Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky, potřebovala bych poradit..mám hodně oblečení, hraček po dceři..a tak jsem inzerovala na mimibazaru, ale nikdo mi na mě nekoukal??? a tak jsem zvolila Aukro..ale většina kamarádek říká, že je to zbytečné..Má někdo zkušenosti -kde se vše dá prodat?? zda-li aukro byla přeci jen dobrá volba?? Díky Alí
Nakupuji i prodávám na Aukru běžně. Po malé se prodá vždy všechno, ale je pravda, že prodávám lacino, nechci, aby mi to tady leželo a kamarádku s výrazně mladší holčičkou nemám.
Zkusila by jsem spise mimiaukci, tam si mi prodalo vždy vse, lépe jak na aukru ![]()
Ja jsem pro Aukro. Na mmb se mi hrozne spatne hleda, nikdy jsem tam ani nic nekoupila.
@Alinaty píše:
Ahojky holky, potřebovala bych poradit..mám hodně oblečení, hraček po dceři..a tak jsem inzerovala na mimibazaru, ale nikdo mi na mě nekoukal??? a tak jsem zvolila Aukro..ale většina kamarádek říká, že je to zbytečné..Má někdo zkušenosti -kde se vše dá prodat?? zda-li aukro byla přeci jen dobrá volba?? Díky Alí
Já prodávám na mimibazaru, nemám ani hvězdu, ale prodávám oblečení opravdu hodně levně.
@circus píše:
Ja jsem pro Aukro. Na mmb se mi hrozne spatne hleda, nikdy jsem tam ani nic nekoupila.
mě taky, a hlavně mi tam vadí ta rozplizlá mluva
i když už i na Aukru jsem to tak 2× zahlédla ![]()
@K.Black No vzhledem k tomu, že je to první vnouče z obou stran, tak má naše dítě 6 zimních bund a kabátů
Pravda, že i babičky nakupují v sekáčích, ale já to fakt nemám kde skladovat, když z toho vyroste, takže si nechávám, od každé velikosti dva tři nejlepší kousky a všechno ostatní jde z domu, fakt nevím, kam bych to dávala ![]()
@K.Black No na aukru je těch roztomiloučkej bombičkovejch věcí taky dost ![]()
Tak to je fakt..já to taky skladovala..ale stejně, když se narodí mimčo-tak jdeš a koupíš nebo dostaneš hafo nových a tak jde vše z domu!! je toho vážně dost…no doufám a dle názoru Vás všech..aukro byla dobrá volba
![]()
@Alinaty zkus založit skupinu na Facebooku, např. oblečení holčička atd., tam to prodáš určitě ![]()
@K.Black mě už taky kdosi napsal na aurku, že děkuji za pohodičkový obchůdek a ještě cosi k tomu. Jsem koukala jak puk. A meilech s prodávajícími a kupujícími se mi to stává čímdál častěji ![]()
Jinak hlasuji pro aukro, ale musíš to dát fakt levně. Je tam toho dost a je z čeho vybírat. Nebo z toho udělej hromádky po víc kusech, hlavně ty miminkovské věci, a prodej to jako balík.
Já souhlasím s tím facebookem, spousta lidi tam ma zalozeno skupinu na prodej veci po detech a nebo jsou skupiny mesta, kde prodavaji lide z okoli
aukro, mimiaukce taky super ![]()
Baliky se budou prodavat lip nez po kusech, si myslim ![]()