Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky,napiste mi jak najdu vase svatebni fotky na bereme se?ja vim,jsem doterna a je to vase soukroma vec,ale ja bych to chtela videt a inspirovat se ![]()
ja uz se moc tesim,ted musime jet koupit ubrousky,chceme asi vinovou vyzdobu,saty budu mit barvu sampana.budeme to mit na Hradku,v Krupce,to je kousek od Usti,obrad budeme mit venku a hostinu v tzv"Stodola"je to cele kamenne uvnitr a je tam krb,budeme mit pro sebe vlastne cely areal u toho hradu,moc krasny,snad se vse vyvede,tak moc se tesim!holky,kolik jste meli na svatbe lidi?ja vim,to bych mela byt v jine diskuzi
![]()
Tak jsem zpět ve studovně…byteček zajímavý…ale drahý…je třeba rekonstrukce tipuju tak za 300…prodávají ho za 1,640, to by bylo celkem skoro za 2 a to už bysme tak draho nidky neprodali
Zkusime možná smlouvat, ale nevím. Ale ta zahrada
Je to malý dům se 6 menšími byty a okolo celého domu je pozemek a ty lidi si to rozdelili na zahrady. Má fakt tak 200 metrů. Akorát jsem myslela, že se na ní chodí přímo z bytu, ale musí se normálně chodbou ven.. Ach jo, by museli čtvrt mega ubrat, abysme do toho šli
Mě už to hledání tak nebaví
Já už zařizovat hnízdečko ![]()
Kami, poslala jsem ti soukromou zprávu ![]()
Agáti, tak s tím bytečkem, to je teda něco. Kéž by vám slevili, viď? My už to máme naštěstí za sebou, ale byly to taky pěkný nervy. Teď už jsem spokojená (a kilíčka jdou pěkně nahoru
).
Nikduš, tak s tou svatbou to je teda dobrý. Já bych si to klidně střihla taky znovu ![]()
Ajaji, tak to už jste teda dlouho oddaní! To zírám. My jsme spolu s manžílkem cca 8 let. No a svatba byla vloni v srpnu. Teď už jen to mimi
, protože dovolená v Jugoslávii už byla ![]()
Tak holky, mějte hezký víkendííííík! Tulte se a množte se. Já mám o víkendu manžu v práci, tak u nás nic moc. Dnes si beru šanony domů, abych trochu zabila užitečně čas.
papa LIO ![]()
Agato, ty jsi z Prahy, ze? Reknu ti, to je teda palka. Jakje ten byt alespon veliky?
ahojky,to je fakt teda za byt docela dost,ale kdyz je to i se zahradkou,ale to se vam vyplati radsi postavit novy.My uz mame vypocitany projekt a vyjde nas nas vysneny barak na 1 500 000,ale bez pozemku,coz je problem sehnat,nekde na hezkem miste a muj mily chce aspon tisic metru,takze to uz je docela penez,bohuzel nemame nikoho po kom bysme sdedili chatu,nebo zahradu,kde bysme si baracek postavili,ale verim,ze si na nej usetrime a nas sen si splnime,ted mi staci nas bytecek aby az se nam zadari jsme mohli udelat hezky pokojicek a jeden bude i pejsana ![]()
Hezký víkend, já chci taky znova svatbu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Kami, děkuju za pochvalu foteček
, snad jsem tě trochu inspirovala
!
Agáti, to je teda fakt pálka. Sice tady u nás ve Varech jsou taky byty kvůli Rusákům předražený, ale 2+1 se tu pořídí tak za 1.200 000 Kč, což už je o něco lepší.
Ale se zahrádkou tedy nebývají
.
Dandi, kdy ses vdávala?
Co při tom odesílání SZ dělám špatně??? 3× se mi to už neodeslalo a uložilo mezi nedoručené…
![]()
uz uz hned jsem ti odepsala!teda agatko to jako ten byt co stoji pres milion je tak malej?ja myslela,ze ted bydlite ve 2+1?tak to je sileny,i kdyz nevim co se divim,na vysocine se kolem milionu pohybuji garsonky,tady u nas to jde sice taky nahoru,zalezi na lokalite:priroda,cikani…
tak co chceme my se pohybuji od 400 000-1000 000,ale byty 3az 4+1!!o rozloze nejmene 70m!