Proč přitahuju jenom pitomce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
20.4.19 07:43

Jestli jsi z malýho města a on zná navíc tvoji mamku, tak je úplně normální, že o tobě ví hodně, tak to prostě na malým městě někdy chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
20.4.19 08:42
@Anonymní píše:
no, asi bych to udělala, ale spíš mě šokovala tato věta Akorát se ti to bojím říct co chci posoudit??? ale třeba v tom hledám něco, co nemám :think: :think:,No, supr, no tak fajn, nemyslím si ještě jednou, že mám inteligenci houpacího koně, ale ano jsem důvěřivá. ANO JSEM PROSTĚ DŮVĚŘIVÁ, RÁDA POMÁHÁM DRUHÝM :oops: :oops:, takž si na sebe sama nabaluju více starosti - problémů, jsem taková od malička, ráda druhým pomáhám, ale na sebe nemyslím, to máš pravdu @Jessie_james, musím se naučit s tím pracovat, ale to se všechno budu muset zapracovat :) :)

Mě přijde, že máš nějaké psychické problémy. Jestli ne, tak promiň. Odpovídáš úplně z cesty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.19 10:28
@Uslava píše:
Mě přijde, že máš nějaké psychické problémy. Jestli ne, tak promiň. Odpovídáš úplně z cesty.

opravdu psychické problémy nemám, a jinak omlouvám se, že jsem sem něco napsala,
a jinak ano, ty věty nedávají smysl, protože jsem to psala na honem :), takže asi tak, jenom mě to všechno vyděsilo, takže jsem sem se potřebovala vypsat, to bylo vše :)
a tímto ukončuji toto téma :), protože žádnou přidanou hodnotu již nemá :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1351
20.4.19 12:54
@Anonymní píše:
Ano, děkuji, ale nemyslím si, že bych byla neinteligentní, já myslela, jestli to není někdo z práce, ON TAM NEMÁ PRAVÉ JMÉNO A FOTKU, již jsem si ho odebrala, ano, ty jsi neudělala NIKDY V ŽIVOTĚ CHYBU?

No tak mě nestalkuje neznámý magor z fejsbuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová