Procházky s kočárkem plzen

• Otevřená skupina

Maminy z Plzně a okolí :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

maminka082011
13.3.12 09:50

Ahojky,hledám maminky na společné procházky s kočárkem a povídání.Mám syna narozeného v srpnu 2011.A jsem z předních skvrňan.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
maminka 0005005
19.2.13 12:13

Ahoj, nevím, zda je to ještě aktuální, ale na procházku bych také vyrazila. Mám dceru o půl roku mladší a jsem z Bolevce. Saša

• Citovat
  • Upravit
maminka brezen
28.3.13 15:22

Ahojky mám 3týdenní miminko a rámi se seznámíme a vyrazíme na procházku :hug:

• Citovat
  • Upravit
svetla76
4.5.13 15:58

Procházky s kočárkem Plzeň

Ahoj, jestly někdo máte zájem a nebo to ještě platí ráda se přidám na prochajdu, mám rok a půl letou dcerku.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
6
9.4.14 09:26

Moc všechny zdravím! Ráda bych vás pozvala k návštěvě stránek projektu Srdci blíž, který společně s kamarádkou budujeme. Kromě jiného jsme založily šestou podpůrnou skupinku pro kojicí maminky u nás, snad jich bude přibývat (na Slovensku už mají podpůrných skupinek díky působení o. s. Mamila přes 80!). S maminkami, tatínky a jejich dětmi z Plzně a okolí se moc rády potkáme na některé z našich akcí :) Těšíme se na vás! Lucka

http://www.srdcibliz.cz/
https://www.facebook.com/srdcibliz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.4.14 20:26

Znovu zdravím všechny maminky stávající i budoucí :)

Dovolím si pozvánku na nekomerční akci v rámci mezinárodního Týdne opravdových plen 2014. S kamarádkou pořádáme ve středu 30.4. povídání o moderním zdravém plenkování, kde si budete moct prohlédnout a osahat různé druhy látkových plen a příslušenství k přebalování. Neprodáváme žádnou konkrétní značku, naopak Vám nic nezatajíme a uvidíte, jak vypadají různé plenky po měsících či letech používání.

Současně s povídáním proběhne bazárek látkových plen, kde si můžete rozšířit výbavičku nebo naopak poslat dál, z čeho už Vaše dítko vyrostlo.
Pokud máte zájem na bazárku prodávat, nebo máte zájem o více informací k oběma akcím, napište mi na email info@srdcibliz.cz :)

Těšíme se na Vás! :)
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny