Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pitřice taky nevěřím, hlavně tomu, že by dospělá svéprávná ženská byla tak blbá, a ne poprvé. ![]()
@Pitřice píše: Více
Tak nedoreseny majetek neni prekazkou dalsi svatby, pokud je rozvedeny. Mohli se rozvest i bez vyreseneho majetku.
@Keyllah Ano, přemýšlím a vím, že jsem chybovala. Vytrestala jsem sama sebe. Snažila jsem se zbytečně i v nastavování hodnot u nich doma. Vážně jsem myslela, že to bude to ono. Nafackovala bych si a jsem v dost blbé situaci. Jen nechápu, co ho k tomu všemu vede. Na co svatbu? Na co tlak ohledně stěhování? Věděl na začátku v jaké jsem situaci a že chci klid a bezpečí
Troll inspirovaný filmem Pomocnice
. Kdo neviděl, nechť se podívá. Zbývá zabít snoubence.
@Verulibe
Neznám ho, nejsem zamilovaná, takže po tom, co jsi napsala, můžu napsat - neber si ho.
Zakl, rekl at se odstěhujes, protoze sis neprevzala puget? Ten nebude uplne psychicky vyrovnanej. Jeste porad jsi v jeho dome nebo jsi po tom brutalnim ponizeni se vztycenou bradou odesla?
@Andelskej_Satan píše: Více
připravuje se na svatbu s milujícím a respektujícím mužem, ale je bohatý
@stinga píše: Více
Jestli zakl neni troll a neni uplne hloupa (mozek po lobotomii) tak po tech scenach jeho. matky, jeho dcery a koneckoncu hlavne jeho by mela mit sama od sebe sbaleno do hodiny a se vztycenou hlavou hrde vykracet z jeho baraku ukazujic double zdvizeny prostrednicek.
@Betty MacDonald píše: Více
To je Netflix? Nebo je to co myslím služebnice?
Dočetla jsem to k tomu WhatsAppu a posílání polohy každé ráno… no tvl ![]()
Zakladatelko, pokud nejsi troll, zdrhej. Když vymýšlí takovéhle kontroly už na začátku, ani si nechci představovat, jakým stylem by tě kontroloval za dva, tři roky…
@teroonka Prosím vás já ani nevim, že jsem psala kurzívou
smyšlený příběh to není. Jsem prostě zamotaná v nezdravém vztahu, stydím se, že jsem to dopustila a hledám řešení. Zároveň mě zajímá, zda ten, kdo má patchwork rodinu, prožívá třeba také taková pekla. A ano, přehlídla jsem dost řeď flags. Jsem poučená a nyní i dost na dně ![]()