Pročištění těla od hormonální antikoncepce

124
5.9.16 13:24

Pročištění těla od hormonální antikoncepce

Ahoj holky. Je mi 21 let, brala jsem 4 roky antikoncepci. Doktor mi říkal, že po vysazení bych ve svým věku neměla mít problém rychle otěhotnět. Přesto bych chtěla udělat nějakou hormonální očistu. Neporadíte mi, co a jak??

Díky moc, pááá :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
5.9.16 13:28

Tak nejlíp se očistíš, když už žádné hormony brát nebudeš, což jsi udělala. A dál? celkově bych ozdravila životosprávu, ovoce zelenina na 100 způsobů, hodně pij vodu nebo čistící bylinkové čaje, sportuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
5.9.16 13:28

Není to potřeba, tělo se srovná samo. u někoho dřív, u někoho později.

Já brala HA od 15 do 20 a trvalo po vysazení asi 1,5 roku, než se vrátila pravidelná menstruace.

Nicméně, záleží, jaký typ HA jsi brala - já jí třeba vysadila, protože i po několika různých jsem měla zdravotní problémy).

Dobré jsou kapky Gynex (ale dle mého zbytečně drahé), případně celkem chválí bylinkové čaje, třeba od Grešíka, namíchané přesně na tohle.

• Citovat
  • Upravit
802
5.9.16 13:42

Ja jeste těsne pred vysazenim brala nejake čínské byliny primo na to určené a pak na srovnání cyklu a obnovení přirozeného fungování těla Femigard (myslim, ze mi i pomohl rychle otěhotnět)…ale celkove je základem zdrava strava a ja jeste dlouhodobe užívám chlorellu a ječmen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.9.16 16:04

Mám od Oxalisu čistící čaj a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.9.16 16:13

@-Luciš- Nasadila bych si kyselinu listovou. Ta tělu při braní HA chybí. V lékárně ti poradí vitamíny obsahující i tu listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.9.16 09:02

Díky holky za tipy.. :) kyselinu listovou chci jist kazdopadne!!! Tak mrknu na ty bylinky a to ostatni, co jste mi psaly… Moc diky!!! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí