Rakovina plic mého otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76661
9.1.23 10:30
@Evkad píše:
@stinga Myslím, že to bylo nad 50 či 55 let a x-let kouření.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
9.1.23 10:47

Holky a vy, co máte zkušenost. Jak ti lidé umírají, doma nebo v nemocnici? Moc jsem nespala, pořád slyším v hlavě jak řekl, že umírá :,( nemůžu se ani v práci na nic soustředit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
9.1.23 13:29
@lucynka25 píše:
Holky a vy, co máte zkušenost. Jak ti lidé umírají, doma nebo v nemocnici? Moc jsem nespala, pořád slyším v hlavě jak řekl, že umírá :,( nemůžu se ani v práci na nic soustředit.

Ze tri dva v nemocnici, jeden doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
9.1.23 13:31

@lucynka25 U nas jeden v nemocnici, druhy doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
9.1.23 15:43

V nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
16.1.23 12:50

Tak holky, dneska taťkovi řekli rok života, ale že se může stát zázrak. Zítra nastupuje na týden na chemo a že budou dělat vše možné, aby to dopadlo. :kytka:
Nedávám si moc naděje, ale popravdě, když jsem v pátek četla tu zprávu, že to má 12×7cm v té plíci a v nadledvině a tříslech, tak jsem čekala sotva pár měsíců. Taťka bude bojovat, brečel, že jsme měli vztah naprd, tak jsem mu vše odpustila, uklidnila ho a dost nás to sblížilo zase. Holky držte nám palce a všem díky :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
16.1.23 16:45
@lucynka25 píše:
Tak holky, dneska taťkovi řekli rok života, ale že se může stát zázrak. Zítra nastupuje na týden na chemo a že budou dělat vše možné, aby to dopadlo. :kytka:
Nedávám si moc naděje, ale popravdě, když jsem v pátek četla tu zprávu, že to má 12×7cm v té plíci a v nadledvině a tříslech, tak jsem čekala sotva pár měsíců. Taťka bude bojovat, brečel, že jsme měli vztah naprd, tak jsem mu vše odpustila, uklidnila ho a dost nás to sblížilo zase. Holky držte nám palce a všem díky :kytka: :andel:

Drzim palce, uzijte ten cas co nejlip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
16.1.23 19:06
@lucynka25 píše:
Nedávám si moc naděje, ale popravdě, když jsem v pátek četla tu zprávu, že to má 12×7cm v té plíci a v nadledvině a tříslech, tak jsem čekala sotva pár měsíců. Taťka bude bojovat, brečel, že jsme měli vztah naprd, tak jsem mu vše odpustila, uklidnila ho a dost nás to sblížilo zase. Holky držte nám palce a všem díky :kytka: :andel:
:hug: :hug: drž se, a užijte si společný čas :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.1.23 20:58

Držím palce. Na minulost se vykašli a buďte spolu co nejvíce. Psychika dělá hodně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí