Proč mi manžel lže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
23.3.11 14:31
Anonymní píše:
Pudloslava píše:Necetla jsem celou diskusi. Jen me napadlo, ze bych si urcite do tajne kapsicky chodila a postupne si modrasky presouvala do sve tajne kapsicky :-)
Ježíííš to bych si nedovolila, to by asi nedopadlo dobře :-(

Proč? :mrgreen: Přece pokud ti řekl, že peníze nejsou/nemá, nemohl si ani nikam schovávat a proto mu nemohou aní žádné chybět. Aby tě mohl obvinit z toho, že jsi mu něco vzala, musel by se ti nejdříve přiznat, že ti lhal a že měl nějaké peníze bokem…A to pochopitelně nikdy neudělá.
(To je přesně ta situace z té Normální rodinky, pusť si to! :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.3.11 14:35
Anonymní píše:
Nedokážu mu nic říci a obávám se, že toto mezi nás vystaví obrovskou zeď…

Ta zed už tam dávno je, když se "bojíš " něco říct..Ani si to neuvědomuješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.3.11 14:40
Lizbeth píše:
Anonymní píše:
Ta zed už tam dávno je, když se "bojíš " něco říct..Ani si to neuvědomuješ..

Přesně tak! To jste na tom vztahově hodně špatě, když se partnerovi bojíš i jen něco říct. 8-o Však na něj nemusíš hned startovat, že jsi mu přišla na „tajné úspory“. Chtěj jenom přístup na jeho účet, třeba s tím zdůvodněním, ať máš lepší přehled a můžeš lépe hospodařit, že ti to takto nevyhovuje, že se to neosvědčilo, že tě stresuje, když nevíš, jak na tom aktuálně jste… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
23.3.11 14:57
Nic mu neříkej a ty peníze, co má schované, dej do obálky (zalep, napiš si datum a kolik tam je) a tu si schovej a až na tebe přijde, kde jsou peníze, tak mu obálku předej a řekni, že mu vracíš peníze, které údajně nemáte :evil:
Postav se mu, jsi zodpovědná, dospělá a těhotná! Podílej se na hospodaření domácnosti, může se ti stát, že jednou to budeš potřebovat sama pro sebe. Já bych tohle nedovolila - omezení přístupu jednoho k financím je omluvitelná jen ze zásadních příčin (gamblerství, alkohol, shopaholic), to že jsi mladá a těhotná není žádný důvod.
Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
23.3.11 15:23
Anonymní píše:

Pokud se ti do toho nechce rýpat, tak to vezmi obecně - řekni, že ti nevyhovuje systém, který máte zavedený a že si myslíš, že byste jej měli změni, jelikož si pak připadáš, jak nějaký somrák co se musí dožadovat peněz a že tě to jen nervuje a když jsi těhotná, tak se nerovovat nemáš :cert:
Pak si rozmysli, jaký systém by ti vyhovoval a zkus mu ho navrhout a pak se na tom zkuste nějak domluvit. Bylo by třeba dobré, kdyby ti každý měsíc dávala určitý obnos se kterým budeš hospodařit a mělo by ti z něho zůstat i něco pro sebe - však on má taky nějaké peníze jen pro sebe.
U větších věcí, bych třeba fikaně navrhla několik věcí současně (postýlku, autosedačku, kočárek) s tím, že bych pak třeba z těch dvou ustoupila a trvala jen na tom kočárku - pak si bude ještě připadat, jak to dobře uhrál a ty získáš co chceš :palec:
Ještě by sis mohla vzít, jako ochotně :wink: , abys mu ulehčila na starosti všechny platby za domácnost a tím bys získala kontrolu nad tím za co se kolik platí, on by ti na to dával peníze a když by se něco vracelo, třeba jako za tu elekriku, měla bys o tom přehled. :-)
Taky není moc dobrý, že on ti vydí na účet, to bych zkusila změnit nebo minimálně bych si taky dávala nějaký peníze bokem o kterých on nebude vědět ať máš taky jen něco pro sebe.
A vzhledem k tomu, že budete mít spolu už vlastně dvě děti, tak bys měla mít přístup nebo vidět i ty na jeho účet pro případ, kdyby se mu něco stalo - to mu takoto logicky normálně řekni a uvidíš jak na to bude reagovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.3.11 16:01

Taky si myslím, že by sis s ním o tom měla promluvit, vztah by měl být založený na důvěře. Dej mu najevo, že si připadáš poníženě, a že jsi nahodou narazila na jeho tajnou skrýš… Jsem si jistá, že pro to bude nejake racionalni a rozumne vysvetleni! Takhle se muzes dohadovat donekonecna co za tim je a vymyslet ty nejhorsi scenare. Opravdu by sis s ním o tom mela promluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.3.11 18:32
IvaX píše:
Anonymní píše:
Pokud se ti do toho nechce rýpat, tak to vezmi obecně - řekni, že ti nevyhovuje systém, který máte zavedený a že si myslíš, že byste jej měli změni, jelikož si pak připadáš, jak nějaký somrák co se musí dožadovat peněz a že tě to jen nervuje a když jsi těhotná, tak se nerovovat nemáš :cert:
Pak si rozmysli, jaký systém by ti vyhovoval a zkus mu ho navrhout a pak se na tom zkuste nějak domluvit. Bylo by třeba dobré, kdyby ti každý měsíc dávala určitý obnos se kterým budeš hospodařit a mělo by ti z něho zůstat i něco pro sebe - však on má taky nějaké peníze jen pro sebe.
U větších věcí, bych třeba fikaně navrhla několik věcí současně (postýlku, autosedačku, kočárek) s tím, že bych pak třeba z těch dvou ustoupila a trvala jen na tom kočárku - pak si bude ještě připadat, jak to dobře uhrál a ty získáš co chceš :palec:
Ještě by sis mohla vzít, jako ochotně :wink: , abys mu ulehčila na starosti všechny platby za domácnost a tím bys získala kontrolu nad tím za co se kolik platí, on by ti na to dával peníze a když by se něco vracelo, třeba jako za tu elekriku, měla bys o tom přehled. :-)
Taky není moc dobrý, že on ti vydí na účet, to bych zkusila změnit nebo minimálně bych si taky dávala nějaký peníze bokem o kterých on nebude vědět ať máš taky jen něco pro sebe.
A vzhledem k tomu, že budete mít spolu už vlastně dvě děti, tak bys měla mít přístup nebo vidět i ty na jeho účet pro případ, kdyby se mu něco stalo - to mu takoto logicky normálně řekni a uvidíš jak na to bude reagovat :palec:

Naprosto souhlasím. Prostě zavést hovor na téma peníze, že tě nebaví pořád škemrat.
Peníze bych mu tajně nebrala, také si dokážu představit, co by to udělalo u nás doma, z toho by nic dobrého nebylo.
Mmch. zakladatelko, jak jsi ty peníze našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.3.11 10:01

Ahoj zakladatelko,
včera jsem četla tvoji diskuzi, ale neměla sílu reagovat. Nenapadlo mě nic povzbudíveho, tak raději nepíši. Mě by se strašně příčilo se takhle moc omezovat a strádat, když ten druhý očividně nedělá to stejné. Stejně tak by mi moc vadilo, že on má přehled o mých penězích a já o jeho ne, nehledě na to, že jsou to vaše peníze. No prostě by mi vadila celá tahle situace!!!
Tak jak jsi dopadla, mluvili jste o tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
24.3.11 14:35

záleží na situaci. U nás třeba držím kasu já, páč přítel je spokojenej, že se postarám o to, aby bylo všechno zaplacené a on vlastně neměl starosti.
Ale kolikrát, když se mě zeptá na peníze, tak taky řeknu, že máme třeba poslední tisícovku do výplaty a přitom mám schovaných dalších pět - ale je to proto, že když si myslí, že máme málo, tak nevymýšlí „kraviny“ a zbytečné nakupování a penízky pak jako když najdem…
takže bych nedělala ukvapené závěry, třeba to taky myslí dobře a možná ti šetří třeba na ten tvůj kočárek a chce tě překvapit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
24.3.11 16:42

ahojky holky,tak by me zajimalojkapak nam asi nas ezakladatelka dopadla..jestlipak uz se svym pritelem mluvila?? :think: :think: snad nam da vedet jak dopadla,myslim na ni..

• Citovat
  • Upravit
2803
28.3.11 12:35
Anonymní píše:

Dnes jsem se o tom bavila se svým kamarádem - je mu padesát, je to báječný muž, skvěle se stará o rodinu… Mít své tajné peníze - takhle to dělá naprostá většina chlapů.** Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
28.3.11 12:41
lumáťa píše:
Anonymní píše:
Dnes jsem se o tom bavila se svým kamarádem - je mu padesát, je to báječný muž, skvěle se stará o rodinu… Mít své tajné peníze - takhle to dělá naprostá většina chlapů.** Bohužel.

No tak to je síla. Tak my ženy si taky budeme syslit a pak si budeme s muži po večerech stěžovat, jak jsme na tom finančně blbě :mrgreen: . /a k padesátinám cestu kolem světa hůůůů 8-) /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.3.11 12:50

Já nevím holky, ale ono záleží jak se to podá…
Například u nás mám už jenom přes ty 3 tis, můj vydělá kolem 18 čistého…
Já utratím, řeknu si , že nemáme… dá mi kolik potřebuju problém neni, opravdu jeden na půl a nevyčítá mi že nešetřím a nebo , že mám malý příjem a on mě musí živit, jak někteří pánové to tak vidí…
Ale je pravda, že mi řekne že do konce měsíce už nemáme a já vím, že máme třeba 3tis, ale vím, že to prostě šetří :think: :think: :nevim: Nemyslím si, že je na tom něco divného.. My třeba budem brát pujčku, opravovat barák atd. tak prostě šetří. já bych asi neušetřila s těmi 3 tis..
Nechci se zakladatelky dotknout, ale třeba opravdu vidí že prostě utratíš co máš na domácnost, on utratí taky za výdaje a prostě ten zbytek chce uložit na horší časy a prostě si radši řekne, že neni, aby se to neutratilo.. ale nevím, každý to má nastavené jinak.Jinak asi neznám chlapa, který by občas nelhal :nevim:
Já jsem naopak ráda, že můj to tak má, prostě já jsem taková rozhazovačná, asi bych já nic neušetřila :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
28.3.11 13:41

nam zakladatelka an i nenapsala jak dopadla :-? :-? :-? :-? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1
30.3.11 07:55

Jani ja jsem s manželem 12let a už mne to přestalo bavit. Mam ten samí problém, kamarádka mi řekla že pokud to má drobnější tak si mam něco vitáhnout! již jsem to několikrát udělala… a ? Nic nikomu nikdy nechibjelo!!!:) vim že se to nedělá ale pokud mi řekne že mu chybí ..... tak vím jak odpovím, A Z ČEHO? KDYŽ NEMÁME??????? skus to taky třeba jen po stovce a pak mi pisni ahoj PS. nejsi v tom sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí