Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa píše:
Já žádné fámy nešířím, pouze se směji těm, co věří takovým blbostem a že jich tu bylo
a ty máš pocit že je tu někdo věřící jo? ![]()
@chipsa píše:
Cha-cha, tato diskuze mě hodně pobavila. Jako by na světě nebyli lepší starosti, než se zajímat o bezcenný žebříček. Přitom je tady takových diskuzí už více založených a snad více lidí pochopilo, že kecárna na E-miminu je zadarmoAle vidina dovolené je asi silnější, než žít v realitě
![]()
![]()
Hele, laskavě neshazuj možnost stát se celebritou, to je vážná věc.
@jdukolem píše:
a ty máš pocit že je tu někdo věřící jo?
Já nevím, je tady ale více takových diskuzí, kde se zvědavé pisatelky ptají, zda je fáma o vysněné dovolené pravdivá, nebo ne. Jinak by tyto diskuze nezakládaly ![]()
@Chocoloco2 píše:
Pojedes do kempu na Balt se Scarabeem…nuda plaz included
a to bude za odmenu nebo za trest?
![]()
@jdukolem píše:
nech měsi tu plánuju dovču tak nekaž
Tak, jestli tě neuschopní, tak tvé šance jsou veliké ![]()
@Sluka píše:
To je jasné - jakožto samoplátce si může vybrat, kamkoli chce
do skupiny jsi psala lakavejsi moznost ![]()
@jdukolem píše:
Vezmes me, mam potapecske brejle a pokud me starej tejden neuvidi, je ochotnej koupit i karimatku ![]()
@Sluka píše:
Tak, jestli tě neuschopní, tak tvé šance jsou veliké
no stát se může ledacos
pak vám pošlu pohlednici.. ![]()
@jdukolem píše:
příští týden jdu na kontrolu tak uvidím.. mám co dělat no
ze by zahadne rozsireni priznaku choroby..? ![]()
@Chocoloco2 píše:
Vezmes me, mam potapecske brejle a pokud me starej tejden neuvidi, je ochotnej koupit i karimatku
no jasně že tě beru.. ale starýmu řekni, že ty karimatky chceme dvě a ještě medaili ![]()
@chipsa píše:
Já žádné fámy nešířím, pouze se směji těm, co věří takovým blbostem a že jich tu bylo
a ze tady tech vericich je a nikdo se nesmeje ![]()
@jdukolem píše:
uz mlcim, uz mlcim ![]()
@jane-e píše:člověče ted beze srandy.. naprosto a zcela mi stačí to co momentálně mám.. nakonec se do tý práce těším protože to znamená, že jsem ok
ze by zahadne rozsireni priznaku choroby..?
@jdukolem píše:
no jasně že tě beru.. ale starýmu řekni, že ty karimatky chceme dvě a ještě medaili
Nebudou lepsi dve flasky ginu?
@Chocoloco2 píše:
Vezmes me, mam potapecske brejle a pokud me starej tejden neuvidi, je ochotnej koupit i karimatku
no neber to ![]()