Proč si chlapi dělají děti, když nima pak nepomůžou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
29.10.15 16:40
@brumdinka píše:
@belladonna noční je nejlepší směna a nejvíc volnýho času :)

no, to fakt není. Po noční dvanáctce, stačí mi jedna, a jsem celý den odrovnaná. Mít pět nočních osmiček po sobě, tak lezu po zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
29.10.15 19:13

@Žirafa 69 Oh děkuji :mrgreen: Manžel by byl jistě nadšen méně, ale byla jsem tak vychovaná a žádný jiný model se mi prostě nelíbí. Švagrová třeba byla vychována úplně naopak, žena právě dělá vše a muž se veze. Bratr byl zvyklý dělat doma vše, o domácí práce jsme se střídali. Teď? Nevyluxuje, sám si nevypere, o nějakém úklidu záchodu nebo koupelny nemůže být ani řeč. Když byla švagrová měsíc v porodnici, vrátila se do špinavého bytu. Pokud jí to vyhovuje, budiž. Já bych zuřila a brutálně bych mu to dala sežrat :nevim: Manžel tvrdí, že než aby ode mě poslouchal ty kecy, tak radši vše udělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
29.10.15 19:24

Manzel prave prebaluje a oblika ditko k spinkani.  :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4315
29.10.15 19:51

@Kamikadze Manžel asistoval u koupání, namazal a oblékl dítě a uspává :mrgreen: Já jsem na druhou stranu vyklidila myčku, připravila vše ke spaní a udělala mléko. Každý to dělá tak, jak mu to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
29.10.15 20:15
@kacka52 píše:
@Kamikadze Manžel asistoval u koupání, namazal a oblékl dítě a uspává :mrgreen: Já jsem na druhou stranu vyklidila myčku, připravila vše ke spaní a udělala mléko. Každý to dělá tak, jak mu to vyhovuje.

Naprosto stejne (jen jsem nerozepisovala do podrobna)…asistoval u koupani…vse udelal az k uspavani, ja taky mezitim vyklidila mycku, pripravila vse ke spani a pripravila ji kasi.
Jaky si to clovek udela, takovy to ma :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
25123
29.10.15 21:24
@belladonna píše:
no, to fakt není. Po noční dvanáctce, stačí mi jedna, a jsem celý den odrovnaná. Mít pět nočních osmiček po sobě, tak lezu po zdi.

mno tak to seš ty :)… já měla noční nejradši a rozhodně nejsem sama, kdo to tak má… dodnes na ně ráda vzpomínám a to sem občas měla po sobě těch osmiček i šest, když se jela sobota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.10.15 12:45
@Anonymní píše:
Sla bych hned, ale neuzivila bych nas. I kdyz chlap ma plat smesnej cca 13 cisteho

Drahá, já jsem taky sama-a věř nebo ne, je nás hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
30.10.15 12:52
@brumdinka píše:
sorry ale do konce srpna tohoto roku sem taky dělala na tři směny, mám dvě děti k tomu domácnost a ještě studuju a představ si šlo to, takže tenhle argument zvlášt´ u chlapa vážně neberu :lol:

paradoxně sem měla víc času, jelikož sem si práci netahala domů jako ted´…

Příspěvek upraven 29.10.15 v 10:41

To je strašně individuální… mám kamarádku, která stíhá školu, práci, děcko a dochází do stáje se starat o koně, ale spí 4 hodiny denně a rozhodně nepočítá s tím, že jí to vydrží dlouho. Já po pár dnech co bych spala jen 4 hodiny a zbytek nejen, že bych byla vzhůru, ale ještě bych měla na práci něco náročnějšího, tak zkolabuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21236
30.10.15 13:00

A odpověď na originální otázku: protože po nich ty děti ženský chtěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.10.15 13:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaromirAd
8.11.15 04:42

Haha, protože nás to baví :D. haha.

Ne a teď vážně, já se staral, byl u porodu, krmil, přebaloval a to prcek ani nebyl můj :D.

Ale téma mě pobavilo. Si myslím, že většina chlapů na to buď kašle (těch co jsou s prominutím pitomí) a ti chytří se kolikrát bojí na prcka šáhnout, aby mu něco neudělali.

Ale záleží na člověku, já prcka tahal všude sebou a měl ho za svou součást :).

• Citovat
  • Upravit
134
8.11.15 10:48
@KalamityJohn píše:
A odpověď na originální otázku: protože po nich ty děti ženský chtěj.

:mrgreen: to je dobrý, uplně to sedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová