Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Je mi 21 let, brala jsem 4 roky antikoncepci. Doktor mi říkal, že po vysazení bych ve svým věku neměla mít problém rychle otěhotnět. Přesto bych chtěla udělat nějakou hormonální očistu. Neporadíte mi, co a jak??
Díky moc, pááá
![]()
Tak nejlíp se očistíš, když už žádné hormony brát nebudeš, což jsi udělala. A dál? celkově bych ozdravila životosprávu, ovoce zelenina na 100 způsobů, hodně pij vodu nebo čistící bylinkové čaje, sportuj…
Není to potřeba, tělo se srovná samo. u někoho dřív, u někoho později.
Já brala HA od 15 do 20 a trvalo po vysazení asi 1,5 roku, než se vrátila pravidelná menstruace.
Nicméně, záleží, jaký typ HA jsi brala - já jí třeba vysadila, protože i po několika různých jsem měla zdravotní problémy).
Dobré jsou kapky Gynex (ale dle mého zbytečně drahé), případně celkem chválí bylinkové čaje, třeba od Grešíka, namíchané přesně na tohle.
Ja jeste těsne pred vysazenim brala nejake čínské byliny primo na to určené a pak na srovnání cyklu a obnovení přirozeného fungování těla Femigard (myslim, ze mi i pomohl rychle otěhotnět)…ale celkove je základem zdrava strava a ja jeste dlouhodobe užívám chlorellu a ječmen ![]()
@-Luciš- Nasadila bych si kyselinu listovou. Ta tělu při braní HA chybí. V lékárně ti poradí vitamíny obsahující i tu listovku.
Díky holky za tipy..
kyselinu listovou chci jist kazdopadne!!! Tak mrknu na ty bylinky a to ostatni, co jste mi psaly… Moc diky!!!
![]()