Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezky s tebou zametá a ty si hloupá, že si to necháš líbit a všechno mu podepíšeš
@michaela1808 píše:
A ty máš proboha nějakého právníka??? mně se tvůj přístup „nechám mu vše“ moc nelíbí…mysli hlavně na své děti. abyste nemuseli někde živořit
Nemám nemela jsem na nej peníze
Já vím to máš pravdu, ale on by me pak vyhodil hned a já nemám opravdu kam jít, tak jsem radeji vse odsouhlasila byt je stejne napsán na jeho mámu ![]()
@berunka27 a rodiče nebo někdo, kdo by Ti pomohl? tohle je fakt hnus…
Je rád že tě má na salámu a užívá si to! hajzlík jeden!!!
když máš přítele není možné že by jste si našli společné bydlení a odstěhovali se? @berunka27
Prvni krok: vymen zamek, proc ma klice? vzdyt tam nebydli.
Druhy krok: najdi si podnajem, staci 1kk pro zacatek, pober veci, zamkni a zahod klice od novyho zamku. At se tam hajzl dostane jak chce, na svy naklady klidne rozbije dvere nebo vola zamecnika.
Treti krok: zmen si cislo telefonu
co je tohle za chovani? nesnese ze i ty nekoho mas, ze se mas bez nej dobre… ubozak
@elinka90 píše:
Hezky s tebou zametá a ty si hloupá, že si to necháš líbit a všechno mu podepíšeš
Ono to není tak jednoduche hezky se to píše, ale praxe je jiná, když on má okolo sebe právníky, známe u soudu, na sociálce já tam ani radeji nechodím hned vse ví.
@berunka27 Je mi to moc líto
Tady jde vidět jak rychle se člověk může octnout na ulici. Promiň, vůbec nevím co poradit, ale moc ti držím pěsti, ať se najde řešení. Takto přeci nelze žít ![]()
@berunka27 píše:
Nemám nemela jsem na nej penízeJá vím to máš pravdu, ale on by me pak vyhodil hned a já nemám opravdu kam jít, tak jsem radeji vse odsouhlasila byt je stejne napsán na jeho mámu
Ale on Tě nemůže vyhodit hned, v tom je ten problém, víš.. jestli je děcko jeho, tak s Tebou podle zákona nemůže takhle vorat… chce to jen umět se bránit.. zásadní chyba podepisovat cokoliv… chjo totok…
@martina.se píše:
@berunka27Ale on Tě nemůže vyhodit hned, v tom je ten problém, víš.. jestli je děcko jeho, tak s Tebou podle zákona nemůže takhle vorat… chce to jen umět se bránit.. zásadní chyba podepisovat cokoliv… chjo totok…
Ted už s tím asi nic neudelám
o byte nebyla vůbec nikde rec to jsem nikde nepodepisovala, ale jen o tom co je uvnitř bytu nevím tedy jak dál, ale vím co udelám napíši mu to co tady bylo řečeno, že je už konec tomu jak semnou zametá mám ne jen svoje deti, ale i jeho a at se me snaží vydeptala jak chce už se nedám..
@Trojlístek píše:
@berunka27 Je mi to moc lítoTady jde vidět jak rychle se člověk může octnout na ulici. Promiň, vůbec nevím co poradit, ale moc ti držím pěsti, ať se najde řešení. Takto přeci nelze žít
@Trojlístek píše:
@berunka27 Je mi to moc lítoTady jde vidět jak rychle se člověk může octnout na ulici. Promiň, vůbec nevím co poradit, ale moc ti držím pěsti, ať se najde řešení. Takto přeci nelze žít
Dekuji moc ![]()
Drží tě něco v tom městě? Pokud ne tak se odstěhuj od něho dál. Plno měst má ještě nájemní byty, které jsou téměř za pusinku. A pokud tam řekneš, že jsi v nouzi tak ti dají byt přednostně
@babetka333 píše:
Prvni krok: vymen zamek, proc ma klice? vzdyt tam nebydli.
Druhy krok: najdi si podnajem, staci 1kk pro zacatek, pober veci, zamkni a zahod klice od novyho zamku. At se tam hajzl dostane jak chce, na svy naklady klidne rozbije dvere nebo vola zamecnika.
Treti krok: zmen si cislo telefonu
co je tohle za chovani? nesnese ze i ty nekoho mas, ze se mas bez nej dobre… ubozak
Nemela bych to ted z čeho platit a nevím jak to funguje s příspěvkem na bydlení ![]()
@paola white píše:
Je rád že tě má na salámu a užívá si to! hajzlík jeden!!!když máš přítele není možné že by jste si našli společné bydlení a odstěhovali se? @berunka27
On je hodne mlady a podle me on ještě neví co chce
![]()
@martina.se píše:
@berunka27 a rodiče nebo někdo, kdo by Ti pomohl? tohle je fakt hnus…
Mamka má 1+1 kde zije s přítelem a bráchou tam nemuzem a nikoho jiného nemáme ![]()