Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Před hodinkou dovařeno kuře na paprice, teď dodělávám rýži. Počítám, že se k tomu hodí červené víno (to se hodí u mě ke všemu a navíc jiné nemám)
To si piš! Vino se hodí ke všemu! Na paprice taky dobrý… Není tu smajlík s oliznutim… @Anna766 od kdy se dává dětem koření?
@Zkai píše:
To si piš! Vino se hodí ke všemu! Na paprice taky dobrý… Není tu smajlík s oliznutim… @Anna766 od kdy se dává dětem koření?
I k rumu ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
I k rumu
Jiste, za mlada jsme tomu říkali veselé pitíčko, ale ted nevím co byla třetí přísada, asi vodka… Brrr..
@Zkai píše:Čím dýl tím líp.
@Zkai i když,podle toho co myslíš.
Bylinky sem tam od roku jo,ale opravdu pikantnější koření až tak po druhém roce,spíš až po třetím.
@Anna766 píše:
@Zkai i když,podle toho co myslíš.
Bylinky sem tam od roku jo,ale opravdu pikantnější koření až tak po druhém roce,spíš až po třetím.
Dekuju, mám to zafixovano z chytrých knih od tří let. Ale od doby co vařím jen klukovi je to paráda, vaření na dvakrát už by me fakt nebavilo. Tak se bez koření obejdu v pohodě.
Se mi ty kuřecí nohy nějak vypařily a je to spíš pekáč plnej brambor.
@Detsa píše:
Joo můžu se přidat ?Dal bych si taky
Ty už máš slíbenou koprovku.
![]()
@Detsa píše:
to by byla výzva ji sníst, abych neurazil
No tak trénuj,třeba k tomu dojde. ![]()
Lidi jak můžete jíst kuře na paprice a rajskou omáčku s rýží.
To je jako jíst svíčkovou s bramborem.
@Anna766 píše:
Jiný kraj, jiný @mrav. Někde se jí i řízek s knedlíkem a se zelím. ![]()
@Detsa píše:
Joo můžu se přidat ?Dal bych si taky
Víno nebo rýži? Oboje zbylo i na dnešek ![]()
@Anna766 píše:
Tak u mě kuře na paprice je něco jako guláš z kuřecího s přidáním smetany. Takže je to super s rýží nebo těstovinami. Knedlík by šel též. Brambory asi už ne.
@Prof. Farnsworth píše:
Víno nebo rýži? Oboje zbylo i na dnešek
Já se hlásím o to víno. Kde že to bydlíš?
@mrav píše:
Já se hlásím o to víno. Kde že to bydlíš?
Střední čechy.
@Detsa píše:
My děláme špagety v rychlovarné konvici a rýži v mikrovlnce.
Tak někdo mi říkal, že na koleji dělali v rychlovarné konvici i párky, akorát pak měli v kafi mastná oka ![]()