Proč nikdo nechce chodit s fajn holkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
7.11.17 18:05

No, já nevím, jestli platí, že když se nehledá, chlapi se najdou sami. Myslím, že je to jen takové pořekadlo. Jsem věčná single (vzhled průměr, ale ne na útěk hrůzou, chytrá asi nadprůměr), nikoho nehledám, ale nestalo se mi, že by mě někdy někdo oslovil nebo se o mně jinak zajímal. Ani když mi bylo pod 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.17 18:14

@Ms.Ragdoll
Mám stejnou kamarádku, až na to, že není moc hezká, je taková přírodní..Nepoužije ani řasenku, prostě lehce přehlédnutelná, nějak ničím zajímavá, silnější postavy a má dítě. Už 4 roky hledá chlapa…Ale kdyby byla aspon trošku soudná..Hledá vysportované postavy a hlavně ji zajímá, aby ho měl velkého. Sama o sebe nedbá. Většinou chlapi mají extra sebevědomí, ale ona ho má teda extrémní…Flirtuje s fakt krásným chlapem a ten ji úplně přehlíží, nakonec odejde a ona se diví. Nevím jak jí to říct, aby na sobě něco změnila. Je hrozně urážlivá..Jeden chlao jí řekl, že kdyby zhubla, byla by pěkná holka..Urazila se a přerušila s ním kontakt (byl stejně jen na sex)

• Citovat
  • Upravit
1966
7.11.17 19:44

Jak to tu pořád čtu…vztah..kde je ten pravý atd. Já, když se snažil, ženský na mě sraly a to nejsem škaredý, vymaštěný, nešikovný, s dluhama atd. Když sem na ně kašlal samy mě balily a i ta posledni, která se stala mou zenou. Zajimavé. Prej..Asi byl někde problém :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
7.11.17 20:51

Zakladatelko, neslevuj ze svých nároků a neztrácej čas s někým, kdo ti tak úplně nesedí. Lepší být sama než s nějakým loserem, magorem, žárlivcem, alkoholikem… Choď mezi lidi, zkus i tu seznamku. Tam budeš mít aspoň šanci napsat, co přesně chceš. Neházej na nikoho oka, to je asi zbytečné. Jen když ho hodí první on na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
7.11.17 22:20

Treba jsou chlapi vydeseni aby nebyli uvedeni pod #Metoo (sexual harassment) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.11.17 22:20

Ahojky vypr.dni se na to :D Vyklidni se nic nehledej a uvidíš že přijde sám :hug: Aby ses nedivila že časem na tebe budou stát chlapáci frontu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.11.17 22:32
@jaelisa píše:
Treba jsou chlapi vydeseni aby nebyli uvedeni pod #Metoo (sexual harassment) :mrgreen: :mrgreen:

To se ale týká jen „High Society“, ne? Koho bude zajímat, že Lojza šáhnul Mařce na zadnici při kydání hnoje v kravíně (totiž na dýze :mrgreen: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
8.11.17 08:00
@Elen8 píše:
Nepomůžu, ale rozhodně v tom nejsi sama. Měla jsem takové kamarádky dvě. Jedna to už tedy prolomila a má vztah i miminko, ale druhá kamarádka se pořád nemůže seznámit. Sama je už opravdu dlouho. Nechápu v čem je problém. Je pohledná, mladá, pracovitá, za ty roky si pořídila byt, auto je tedy soběstačná a přesto je cca 7 let sama, když nepočítám 2-3 vztahy, kdy max do 2 měsíců byl konec. Samotnou by mě zajímalo, kde je chyba, nebo je to jen smůla :-( věřím, že i ona se dočká, ale musí to být těžké.

Je moc samostatná. Možná působí tak, jako že nikoho nepotřebuje. :nevim:
Dneska je těžké potkat někoho vhodného. Zvlášť, když ženě třeba už dost bijí biologické hodiny (to je jen úvaha, nevím, kolik je Tvé kamarádce). Pak může zbrkle sáhnout po nevhodném partnerovi.

• Citovat
  • Upravit
225
8.11.17 08:33
@koukolka_makova píše:
@Ms.Ragdoll Já mám co se týče postavy cca 5 kg nadváhu, což není nezměnitelné + některým chlapům to nevadí + se to dá i dobře schovat, pokud se holka umí obléct. Nároky přehnané nemám, líbí se mi hodně typů chlapů, nemusí být vypracovaní, ale pivní pupek nedávám, nespecializuji se ani na blonďáky a na tmavé…ono se dá zamilovat i jen díky očím či hlasu. No a co se týče těch věcí „uvnitř“ a znalostí…to je variabilní také. Lidé jsou různí a dokáží být skvělý jinak.

O pět kilo nejde, každýmu se líbí něco jiného a nemusíš to ani uplně schovávat :). Já sem celkem oplácaná (ne nějak moc) a mam velký prsa a chlapa mladšího a blázna do sportu a je to vážný vztah atd. Vtah chtěl on..já nazačátku moc ne :D Předtím sem měla chlapa 7 let, taky sportovec a štíhlej… O tom to vždy není. Jinak to s tím tlačením na pilu si neber moc osobně, nemusí to být tím, můžeš mít jen smůlu a ne dělat zákonitě něco blbě. Jako já toho svého potkala v baru, v den, kdy sem kámošce řekla, že nechci ani sex, ani nic a že mě chlapi už nezajímají… :D (v té době sem si užívala single life který mě omrzel) ale on se mi tak líbil..(uhnala sem ho spíš já a byla sem dost pod parou).dali sme si na sebe čísla, a vyspali se spolu hned následující rande… Ale vyslovení o tom, že chce vztah atd sem nechala na něm, ale od začátku mi bylo jasné, že to tak bude, protože mě chtěl skoro denně vídat, chodil na procházky atd… Tím chci říct, že i někdy ze sexu na jednu noc se může časem stát krásný vztah a naopak. Jeden chlap mě uháněl skoro půl roku, všichni si mysleli, že chce vztah ale šlo mu jen o to, mně to tenkrát bylo jedno jelikož sem v té době vztah nehledala a sexu se nebránila. Pointa tohoto je, že nehledej vždy chybu v sobě, dělej dál co děláš :* ( koníčky a tak), choď ven a prostě se na to tolik neupínej, ono až tě to přestane zajímat tak to přijde :) Být tebou tak se nebráním tomu sexu, ono ti to vleje energii do těla a pak budeš přitažlivější :D oni lidi většinou chtěj se pářit nejprve a pak teprv „se uvidí“. Je mi jasný, že se bojíš nějakého zneužití/zklamání nebo tak, ale zkus si prostě užít sex někdy a nechat věci plynout. Jak už sem psala ne všichni chlapi co „uměj počkat na sex“ chtěj vztah, jen to umí zahrát. :nevim: Všemu asi nejde uplně předejít…držím palce ať najdeš toho správnýho chlapa.

Příspěvek upraven 08.11.17 v 08:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
8.11.17 08:37
@Jogy píše:
No ja neviem myslím ze normálni chalan da vždy prednosť normálnej žene. Píšeš ze niekde už sem tam prejavil zajem boli aj fajn ale nebola chémia. Otázka je či nie si ten tip ženy ktorá chce vážny vzťah ale priťahujú ju práve ty muži ktorí nie sú do dlhodobého zväzku vhodný a ani ho nehľadajú. Pýtam sa lebo osobné poznám také ženy co práve takých môžu a nadávajú že všetci muži sú do ľuftu a nechcú sa viazať a mat rodinu a pritom je pravda inde. Porozmyslaj

Zrovna včera jsem se ptala u vína kamarádky nešťastné ze vztahu, ať mi popíše chlapa, jakého by si vybrala teď. A víš co? Vybrala by si úplně stejně naivně! Vysokej sexy sportovec s pořádným… co to má rád a pořádně jí to udělá.
Nic proti takovému typu chlapa, ale… Vůbec neřekla, že chce chlapa pro rodinu, hodného, nesobeckého, atd.!! Holt by ji nepřitahoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
8.11.17 08:38

S fajn holkou chce chodit každý, jenže fajn holka nechce chodit jen tak s někým a v tom je celý problém. Vy to máte těžký s tou Vaší chemií a jiskřením a motýlky v břiše, s těmi nároky na muže a přitom ještě nechcete své tělo poskytnout levně. To se pak těžko hledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
8.11.17 08:53

@Gnaar je to těžké, protože být samostatná musí, ona by si ráda nechala od chlapa pomoci, ale když je 7 let sama, tak tam ta samostatnost být musí :-) kdyby nějaký přišel, ráda v té samostatnosti poleví :-) ale je jasné, že na chlapa to tak působit může :) záleží taky co chlap chce, můj by to naopak ocenil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.11.17 09:10
@zoidberg píše:
S fajn holkou chce chodit každý, jenže fajn holka nechce chodit jen tak s někým a v tom je celý problém. Vy to máte těžký s tou Vaší chemií a jiskřením a motýlky v břiše, s těmi nároky na muže a přitom ještě nechcete své tělo poskytnout levně. To se pak těžko hledá.

A proč by měla svoje těěěělo poskytovat levně? Nebereš jako chlap vztah a partnerku „něco jako investici“? Levnou věc snadno opustíš, pro jinou levnou věc… /sorry že tak píšu o vztazích a lidech/. Ale něco, do čeho jsi investoval, si prostě hýčkáš. A nemusí to být jen peníze, když se tu mluví o investici. Je to i čas, city…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
8.11.17 09:15

Elen8: Samostatnost ženy v dlouhodobém vztahu chlap oceňuje.
Ale neznamená to, že ho žena zaujme tím, že je samostatná. Spíš když ho potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
8.11.17 09:16
@Black Cat píše:
A proč by měla svoje těěěělo poskytovat levně? Nebereš jako chlap vztah a partnerku „něco jako investici“? Levnou věc snadno opustíš, pro jinou levnou věc… /sorry že tak píšu o vztazích a lidech/. Ale něco, do čeho jsi investoval, si prostě hýčkáš. A nemusí to být jen peníze, když se tu mluví o investici. Je to i čas, city…

Taky si myslím, že by se ženy neměly dát jen tak lacino.
Jak by si jich a vztahu chlap pak vážil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí