Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
né
vždy byl na tom mobilu prihlaseni právě taky přes ten co si zakládal, ale ten mail co jsem viděla to není a vždy má mail podle svého jména a ne anglicky a cisli
Podívej, ten e-mail je založený, takže k něčemu slouží. A jelikož jsou chlapi blbí a neodhlásil se (nenahodil svůj původní mejl s jménem) tak tady něco smrdí. A jelikož ti řekl, že se tam sám vyťukal, což je pitchovina, protože normálně ho nezaloží jinak, než když si ho sám takto naťuká (krom toho ty čísla v mejlu
) je jasný důkaz toho, že někde seznamkuje. Podívej se na různé seznamky… tam je spousta chlapů pod čísly.
@Anonymní píše:
Doma měl full servis a on si někde…
To je situace![]()
Zde je už problém…proč děláš fullservis? Baví tě to? Kdy ti sis naposled vyrazila a přestala prát na chvíli fusekle a vyvařovat?
@hudečice píše:
Zde je už problém…proč děláš fullservis? Baví tě to? Kdy ti sis naposled vyrazila a přestala prát na chvíli fusekle a vyvařovat?
Asi teda neznám presný význam tohoto slova
Vařim mu, peru mu, uklízím, ale to neznamená, že nemám život, chodim do práce a mezi lidi. ![]()
A prijde mi normální dělat takové ženské práce doma,,nebo se pletu a normální to není?
![]()
@Anonymní píše:
Asi teda neznám presný význam tohoto slovaVařim mu, peru mu, uklízím, ale to neznamená, že nemám život, chodim do práce a mezi lidi.
A prijde mi normální dělat takové ženské práce doma,,nebo se pletu a normální to není?
![]()
Ale tak píšeš full servis, chápu, že tě to baví, ale někdy je to pořád to samé a chlap příjde do hotového a hledá pak vzůršo jinde.
Zeptám se tě: kdy naposled jste byli v kině, divadle, kdy jste s mužem byli společně na večeři, na pivko, na dovolené, zaplavat si? Chodíte společně někam? Pravidelně?
@hudečice píše:
Podívej, ten e-mail je založený, takže k něčemu slouží. A jelikož jsou chlapi blbí a neodhlásil se (nenahodil svůj původní mejl s jménem) tak tady něco smrdí. A jelikož ti řekl, že se tam sám vyťukal, což je pitchovina, protože normálně ho nezaloží jinak, než když si ho sám takto naťuká (krom toho ty čísla v mejlu) je jasný důkaz toho, že někde seznamkuje. Podívej se na různé seznamky… tam je spousta chlapů pod čísly.
Smrdí
,
Děkuji, připadala jsem si jak paranoidní blázen
, když neco takového řešim…
Nemám žaludek hledat na seznamkách a navic může mít jiný nick než má email na té seznamce né?
…Je to čerstvé, a nevím jak bych naložila s těmi informacemi, jak bych se zachovala.,.Všechno bylo relativně v pohodě do dneška.. ![]()
@hudečice píše:
Ale tak píšeš full servis, chápu, že tě to baví, ale někdy je to pořád to samé a chlap příjde do hotového a hledá pak vzůršo jinde.
Zeptám se tě: kdy naposled jste byli v kině, divadle, kdy jste s mužem byli společně na večeři, na pivko, na dovolené, zaplavat si? Chodíte společně někam? Pravidelně?
Přes týden, chodíme oba do práce, takže toho času moc není…
ale o víkendech jezdíme do bazénu, nebo na výlet, byli jsme v jeskyních, nebo se prostě válíme u filmů… Přítel pracuje 6dní v týdnu, takže toho času na výlety moc není ![]()
@Judithkaj píše: Že by se mu tam natukalo youare? Haha. V něčem litá a už si bude dávat majzla. Štve te to, tak mu to řekni. Řekni, ze te pohádce nevěříš. Mrknni na seznamky, treba ho tam najdeš.
@Anonymní píše:
Jenomže mejl může mít jiný a účet na seznamce taky jiný, ale jelikož chlap je nepřemýšlející (aby se odhlásil pod svým 12345 a nahodil svůj původní mejl se jménem) tak je i hodně pravděpodobné, že ten nick bude i na seznamce shodný s e-mailem který založil. Teď akorát najít tu seznamku… jestli jeto badoo nebo seznamka.cz nebo lidecz… je toho hafo na netu.
Zakladatelko, zapamatovala sis ten mejl? To se dá lehce vyhledat.
@Judithkaj píše: Že by se mu tam natukalo youare? Haha. V něčem litá a už si bude dávat majzla. Štve te to, tak mu to řekni. Řekni, ze te pohádce nevěříš. Mrknni na seznamky, treba ho tam najdeš.
Už mi taky došlo, že jsem asi měla mlčet a vyčkávat? sbírat důkazy
ale taková nejsem, a nechci být
… jednala jsem sním narovinu, v klidu, bez nadávání ![]()
Asi mkrnu, ta nejistota hrozná
![]()
@Anonymní píše:
Už mi taky došlo, že jsem asi měla mlčet a vyčkávat? sbírat důkazy![]()
ale taková nejsem, a nechci být
… jednala jsem sním narovinu, v klidu, bez nadávání
Asi mkrnu, ta nejistota hrozná![]()
Dodnes to bylo fajn, dokud jsi nezjistila, že má chlap ještě jeden mejl.
A navíc ti o něm neřekl, kor takový nenápadný s hodně čísly. Ode dneška začneš pátrat, a je potřeba se zamyslet, co až příjdeš nato, k čemu slouží, co pak uděláš?
A věř mi, že chlap teď bude zatajovat… a zítra úplně náhodou bude mít svůj mejl v mobilu (ten původní se svým klasickým jménem).
@hudečice píše:
Jenomže mejl může mít jiný a účet na seznamce taky jiný, ale jelikož chlap je nepřemýšlející (aby se odhlásil pod svým 12345 a nahodil svůj původní mejl se jménem) tak je i hodně pravděpodobné, že ten nick bude i na seznamce shodný s e-mailem který založil. Teď akorát najít tu seznamku… jestli jeto badoo nebo seznamka.cz nebo lidecz… je toho hafo na netu.
Zakladatelko, zapamatovala sis ten mejl? To se dá lehce vyhledat.
jojo pamatuji si ho..
vygooglovala a nasla jsem jen google+, zamceny a jediný co jsem viděla bylo 34,124 zobrazení
ale bůh ví co to je
A ten můj chlap je právě velmi vyčůraný
![]()
Nemyslela jsem seznamky jako lidé ale erotické seznamky
![]()
@Anonymní píše:
jojo pamatuji si ho..vygooglovala a nasla jsem jen google+, zamceny a jediný co jsem viděla bylo 34,124 zobrazení
![]()
ale bůh ví co to je
Aten můj chlap je právě velmi vyčůraný![]()
Nemyslela jsem seznamky jako lidé ale erotické seznamky
![]()
Tak přeji ti, aby s tebou nevyčůrával od začátku vašeho vztahu. Já na erotické seznamky momentálně nepomyslela vůbec, spíš ty klasické. Ale co není, může být.
@hudečice
Třeba ten mail nic neznamená
![]()
Nebudu přímo pátrat, budu ostražitá, a ještě se ho dnes zeptám jak to teda je..
Jestli podvádí, dřiv nebo později se to provalí…
Každopádně, nemělo by cenu setrvávat v tomto vztahu
Mě napadli ty erotické, už práve kvůli tomu jaký název ten mail má, a moc spolu ted nespíme ![]()
Není typ na překvápka, narozeniny mám az za 5 mesicu.
normálně se chová, ale nespíme spolu