Proč nás muž tak nenávidí? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3863
25.3.13 13:38

Hezky s tebou zametá a ty si hloupá, že si to necháš líbit a všechno mu podepíšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.13 13:39
@michaela1808 píše:
A ty máš proboha nějakého právníka??? mně se tvůj přístup „nechám mu vše“ moc nelíbí…mysli hlavně na své děti. abyste nemuseli někde živořit

Nemám nemela jsem na nej peníze :( Já vím to máš pravdu, ale on by me pak vyhodil hned a já nemám opravdu kam jít, tak jsem radeji vse odsouhlasila byt je stejne napsán na jeho mámu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.13 13:40

@berunka27 a rodiče nebo někdo, kdo by Ti pomohl? tohle je fakt hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Je rád že tě má na salámu a užívá si to! hajzlík jeden!!! :cert: když máš přítele není možné že by jste si našli společné bydlení a odstěhovali se? @berunka27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226

Prvni krok: vymen zamek, proc ma klice? vzdyt tam nebydli.
Druhy krok: najdi si podnajem, staci 1kk pro zacatek, pober veci, zamkni a zahod klice od novyho zamku. At se tam hajzl dostane jak chce, na svy naklady klidne rozbije dvere nebo vola zamecnika.
Treti krok: zmen si cislo telefonu
co je tohle za chovani? nesnese ze i ty nekoho mas, ze se mas bez nej dobre… ubozak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.13 13:41
@elinka90 píše:
Hezky s tebou zametá a ty si hloupá, že si to necháš líbit a všechno mu podepíšeš

Ono to není tak jednoduche hezky se to píše, ale praxe je jiná, když on má okolo sebe právníky, známe u soudu, na sociálce já tam ani radeji nechodím hned vse ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11029

@berunka27 Je mi to moc líto :hug: Tady jde vidět jak rychle se člověk může octnout na ulici. Promiň, vůbec nevím co poradit, ale moc ti držím pěsti, ať se najde řešení. Takto přeci nelze žít :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@berunka27
@berunka27 píše:
Nemám nemela jsem na nej peníze :( Já vím to máš pravdu, ale on by me pak vyhodil hned a já nemám opravdu kam jít, tak jsem radeji vse odsouhlasila byt je stejne napsán na jeho mámu :(

Ale on Tě nemůže vyhodit hned, v tom je ten problém, víš.. jestli je děcko jeho, tak s Tebou podle zákona nemůže takhle vorat… chce to jen umět se bránit.. zásadní chyba podepisovat cokoliv… chjo totok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.13 13:43
@martina.se píše:
@berunka27Ale on Tě nemůže vyhodit hned, v tom je ten problém, víš.. jestli je děcko jeho, tak s Tebou podle zákona nemůže takhle vorat… chce to jen umět se bránit.. zásadní chyba podepisovat cokoliv… chjo totok…

Ted už s tím asi nic neudelám :( o byte nebyla vůbec nikde rec to jsem nikde nepodepisovala, ale jen o tom co je uvnitř bytu nevím tedy jak dál, ale vím co udelám napíši mu to co tady bylo řečeno, že je už konec tomu jak semnou zametá mám ne jen svoje deti, ale i jeho a at se me snaží vydeptala jak chce už se nedám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.13 13:43
@Trojlístek píše:
@berunka27 Je mi to moc líto :hug: Tady jde vidět jak rychle se člověk může octnout na ulici. Promiň, vůbec nevím co poradit, ale moc ti držím pěsti, ať se najde řešení. Takto přeci nelze žít :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.13 13:44
@Trojlístek píše:
@berunka27 Je mi to moc líto :hug: Tady jde vidět jak rychle se člověk může octnout na ulici. Promiň, vůbec nevím co poradit, ale moc ti držím pěsti, ať se najde řešení. Takto přeci nelze žít :,(

Dekuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863

Drží tě něco v tom městě? Pokud ne tak se odstěhuj od něho dál. Plno měst má ještě nájemní byty, které jsou téměř za pusinku. A pokud tam řekneš, že jsi v nouzi tak ti dají byt přednostně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
@babetka333 píše:
Prvni krok: vymen zamek, proc ma klice? vzdyt tam nebydli.
Druhy krok: najdi si podnajem, staci 1kk pro zacatek, pober veci, zamkni a zahod klice od novyho zamku. At se tam hajzl dostane jak chce, na svy naklady klidne rozbije dvere nebo vola zamecnika.
Treti krok: zmen si cislo telefonu
co je tohle za chovani? nesnese ze i ty nekoho mas, ze se mas bez nej dobre… ubozak

Nemela bych to ted z čeho platit a nevím jak to funguje s příspěvkem na bydlení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.13 13:45
@paola white píše:
Je rád že tě má na salámu a užívá si to! hajzlík jeden!!! :cert: když máš přítele není možné že by jste si našli společné bydlení a odstěhovali se? @berunka27

On je hodne mlady a podle me on ještě neví co chce :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.13 13:46
@martina.se píše:
@berunka27 a rodiče nebo někdo, kdo by Ti pomohl? tohle je fakt hnus…

Mamka má 1+1 kde zije s přítelem a bráchou tam nemuzem a nikoho jiného nemáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí