PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
8.2.06 15:30

jo a jeste někdo se tu zminoval o mysalfonu,ten jsem brala taky na ten prolaktin,uplne ze zacatku v tech 18letech jak to poprve zjistily,po nem se mi sice snizil,ale nebylo mi po nem moc dobre,musela jsem ho vy:,–(it,ale brala jsem k nemu proveru kvuli cyklu,tak treba to bylo tim

a jeste s tim dostinexem,doktorka mi ho predepsala,protoze je nejlepsi,pry a nejsetrnejsi,ma nejmin nezadoucich ucinku,pry je i nejdrazsi,zezacatku my predepsala jen krabicku se dvema leky,pry abych hodne neplatila,na ne jsem doplacela neco pres 100kc,pak jsem mela uz 5tbl v krabicce a u nas ho nikde nemeli,jeli jsme nakupovat do prahy,tak jsem si ho vyzvedla tam a platila jsem 15kc!!to jsem vubec nechapala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.2.06 15:36

Hezké odpoledne a hurá do nového cyklu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
8.2.06 15:37

je tu nekdo? :lol: :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.2.06 15:38

Ahoj já tu ještě trčím.jak dlouho se snažíte??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.2.06 15:41

Budu se muset odlepit a pofrčím do školy na španělštinu.Ještě že mám kamarádku,která tam jede taky.Bez auta se mi nechce.sakra já jsem LENOŠKA!!! :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
8.2.06 15:42

proti vam,to neni nic,snazime se teprve ted od noveho roku,ale jelikoz mam problemy uz od tech 17let a vim ze ta menstruace proste nechodi bez prasku,ted bohuzel ani s praskama,tak mam strach a doktorka i presto ze se nesnazime dlouho,vlastne i pred tim nez jsme se zacli snazit mi rekla,ze me leci jako sterilitu,kvuli tem problemum,pritom jsem cetla,ze sterilita se da brat az po roce snazeni pri nechranenem pravidelnem styku,ale v dnesni dobe je toho asi uz tolik ze to radsi tak berou hned.jak dlouho se snazite vy?a kolik ti je?co delas za praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
8.2.06 15:45

ach jo,ja jsem desna,je to pro me ted jak droga psat si s vami,na jednu stranu me to uklidnuje,na druhou kdyz vidim,jak dlouho se nektere snazite a bez uspechu,tak me to nici,ale musim myslet na to,ze kazda jsme jina a kazda na lecbu jinak reagujeme a kazda mame jine problemy,hodne jste me od vcera naucily. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.2.06 15:48

Kamilo-bude mi v srpnu 32. a snažíme se rok a fous.Manžel byl přesvědčenej,že hop a šup a budu hned těhulka.A ono nic!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.2.06 15:54

jinak mou prací je -tzv.spolupracující osoba při podnikání-administrativa,takže habaděj volného času!!!! 8O ,ale dělám ještě španělštinu a už i tlumočím. :oops: To je pěknej oříšek,ale neuvěřitelně zábavné.Jsou to technické věci ve fabrice-vedoucí stavby je španěl-a vždycky tam s ním někdo musí bejt,jinak to tam je samej ITAL A NĚMEC A ČECH ATD.No není tam nouze o chlapy.Ale je to nárazovka.Ted mám zrovna volno,ale uplyn.14 dní jsem se nezastavila.Tak si nestěžuju.Ty jsi sestřička,vid???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.2.06 15:57

Tak já se loučím a mažu do té školy a na solárko-at mám na ten týden na horách trochu hezčí barvičku a náladičku k tomu :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
8.2.06 16:05

nak se mi to nechtelo otevrit,vidis,me je 23let,snazime se teprve chvilinku a stezuju si tady,ale co mate rikat vy,ale kdyz ja uz bych tak chtela a mam takovy strach,ze se to nikdy nepovede :cry: :cry: :cry: :cry: ,.......................
no ale dost pesimismu,takhle by to vazne neslo.Je ot paradox,jsem z velke rodiny,z 5deti!!ale mamca vsechny chtela,ja jsem nejmladsi,porad moje problemy svadi na to,ze me nemela v nejmladsim veku a ze uz jsem od ni moc nedostala,ze to vycerpali ty ctyri predemnou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.2.06 16:38

teda aluu, ajajo, jaktoze mate stejnej metrik? ja si vas pletu, holky :oops:
aluu, spermie se meri v „poctu kusu“ na mililitr :) ,ale urcite tam ma vliv i ta teplota… na jedny diskuyi tam doporucovali pro chlapa jist materi kasicku, ze prej mel jeji manzel tak hodne nizkej pocet a po tomhle se mu to dalo do normalu :)
prolaktin - zalezi na laborce, jak jsou kde zvykly, bud mg/ml nebo mmol/ml /to prvni je na vahu, to druhy na pocet molekul/… a taky ma kazda laborator jiny rozmezi normalnich hodnot…
kamilo, ja jsem nejstarsi z 5 deti a taky mam problemy uz od 15 :( a moje mladsi segra otehotnela ani nechtela s chlapem, kterymu nekolik let predtim rekli ze deti mit nikdy nebude :! :! :! :! /aluu :lol: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
8.2.06 16:44

teda tak to je husty :lol:
fakt jsi taky z peti deti?tak to je nahoda,me uz segry planovaly,ze by mi darovaly vajicka kdybych nemela,ale snad se to podari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
8.2.06 17:15

Kami nechci te strasit, ale nechat si darovat vajicka od nekoho koho znas je zakazane :?
Aluu - mas SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
8.2.06 17:15

AHOJ!

Aluu, no konečně! Ten prolaktin půjde ještě dolů, neboj se a uvidíš! A ten SPG se dá vylepšit, stačí vitamin E, selen, zinek a třeba i ta mateří kašička, jak psala Zdeni. :wink:

Ajajo, ty jsi teda dobrá, když tlumočíš ze španělštiny! Moje ségra taky mluví španělsky, ale na překládání by to ještě asi nebylo. Jinak s tím autem, to je teda pech, viď? :twisted:

Jinak nevím, kdo se mě tu ptal, ale já teď začínám 4. kúru clostilu. Takže ještě mám 2 a pak utrum. Tak si přeju, aby se to aspoň teď zlepšilo a byly tam konečně nějaké ty folíky. Vždyť přece víc zatím nechci :lol: , je to skromné přání, ne? :wink: :lol:
Ale je mi divný, že moje MS zřejmě trvala jen 2 dny. Je to vůbec možný? No, dnes už ani rána, tak jsem z toho jelen. Přitom ze mě lítaly kusy, nechápu… Čím to může být, Zdeni, Nikduš?

Maceli, máš pravdu, taky jsem to někde četla, nějaká holčina psala, že jí tu nikdo nechce poradit, že myslíme jen na sebe a když ji Zdeni pozvala k nám, tak nějak nereagovala.
My tady rádi poradíme, to je přece jasný! Už bysme mohly všechny z tohodle oboru skoro promovat, pod vedením Zdeni a Nikdušky, našich největších odbornic na slovo vzaté! :lol: :wink:

Tak zatím papa. Já jdu něco dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová