Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ZDENÍK-ono to je jen takové špinění,já si odpolko vlítnu pro OVUtest.Už si je nedělám,pak si fakt plánuju už i ten sex.Takhle se tak nepozoruju a max.obden se tulíme.Člověk je rád,že to ty chlapi kolikrát při té práci zvládají,teda u nás to tak kolikrát je.Včera už jsme zalejzali do pelíšku v půldeváté!!!Manžel vstával dneska malinko před pátou!!A dneska to má až do pozdního večera.
Ale čeká nás týden na horách,tam si teprve užijeme všeho
![]()
ahoj holky,takze jsem z peti deti,mamca otehotnela v 18letech,to mela segru,ta uz ma 17 a 10lete kluky,pak za dva roky byla dalsi segra,ta ma 14l.holku a 4leteho kluka,pak za dva roky byla dlasi segra
,ta ma 4leteho kluka,a pak se jim konecne po 3letech povedl vytouzeny kluk-braska je jeste svobodny,zije s pritelkyni a pak…po 3letech jsem vzesla,da se rict ze z omylu,nebo aby se nereklo,do petice JÁ ![]()
jako rodina moc drzime pohormade,jsem za ne moc rada.
s tim cipkem,cetla jsem ze se to ma kontrolovat dvakrat denne,rano a vecer,poloha v klece nebo na bobku s rozkrocenyma nohama a umytym prostrednickem,je nejdelsi,a nejlepe ve sprse.ja to nepoznam,zkousela jsem to 3× a mam ho porad stejny.
jinak tady v Ústi se honi vsichni certy,chumeli a chumeli,kde je jaro? ![]()
no a dneska aby toho nebylo malo,jsem si mela volat na vysledky steru,sestra mi jen rekla,ze tam mam recept,at si pro nej zajedu,mam dvoje atb,jedny na vkladani a jedny na polykani a musi to brat i pritel,tak takhle jsem si postup k lepsimu nepredstavovala
![]()
Na severu sněží? V Praze se honí šedý mraky, ale je občas ještě vidět modrá obloha.. Tak to se máme na co těšit, koukám ![]()
Nám tady chvíli chumelí a pak zase prší.No člověku se nechce ani ven.Já dneska sedím u netu a čekám,až mi dorazí mechanik mrknout se na auto.Opět!!Včera ho opravil a já ráno nenastartovala.Asi to opravil nějak hala bala.Já mu dám,jen co příjde
![]()
tady v roudnici /50km severne od prahy/ docela leje… jeste ze mam dneska sluzbu a nemusim jit do toho ven
![]()
Já bych právě ven jít potřebovala,ale musím počkat na toho mechanika-prej hodka a půl-hmmmm,už to jsou čtyři hodky.No prej nezapoměl
Musím nakoupit nějaké věci na ty hory,ale to auto asi nepřestane stávkovat.Tak to už je ted jasný,že tím mojím radši nepojedeme na hory.Ono by nás tam taky asi nechalo!!!!
To radši manželovým.Celé roky nezlobí(to auto
) a ted jen trucuje,pacholek.
Ahoj holky,
tak jsem už skoro 2 dny nestihla napsat ani slovo - jen jsem pročítala vaše diskuze.
Ponděkud jsem se začetla do odborných stránek na Webu (zase jsem se zaměřila na problém hormonů!!! já hloupá … a nedá mi to spát).
Jo, to je ten problém, jak pořád něco hledáme a chceme pochopit.
kdybych měla takovéhle odhodlání kdysi na škole, to bych pokořila i kantory když dnes poučuji doktory.
Tady (kousek od Prahy) se před půl hodinou zatáhlo a nastal konec světa. Z okna nebylo vidět na druhou stranu silnice. Zbožňuji to … hlavně když nemusím vylézt z baráku. Jen je stále nepatrně nad nulou, takže nám to asi dlouho nevydrží.
Ajajo … naprosto s tebou soucítím. Moje předešlé autíčko se takhle občas taky rozhodlo a prostě nenastartovalo … nejlepší to bylo, když jsme pospíchala na noční a ještě třeba sněžilo, takže cestou se to nahnat nikdy nedalo. Taky neudělám zbytečný krok - teda dneska jsem došla pěšky na nákup, což je co říct, ale zpátky už mě vezla kámoška. Byla jsem totiž líná otevírat garáž a vrata.
Odjezd na hory poněkud odkládám … nějak mi to narušují pracovní povvinosti - takže nezbývá než odložit, pravděpodobně na konec příštího týdne. Já to moc neřeším. Jsem zvyklá odjíždět narychlo.
Jinak vám povím, že tenhle můj cyklus mám rozhozené nejen tělo, ale i dušičku. Nějak mi to v posledních dnech přijde všechno líto a každou chvíli mi tečou slzy. Asi je to tím, že si uvědomuji, že tento měsíc nemám ani sebemenší naději, že by se to povedlo. Teplota se mi sice pohnula, ale tak nějak na prd. Jinými slovy, já mám stejnou křivku jako u anovulačních cyklu, jen o oktávu výš.
Zítra se ještě objednám na endokrinologii, chodím tam jednou za rok na kontroly kvůli té mé proklaté hypofýze. Tak jsem zvědavá, co mi zjistí.
Ahoj Abbey-koukám,že máš taky problém se štít.žlázou!?
Já beru LETROX.Jednou za rok chodím na kontrolu na endokrinologii.V těhotenství se to musí hlídat víc. ![]()
Abbey, buď v klidu, nejsi rozhozená jediná.. včera mě rozbrečela
reklama na čokoládu Merci
To jsem si připadala jako úplný magor
, ta reklama je kýč nad kýče, není tam navíc ani roztomilé miminko, to bych si to tím trochu omlouvala..no, nicméně slzičky byly
A dneska jsem našla byt (hledáme teď byt ke koupi), u kterého je zahrádka…tak jsem básnila, jak tam necháme pejska pobíhat a mimíska spinkat v kočárku a hrát si na vlastním písečku… A zas jsem bulela
Si začínám zvykat…
Konecne jsem zpatky!! Musela jsem na nakupy - doma vubec nic jsme nemeli k jidlu. Pak jsem byla i ve fitku , pekne jsem si dala do tela ![]()
Tak mne bude ted v lete 28 let. Mam jednu starsi segru, o 3 roky starsi. A holky, je v 9. mesici!!!!
Takze zanedlouho budeme mit v rodine miminko!
Segra s manzelem se snazili o detatko tak ani ne 8 mesicu. Zadne horm. leky nebrala, ani mereni BT, sledovani hlenu, cipku, atd. nepraktikovala. Musim rict, ze segra ani nevedela co vse se odehrava v zenskem tele behem jednoho menstr. cyklu.
Absolutne se o tom nezajimala. No, ale povedlo se jim to! Jednoduse resili to tak, ze byly spolu co nejvice a bylo to! Mame spolu naprosto uzasnej vztah. Skoda jenom ze se nevidime tak casto, mezi nami jsou dve hranice
Ale snazim se jezdit domu tak jednou za dva mesice! Prave zitra jedu!!!! Hurra, uz se nemuzu dockat!!!!
![]()
Agatko, Kamilo, diky za inforamce ohledne cipku. Pristi cyklus ho budu urcite sledovat take
Myslim si ze to fakt funguje, tak jsem zvedava! ![]()
Ajajo, pekne jsem se pobavila na tvoji madarstinu
. Napsala si to naprosto presne foneticky. Sprave by to melo byt: Szia, mit csinálsz?
Cesky to znamena: Ahoj, co delas?
Ale to uz asi vis? Muj manzel (on je cech, a v podstate zanim jsem prijela do CR!
) prvni co se naucil madarsky, byli vsechny osklive slova ![]()
Holky, ja uz chci byt take stalice!!!!! ![]()
ahojky, holky povídejte víc ať jsou z vás ze všech stálice
no většina už je…
holky, já mám o 7 let mladšího bráchu, ten ještě studuje střední.
Mně bude v létě 27, manželovi příští zimu 32. On má ségru stejně starou jako já, ta ještě nemá děti. V rodině by to bylo první miminko ![]()
tak zatím pa krásný večer