Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
jo, dočetla jsem se. ale vyhledávat je tam nebudu. dokud to bylo jedno kliknutí na lištu, tak jsem ještě občas nakoukla. Magazín mě neláká.
Bud v klidu, udelas jenom o jeden klik navic.To tebe prece nerozhazi, ne?
nerozhází - ale víš jak, mám na návštěvě tetu Lenoru a je to s ní zatraceně těžké ![]()
@neumisa píše:
@MartinaIrenanerozhází - ale víš jak, mám na návštěvě tetu Lenoru a je to s ní zatraceně těžké
Hele, jednou za čas teta Lenora odejde a ty zatoužíš po deníčku… třeba až ho budeš chtit sama napsat…
a pak klidně udeláš i dva kliky..
@neumisa píše:
@MartinaIrenanerozhází - ale víš jak, mám na návštěvě tetu Lenoru a je to s ní zatraceně těžké
Aaale, tak si udelas kliky damsky no, ty se taky uznavaji.
@MartinaIrena píše:
Aaale, tak si udelas kliky damsky no, ty se taky uznavaji.
dámské kliky nedělám, mám klouzavé tepláky, natloukla bych si tlamičku… ![]()
@Regina Hero píše:
Hele, jednou za čas teta Lenora odejde a ty zatoužíš po deníčku… třeba až ho budeš chtit sama napsat…a pak klidně udeláš i dva kliky..
A nebo se objevi nejaky zvlast chumlackovy.To se uplne klidne muze stat!
@neumisa píše:
dámské kliky nedělám, mám klouzavé tepláky, natloukla bych si tlamičku…
A do Prcic, klouzavy teplaky, s tim jsem nepocitala… ![]()
A co kdyz te kdyztak budeme s @Regina Hero jistit? Ale mezi nama, taky mam pocit, ze ty bozi denicky, nad kteryma mi tekly slzy smichu, jsou uz davno pryc i s jejich uzivatelkama. Nektery si pamatuju a rada se vracim, ale spoustu z nich uz si nepamatuju. A novacci vubec nemuzou tusit, takze inspirace pro nove napady nic moc
@neumisa píše:
dámské kliky nedělám, mám klouzavé tepláky, natloukla bych si tlamičku…
tak to je fakt úplně v… to musíš počkat do léta, až budeš chodit bez tepláků a nebude ti zima… a do té doby bude třeba to tlačítko na deníčky zase úplně jinde…
@smurfka Dobrý den,
deníčky mažeme pouze na žádost uživatelek/uživatelů. Děje se tak ve výjimečných případech, kdy došlo ke zveřejnění citlivých informací, které by autorku/autora mohly nějak poškodit.
Děkuji za pochopení, ![]()
adminka Gábina
@Regina Hero Dobrý den,
čísla takových statistik bohužel neposkytujeme.
Děkuji za pochopení, ![]()
adminka Gábina