Proč mi manžel lže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuzukaa
23.3.11 09:34
Anonymní píše:
Já do jeho peněz nevidím, on do mých ano, můj účet sleduje… Z mého účtu většinou nakupujeme zboží přes net a platím kartou v krámě, mám „svůj“ příjem, ale jen maloučký. Mě nevadí, že k němu nevidím, i když v případě nehody bych asi i s dcerkou, protože 1 už máme umřela hlady, protože peníze vybírá pouze on… Já nejsem utrácivý typ, kosmetika, nějaké takové zbytečnosti mě neberou, oblečení si kupuji v sekáči, protože mě to stačí. Nevím, jsem asi pro něho nedůležitá, ale nemám kam odejít a jak? Jsem těhotná, nejsem na tom zdravotně moc dobře…

tady na to se da rict jen jedno PROMLUV SI SNIM O TOM TREBA OPRAVDU STERI NA MIMINKO

• Citovat
  • Upravit
14721
23.3.11 09:47

Hele, četla jsem to svýmu chlapovi a je možné, že si ten tvůj třeba někde půjčil? A chce těmi penězi zaplácnout nějaký průšvih?
Jinak doporučuju si o tom promluvit.
A s kočárkem - vysvětli mu, proč chceš jiný a ne od bráchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.3.11 09:49

Nebylo by lepší zeptat se jeho? Stejně ti tady na tu otázku nikdo neodpoví…

My s manželem máme účty zvlášť, ale máme přehled, kdo kolik má, když jeden nemá nic, ten, co má víc mu pošle… :lol: Prostě tohleto naštěstí řešit nemusíme… Prostě jsou to naše společný peníze, jen dokud za účet nic neplatíme, nechce se nám s tím šachovat, protože bychom museli měnit čísla účtů, na který nám choděj platby a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.11 09:51

S tím kočárkem to už pochopil, a nee, jistě si nikde nepůjčil, není takový. Každou půjčku dobře zváží a nemá proč si půjčovat, má na účtu onu zálohu…Asi mi jen prostě nedůvěřuje nebo já fakt nevím, ale hergot, to si myslel, že na to nikdy nepřijdu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
707
23.3.11 09:53

nepříjemná situace být na někom závislá, především finančně. Vždycky dělám všechno pro to, abych měla svoje vlastní peníze, našemu malýmu je rok a už tři měsíce chodím zase na poloviční úvazek do práce, protože se prostě nechci smířit s tím, že budeme několik let žít z jednoho platu. Takže si kupuju co chci a kdy chci :-) A to máme hezký vztah, žádný tajnosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.3.11 09:55

No, já bych to asi taky viděla tak, že šetří na něco, co koupí do domácnosti a třeba ti chce udělat radost a ví, že když Ti řekne, že by se toto mohlo, že třeba nebudeš souhlasit(manžel taky nechtěl nikam na dovču-tak jsem si našla druhou práci a prostě půl roku makala jak šroub a potom jen oznámila, že jsem koupila zájezd, protože vím, že by mne jinak poslal do pr***e a nikam bychom nejeli-on prostě nerad cestuje a myslí si, že já s dcerou k moři po 8mi letech nemusíme). Určitě s ním hoď na tohle téma řeč,jinak asi nemáš možnost dozvědět se jak a co.
jinak já mám účet už taky oddělený, dost se mi stávalo, že když chodili peníze k manželovi, já chtěla vybrat svou výplatu tak dva dny na to zapoměl a potom musel služebně odjet třeba na týden a měě nechal s holkou doma se stovkou v peněžence :-( A přiznám se, že mi to teda přijde i lepší. Každý máme svoje ale samozřejmě, že se o platby dělíme a do financí si oba vidíme +- stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
23.3.11 10:00

Nečetla jsem předchozí příspěvky, ale určitě bych to neviděla tak černě!
Myslím, že jen chce mít určitou rezervu, kdyby se něco neočekávaného přihodilo, např. odešla pračka,ledička apod.
Můj chlap je taky takový, má dobrý pocit z toho, že má ušetřenou rezervu na nečekané výdaje.
Neřešila bych to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 10:06

Tojo, no. Souhlasím s tím, co už tu padlo. Nesnaží se třeba udělat nějakou finanční rezervu do budoucna? Třeba má strach, abyste vyžili, když jsi na rizikovém, potom budeš na mateřské atd… navíc doba není dobrá, práce je málo, tak se třeba bojí, co by bylo, kdyby o práci přišel. Taky můžou nastat nějaké nečekané výdaje a prachy lítají sem tam jedna radost - odejde pračka, lednička, cokoliv. A nešetří třeba na nový byt? Jako zase bych to tak nehrotila, jde jen o to, si to vyjasnit mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 10:07

Katrin: tak vidím, že jsme se pěkně shodly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
23.3.11 10:12
:palec:
Limutka píše:
Katrin: tak vidím, že jsme se pěkně shodly :pankac:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
23.3.11 10:39

mne sa to nepaci, tehotne su velmi citlive a vycitia ked nieco neklape… a podla mna, ked uvazuje o tom, ze by od neho odisla, nebude to len problem v peniazoch ale v celkovom vztahu.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
23.3.11 10:52

My teda máme každý svůj účet, ale peníze bereme jako by byli na jedné hromade a tak se s nima nakládá.. Já to řeknu z te druhe strany, u nas mam pod palcem penizky ja.. Pritel to tak chce, protoze se mu to nechce hlidat a pocitat, tak se vzdycky zepta jak jsme na tom tak mu reknu, je to tak a tak anebo se zeptá kdy budou penízky na víc tak mu reknu.. vic ho nezajima a je spokjeny.. a ja taky protoze mám ráda finance pod kontrolou a rezervu taky… Tak hje mozné ze manzel taky proste jen děla rezervu, když budete závislí na jednom příjmu tak to není sranda, je potreba mít rezeru… Ale je fakt ze nic netajim a je to nase dohohoda společná že to tak máme… Když to beru ze svého pohledu tak si mozna mysli ze kdyby priznal ze mate vic ze by si chtela utracet.. nemusi te videt tak setrivou jako se vidiš ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.3.11 11:08

žena by měla být i trochu náročná, psala jsi, že si kupuješ věci v sekáči a kosmetiku moc nepouživáš,je to tvoje věc, ale být až moc skromná se vůbec nevyplatí, chlap toho začne využívat, jsi těhotná, tak musíš ted myslet jen na sebe a tvůj muž musí myslet jen na tebe,je to těžké ho k tomu přinutit ale jde to, oni si většinou uvědomí, že jsou tátové až po narození miminka, možná ještě později jak třeba bylo u nás. Nevím jaký jste měli vztah před tím, ale mě to úplně bolí za tebe, jsi přeci těhu, tvoje rodina a okolí tě musí jen rozmazlovat… chtěla bych ti udělat nějakou radost.. třeba poslat balíček s pěknýma oblečkama, hm?nebudeš proti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.11 11:33

Teo, jsi strašně milá, já se jen potřebovala tady vypovídat, to zjištění mě fakt bolííí… Jo, to on nepochopí, že jsem těhotná a potřebuji trochu péče navíc, jinak je strašně fajn, ale v tomhle mě zklamal. Dcerku jsem měla za svobodna, on si ji adotoval, táta je skvělej, jen jako manželovi mu chybí pochopení a ještě mě lže.. Ale děkuji za slova co pohladí :oops: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
23.3.11 11:36
Anonymní píše:
Teo, jsi strašně milá, já se jen potřebovala tady vypovídat, to zjištění mě fakt bolííí… Jo, to on nepochopí, že jsem těhotná a potřebuji trochu péče navíc, jinak je strašně fajn, ale v tomhle mě zklamal. Dcerku jsem měla za svobodna, on si ji adotoval, táta je skvělej, jen jako manželovi mu chybí pochopení a ještě mě lže.. Ale děkuji za slova co pohladí :oops: :hug:

snad to bude dobry,urco si snim promluv uvidis,treba opravu setrinejake penizky na to,aby te ejk prekvapil!!moc drzim palcky!!! :huban: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky