Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně Ti radím, utíkej. Zažila jsem to taky. Exmanžel mi lhal ve všem. V blbostech i podstatných věcech. že někam jel, že něco dělá, že něco udělal. Prostě všechno, co řekl, byly v lepším případě polopravdy. Nejhorší je, že to uměl tak okecat a obalit, že mu na to všichni nalítli a doteď mu někteří věří. Ke každé lži ještě domyslel hotovou pohádku, příběh. Někteří doteď nechápou, jak jsem se mohla rozvést s někým tak dobrým. Jenže já už si připadala, jak v nějakém šeredném thrilleru, absolutně nic nebylo pravda. Spousta věcí vylézá na povrch až teď. Jsem osm let šťastně rozvedená a lže mi pořád. Musím říct, že on si nikdy neuvědomoval, že vlastně lže. On totiž těm svým lžím věřil.
@Lenye Jako bych četla svůj příběh. Ten můj exmanžel měl a má doteď ještě propracovanou hru „na chudáčka“. Vždycky ho někdo podvede, něco se mu stane, někde nalítne, chudinka jedna. Už jsem na to úplně alergická. Třeba mu pětkrát vykradli auto i s peněženkou. Jak ho všichni litovali.. To už neřekl, že po každé zapomněl peněženku ležet v autě na palubce. Teď ho zase všichni litují, že má exekuci na dům. No jo, nezaplatil 1500 Kč pojistku, ani po výzvách, doporučené dopisy nepřebíral a neotvíral. Prý se bojí, co v nich je. No, to bych ho zabila.
Pro mně strašná zkušenost, všem radím utíkat, jak není ve vztahu důvěra, není to k ničemu. Myslím si, že je to horší než když by byl třeba na drogách či alkoholik. To by aspoň ti okolo pochopili, že jsem se rozvedla. Takto to mám ještě po letech i od svých nejbližších stále na stole. On, takový hodný a chudák, pořád se mu nevede a já mu ještě k tomu udělám toto…
@Londi píše:
A řekla jsi mu, že víš o těch schovaných penězích v tajné kapsičce?
No to je otazka, aby si je priste neschoval lip… Spis se zeptat jestli je pro nej dulezita duvera a co by si myslel kdyz bys mu lhala v nekterych vecech? A pak mu rict, ze ti je lito, ze ti rika, ze nemate penize kdyz je ma a dava buhvi za co a kam - jestli si tak strasna, ze ti musi lhat?
Ahoj všem. Potřebuji názor ostatních. ![]()
Doufám, že to nebude moc zmatené, pokusím se stručně popsat co se stalo…
Jde o to, že ráno zvonil budík na mobilu mého přítele, tak ho vypnu, mobil odemknu (máme více budíku na mobilech aby nás probudily
,tak aby zbytečně nezvonily vypínám je,)
a hned po odemknutí tam byla gmail aplikace, a v prihlasovacim políčku byl email ktery neznám
Nejsem žádná stíhačka, lidé mají různé maily, ale ten mail byl něco ve stylu jako youaree256874 (trochu jsem pozměnila a přídala čísla)
A to mě trochu zarazilo, nevím
My si říkáme všechno, navzájem používáme své mobily i emaily, dokonce známe navzájem svá hesla,
Samozřejmě jsem se ho normálně zeptala
a jeho odpověd byla : Že se mu to tam napsalo omylem když, měl mobil v kapse
no čuměla jsem jako deb**
protože mobil má dotykový a jako moc se mi tomu proste nechce věřit…Tak se ptám..
červíček hlodá a říkám si jestli náhodou neleze na nějaký seznamky
![]()
Děkuji za reakce
Jako možné to je, chlapi často lžou, nechci je házet všechny do jednoho pytle, ale je to jedna z jejich vlastností, bohužel moc dobře to většinou neumí a my partnerky na to dřív nebo později přijdeme. Asi by mi to taky vrtalo hlavou, ale když říkáš, že znáte hesla od svých mobilů a dokonce i emailů, tak kdyby ti chtěl lhát, tak snad nebude používat email o kterém ví, že na něj máš přístup
Ale nevím, chlapi tohle často nedomyslí, možná bych se zeptala ještě jednou, a nebo to prostě nechala být ![]()
No já bych tomu nevěřila, že se mu to napsalo samo v kapse
To je blba výmluva
Na druhou stranu, asi ti to nechce říct. Má nějaké tajemství. A vůbec to nemusí být seznamky. Můj muž má taky založeny maily tohoto typu. Taky mi to na PC vyskakuje, jako napoveda, kdyz se chci prihlasit. A nepidim po tom, za jakým účelem si ho založil
![]()
Jako mě by to asi vrtalo hlavou
Ale je pravda, že se mu to tam asi těžko mohlo samo naťukat ![]()
Já mám kvůli mobilu založený nějaký mail, kam se automaticky ukládají fotky. Zakládal se při koupi mobilu a ani ho neznám, jen na mě občas někde vyskočí, nemůže to být ono?
Zakl..
Jako kdyby mi normálně řekl, že má další mail tak nic neřesím, Ale červík hlodá právě kvůli tomu jak reagoval
Tak já nevím co mám dělat…
Mám to řešit? jak?
Mám to neřešit? Jak? když už takovu informací mám
![]()
A zase nechci aby, ze mě dělal idiota
Doma měl full servis a on si někde… ![]()
To je situace
![]()
@Hrozina píše:
Já mám kvůli mobilu založený nějaký mail, kam se automaticky ukládají fotky. Zakládal se při koupi mobilu a ani ho neznám, jen na mě občas někde vyskočí, nemůže to být ono?
né
vždy byl na tom mobilu prihlaseni právě taky přes ten co si zakládal
, ale ten mail co jsem viděla to není a vždy má mail podle svého jména a ne anglicky a cisli
Normálně bych mu až se doma potkáte řekla at se nezlobí, že nechceš být pruderní, ale že tě prostě zajímá ten e.mail že Ty před ním žádné tajnosti nemáš a myslela jsi, že on před Tebou taky ne a že ten e.mail chceš vysvětlit k čemu ho má. Stejně Ti nic jiného nezbyde, nebo se tím ukoušeš a budeš akorát nepříjemná na něj, zeptat se a nechat si něco vysvětlit není nic špatného. A pokud v tom není nic špatného neměl by s tím mít problém…
Založ si taky tajný mail, nikomu to neříkej a jste si kvit ![]()
Já bych chtěl být někdy ženskou a mít její starosti ![]()
@tali98 píše:
Jako možné to je, chlapi často lžou, nechci je házet všechny do jednoho pytle, ale je to jedna z jejich vlastností, bohužel moc dobře to většinou neumí a my partnerky na to dřív nebo později přijdeme. Asi by mi to taky vrtalo hlavou, ale když říkáš, že znáte hesla od svých mobilů a dokonce i emailů, tak kdyby ti chtěl lhát, tak snad nebude používat email o kterém ví, že na něj máš přístupAle nevím, chlapi tohle často nedomyslí, možná bych se zeptala ještě jednou, a nebo to prostě nechala být
No vzdyt on prave nepouziva mail, na ktery ma ona pristup…
Zalozil si novy mail o kterem zakladatelka nemela ani paru…
Treba ti chce objednat nějaké překvapení k svatku/narozkam a nechce abys o tom věděla. Duvodu muze byt spoustu. Pokud se jinak chova normálně, nech to byt.