Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky a vy, co máte zkušenost. Jak ti lidé umírají, doma nebo v nemocnici? Moc jsem nespala, pořád slyším v hlavě jak řekl, že umírá
nemůžu se ani v práci na nic soustředit.
@lucynka25 píše:
Holky a vy, co máte zkušenost. Jak ti lidé umírají, doma nebo v nemocnici? Moc jsem nespala, pořád slyším v hlavě jak řekl, že umíránemůžu se ani v práci na nic soustředit.
Ze tri dva v nemocnici, jeden doma
Tak holky, dneska taťkovi řekli rok života, ale že se může stát zázrak. Zítra nastupuje na týden na chemo a že budou dělat vše možné, aby to dopadlo. ![]()
Nedávám si moc naděje, ale popravdě, když jsem v pátek četla tu zprávu, že to má 12×7cm v té plíci a v nadledvině a tříslech, tak jsem čekala sotva pár měsíců. Taťka bude bojovat, brečel, že jsme měli vztah naprd, tak jsem mu vše odpustila, uklidnila ho a dost nás to sblížilo zase. Holky držte nám palce a všem díky
![]()
@lucynka25 píše:
Tak holky, dneska taťkovi řekli rok života, ale že se může stát zázrak. Zítra nastupuje na týden na chemo a že budou dělat vše možné, aby to dopadlo.
Nedávám si moc naděje, ale popravdě, když jsem v pátek četla tu zprávu, že to má 12×7cm v té plíci a v nadledvině a tříslech, tak jsem čekala sotva pár měsíců. Taťka bude bojovat, brečel, že jsme měli vztah naprd, tak jsem mu vše odpustila, uklidnila ho a dost nás to sblížilo zase. Holky držte nám palce a všem díky![]()
Drzim palce, uzijte ten cas co nejlip.
@lucynka25 píše:
Tak holky, dneska taťkovi řekli rok života, ale že se může stát zázrak. Zítra nastupuje na týden na chemo a že budou dělat vše možné, aby to dopadlo.
Nedávám si moc naděje, ale popravdě, když jsem v pátek četla tu zprávu, že to má 12×7cm v té plíci a v nadledvině a tříslech, tak jsem čekala sotva pár měsíců. Taťka bude bojovat, brečel, že jsme měli vztah naprd, tak jsem mu vše odpustila, uklidnila ho a dost nás to sblížilo zase. Holky držte nám palce a všem díky![]()
Držím palce. Na minulost se vykašli a buďte spolu co nejvíce. Psychika dělá hodně ![]()