Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jamuna píše:Majdula83 píše:A kolik bylo upravených foteček ? Také vel fotek a jestli je Vám dala i na cd ?
Zozole, malinky miminka foti doma, nebo atelier ma v Kobylisich. A platili jsme myslim neco pres 2 tis., platil to pritel, tak si to nepamatuju presne
Kdybyste chteli doma, tak to je levnejsi.. Ji napis, je moc mila, urcite by cenik poslala
Ale je hrozne fajn a s miminkama to umi, fakt jsme byli spokojeni.
Upravenych jich bylo myslim 39 a dostali jsme je v elektronicke podobe. Vyvolavali jsme si je pak sami jen ty, ktere jsme chteli.
Jindřiška7 píše:
doporučuji www.detizplakatu.cz
strašně drahý ale pěkný
Babe007 píše:Jindřiška7 píše:strašně drahý ale pěkný
taky to je fakt profesionál ![]()
Jindřiška7 píše:Babe007 píše:taky to je fakt profesionálJindřiška7 píše:strašně drahý ale pěkný
Naše Janička je taky profesionál, ale zatím za lidové ceny, fotila nás v studiu ještě s kamarádkou a jejíma dvojčatama a úplně hravě to zvládla, byla velice příjemná a děti si hned získala
, fotí také doma a venku, ateliér má na Praze 8. ![]()
faj píše:Jindřiška7 píše:Naše Janička je taky profesionál, ale zatím za lidové ceny, fotila nás v studiu ještě s kamarádkou a jejíma dvojčatama a úplně hravě to zvládla, byla velice příjemná a děti si hned získalaBabe007 píše:taky to je fakt profesionálJindřiška7 píše:strašně drahý ale pěkný
doporučuji www.detizplakatu.cz, fotí také doma a venku, ateliér má na Praze 8.
Jindřiška7 píše:Babe007 píše:taky to je fakt profesionálJindřiška7 píše:strašně drahý ale pěkný
No profíků je hodně a s těmi cenami, tak to se divím, že se uživí…Ale fotky fakt krásné.
Babe007 píše:faj píše:Jindřiška7 píše:Naše Janička je taky profesionál, ale zatím za lidové ceny, fotila nás v studiu ještě s kamarádkou a jejíma dvojčatama a úplně hravě to zvládla, byla velice příjemná a děti si hned získalaBabe007 píše:taky to je fakt profesionálJindřiška7 píše:strašně drahý ale pěkný
doporučuji www.detizplakatu.cz, fotí také doma a venku, ateliér má na Praze 8.
Jindřiška7 píše:No profíků je hodně a s těmi cenami, tak to se divím, že se uživí…Ale fotky fakt krásné.Babe007 píše:taky to je fakt profesionálJindřiška7 píše:strašně drahý ale pěkný
Přistěhovala se z malého města, možná proto ty lidovky ![]()
doporučiji paní fotografku z Turnova, často jezdí fotit do Prahy, není problém se domluvit. Moc dobře se nám s ní spolupracuje, je veselá a má zajímavé nápady. Monika Mám od ní krásné fotky, ted nově fotí novorozená miminka v domácím prostředí a v září má myslím nějaké slevy.
detizplakatu nemohu moc doporucit. Fotky jsou sice hezke, ale pristup pana fotografa k obchodnim podminkam je ponekud zvlastni.
Muzete rovnou zapomenout na to, ze dostanete vsechny fotky elektronicky v cene foceni (je ovsem mozne ziskat za doplatek 1500), popripade vas mozna prekvapi ze bude doplacet dalsi stokoruny za retuse o kterych nikdy nebyla rec.
Takze, pokud nechcete mit pachut pri vzpomince, ze to nebylo fer jednani, radeji se poohlednete jinde.
M.
Bohužel se musim přidat k názoru,že dětizplakatu nebrat,fotili jsme před 4 týdny a dosud nemáme fotky, pán ani nezvedá telefon a říct si o 100,– víc za každou fotku na který bude i dospělej ne jen dítě je už vrchol drzosti. Zase o zkušenost víc, pro přístě víme komu se obloukem vyhnout
ahoj, nevíte někdo o fotografovi, který by měl v ateliéru dobové rekvizity, prosím? Proutěné koše, starou vaničku apod.? Aby to vypadalo jako na starých fotkách? Našla jsem jednu fotografku z Trutnova,ale paní nedává fotky na cd ani neposílá emailem, dává pouze papírovou formu, což se mi vůbec nezamlouvá , děkuji předem za tipy ![]()
Babe007 píše:
ahoj, nevíte někdo o fotografovi, který by měl v ateliéru dobové rekvizity, prosím? Proutěné koše, starou vaničku apod.? Aby to vypadalo jako na starých fotkách? Našla jsem jednu fotografku z Trutnova,ale paní nedává fotky na cd ani neposílá emailem, dává pouze papírovou formu, což se mi vůbec nezamlouvá , děkuji předem za tipy
my byli tady u této pani a udělala nám pár retro fotek. jedna je luxusní, malá tam má lacláče, bekovku a před sebou takový ten starý telefon a jako telefonuje a mám ji černobílou i barevnou. super.
ja mam skvělou pani v běchovicich,ale ted nevim stranky,kdyby jste chtěli tak to zjistim