Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz uz se ma nekdo stydet tak nechapu jiny nez ty? Mas s nim dve deti, tak uz to jen tak za hlavu hodit nejde. Ale jak uz bylo receno, ted cca 2 mesice nic radsi neres. Treba to moc hrotis.
…tak toho sis měla všimnout asi o něco dřív, nejlíp předtím, než jsi mu roztáhla nohy
Sama se dvěma dětmi to teda nebudeš mít jednoduchý!
@terinka4444 píše:
A když ženská zavolá každý den půl hodiny mamce, když se jí zeptá na názor, když jí řekne, že Franta byl dneska na tý urologii a dobrý, tak je co?
@terinka4444 píše:
A když ženská zavolá každý den půl hodiny mamce, když se jí zeptá na názor, když jí řekne, že Franta byl dneska na tý urologii a dobrý, tak je co?
Tak je skvele, ze ma s maminkou krasny vztah a jsou nejlepsi kamaradky
![]()
@Bábrdl píše:
Tak je skvele, ze ma s maminkou krasny vztah a jsou nejlepsi kamaradky![]()
hihi, to je nam ale ukazkovy dvoji metr… tak se tomu spolecne zasmejme, hi ha hi ![]()
@Electrolux_XXXXI. píše:
hihi, to je nam ale ukazkovy dvoji metr… tak se tomu spolecne zasmejme, hi ha hi
proto jsem vznesla ten dotaz ![]()
@Electrolux_XXXXI. píše:
hihi, to je nam ale ukazkovy dvoji metr… tak se tomu spolecne zasmejme, hi ha hi
já nevím jak kdo, nicméně já toto vnímám jako nadsázku… upřímně mi přijde naprosto neuvěřitelný, že chlap když vychází se svojí matkou a je sní v kontaktu, tak je okamžitě považován za mamánka, ale kolik podobných já znám ženských a u těch je to naprosto běžné a prosazují právě názor svých matek
![]()
@terinka4444 píše:
proto jsem vznesla ten dotaz
a ja jsem jen vznesl poznamku, ze zeny neustale vymysleji nejake problemy (mamanek) a samy jsou treba uplne stejne… akorat je holt protejsek furt neanalyzuje a nesoudi ![]()
@medunka23 píše:
já nevím jak kdo, nicméně já toto vnímám jako nadsázku… upřímně mi přijde naprosto neuvěřitelný, že chlap když vychází se svojí matkou a je sní v kontaktu, tak je okamžitě považován za mamánka, ale kolik podobných já znám ženských a u těch je to naprosto běžné a prosazují právě názor svých matek![]()
mně právě taky, kdybych měla kluka, byla bych ráda, že si najde každý den čas a zavolá mi, že dostanu informaci o těhotenství své snachy, zde hanlivě nazváno informace o frndě, a že ho stále zajímá můj názor. Myslím, že všechny matky chlapečků budou v sedmém nebi, že nemají mamánka, v překladu zavolá jim jednou za 14 dnů, neexistuje, aby matka kvákla nějakou radu nedej bože názor a těhotenství bude totální tabu, aby snacha neměla blbý pocity.
@Electrolux_XXXXI. píše:
a ja jsem jen vznesl poznamku, ze zeny neustale vymysleji nejake problemy (mamanek) a samy jsou treba uplne stejne… akorat je holt protejsek furt neanalyzuje a nesoudi
zakroužkuj si dnešní datum červeně, naprosto s tebou souhlasím.
@Electrolux_XXXXI. píše:
a ja jsem jen vznesl poznamku, ze zeny neustale vymysleji nejake problemy (mamanek) a samy jsou treba uplne stejne… akorat je holt protejsek furt neanalyzuje a nesoudi
Tomu rikam vyrazet otevrene dvere ![]()
Jsem rada, ze nejsem jedina, kdo si mysli, ze zena ma skutecne zodpovednost za vyber sveho partnera. samozrejme jsou velmi vyjimecne pripady, kdy se clovek vyrazne zmeni a partnerka je v tom nevinne. jenze chlapi se z 95% nemeni (casto by clovek rekl - bohuzel
).
a nevim, jestli posledni mesic tehotenstvi je idealni doba na uvahy o odchodu od partnera. pokud je jedinym problemem to, ze je mamanek (at uz to znamena cokoliv), tak bych teda radeji drzela usta a vydrzela to aspon do konce materske a nalezi vlastniho zamestnani…
@Electrolux_XXXXI. píše:
No tak to pozor, byvaly mi vycital, ze som o svojej mame len rozpravala, ze som na nu nezdravo naviazana… ziaden dvojaky meter.
A tiez nechal on mna, vsak to s tak strasnym mamankom neslo vydrzat
… akurat nechapem, preco sa potom chcel vracat, ked som si brala ineho ![]()
@Electrolux_XXXXI. píše:
Nem. Tieto problemy vymysla ten partner, ktory nema dobry vztah s rodicmi, a tak v lepsom pripade nechape, v horsom zavidi.