Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem prochází?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42742
6.5.26 17:43

@Pitřice taky nevěřím, hlavně tomu, že by dospělá svéprávná ženská byla tak blbá, a ne poprvé. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45742
6.5.26 17:49
@Pitřice píše: Více

Tak nedoreseny majetek neni prekazkou dalsi svatby, pokud je rozvedeny. Mohli se rozvest i bez vyreseneho majetku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verulibe
6.5.26 17:49

@Keyllah Ano, přemýšlím a vím, že jsem chybovala. Vytrestala jsem sama sebe. Snažila jsem se zbytečně i v nastavování hodnot u nich doma. Vážně jsem myslela, že to bude to ono. Nafackovala bych si a jsem v dost blbé situaci. Jen nechápu, co ho k tomu všemu vede. Na co svatbu? Na co tlak ohledně stěhování? Věděl na začátku v jaké jsem situaci a že chci klid a bezpečí

• Citovat
  • Upravit
11097
6.5.26 17:55

Troll inspirovaný filmem Pomocnice ;). Kdo neviděl, nechť se podívá. Zbývá zabít snoubence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42742
6.5.26 17:56
@Bytsamsebou píše: Více
:mrgreen: :jazyk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
6.5.26 18:00

@Verulibe
Neznám ho, nejsem zamilovaná, takže po tom, co jsi napsala, můžu napsat - neber si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
6.5.26 18:01
@Verulibe píše: Více

Naletěla jsi. To se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
6.5.26 18:07

Zakl, rekl at se odstěhujes, protoze sis neprevzala puget? Ten nebude uplne psychicky vyrovnanej. Jeste porad jsi v jeho dome nebo jsi po tom brutalnim ponizeni se vztycenou bradou odesla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
6.5.26 18:08
@Andelskej_Satan píše: Více

připravuje se na svatbu s milujícím a respektujícím mužem, ale je bohatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.5.26 18:10
@Verulibe píše: Více

To bude ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
6.5.26 18:11
@stinga píše: Více

Jestli zakl neni troll a neni uplne hloupa (mozek po lobotomii) tak po tech scenach jeho. matky, jeho dcery a koneckoncu hlavne jeho by mela mit sama od sebe sbaleno do hodiny a se vztycenou hlavou hrde vykracet z jeho baraku ukazujic double zdvizeny prostrednicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.5.26 18:11
@Andelskej_Satan píše: Více

Odstěhovala se do obýváku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.5.26 18:13
@Betty MacDonald píše: Více

To je Netflix? Nebo je to co myslím služebnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.5.26 18:36

Dočetla jsem to k tomu WhatsAppu a posílání polohy každé ráno… no tvl 8o

Zakladatelko, pokud nejsi troll, zdrhej. Když vymýšlí takovéhle kontroly už na začátku, ani si nechci představovat, jakým stylem by tě kontroloval za dva, tři roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verulibe
6.5.26 18:37

@teroonka Prosím vás já ani nevim, že jsem psala kurzívou :roll: :nevim: smyšlený příběh to není. Jsem prostě zamotaná v nezdravém vztahu, stydím se, že jsem to dopustila a hledám řešení. Zároveň mě zajímá, zda ten, kdo má patchwork rodinu, prožívá třeba také taková pekla. A ano, přehlídla jsem dost řeď flags. Jsem poučená a nyní i dost na dně :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky