PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
10.2.06 20:38

Nikdus,pro me je to taky zahada a jestli zjistim,ze se laborka sekla a bereme ta silna atb zbytecne tak na ne podam stiznost!!

ale verim ze ales nikde jinde nebyl,to proste vubec neberu jako moznost nakazy,takze pro me je to taky zahadne,schvalne vam pak napisu co mi rekla doktorka.

Lio, a opravdu jsi moc hezka,jeste kdyz jsem nevedela ze to jsi ty,tak jsem si rikala,ze bych chtela byt taky takhle ezka :cry: :?

no,nak me neposloucha mys,porad skace kam nechci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
10.2.06 20:41

holky mrknete na toto:

http://www.004.cz/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.2.06 20:41

Jo, Kamči, na beremese jsem načerpala tolik moooc inspirace, že ta svatba prostě klapla na jedničku a pak mi to všichni chválili, jak jsem si to vyzdobila, každému dala dárečky na stůl, posypala jsem to těm skleněnýma kamínkama z Ikea a ve finále se z obyčejného kulturního sálu stala docela útulná místnost. Byla to sranda, když jsme to den předtím zdobili. Trochu se popíjelo, takže to byla taková svatba nanečisto! No a ve svatební den jsem se ani moc neopila, takže jsem to ve finále k ránu odřídila domů dokonce stále oblečená v šatech, akorát jsem si musela obruč hodit nahoru, takže to byla docela sranda. Skoro jsem nedosáhla na volant, přes tu obruč :D . Kdyby mě stopli policajti, asi by nechápali! :D Na beremese se dozvíš tolik věcí, mě to tenkrát úplně chytlo. Stejně jako bych mohla „promovat“ teď tady, tak tenkrát jsem si říkala, že bych mohla dělat z fleku svatební koordinátorku :D :D !

Kamčo, jaký sis vybrala šaty? Hoď sem odkaz na fotku! A už ses zaregistrovala na beremese? Že bych koukla do tvého přípravného alba! :wink:

http://www.gify.nou.cz/…bory/d10.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 20:50

Lio,ja jsem na tohle tele,zaregistrovat bych se jeste zvladla,ale uz bych nezvladla tam posilat ty fotky a tak,kdyz bys mi pomohla,tak bych to zkusila,ja mam saty z prahy,je to kamoska kamose,ma salon Reja,ma to hodne levne,protoze ma pod sebou navrharku a vsechno ostatni a teprve zacinaji,saty prede mnou mela pouze veresova a prusova na modni prehlidce,korzet mi nesedel strihve,nejvic mi sedi,ted nevim jak se jmenuje ten strih,poslu ti odkaz na jedny,ktere maji sukni jakou budu mit ja,barva sampano a korzet aspon podobny,ted se mi teprve sije.
tak vydrz jdu to najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.2.06 21:02

Holky neblázněte, vy mě tu pořád chválíte. Já se úplně stydím :oops: :oops: :oops: Na svatbě je každá princezna :D :!

Nikduš, díky za článek o chlymydiích! Tak jsem se trochu uklidnila. Krční mandle mám už vytržený :D a antibiotika Doxybene jsem brala už několikrát a vždy poměrně dost za sebou, protože jsem trpěla na periorální dermatitidu (vyrážka kolem pusy a nosu, většinou způsobená něčím vnitřním - např. problémy se žaludkem, ledvinami). Naposledy jsem je brala asi měsíc před svatbou, protože se mi ta vyrážka zase vysypala a já chtěla mít čistý ksichtík na svatbičku. Tak si myslím, že jsem zaléčená :D , kdyby náhodou něco. No, ale zase nebral je manžílek :? . No, kašlu na to. Přesně jak napsala Maceli, oni by to stejně jednou zjistili, tak teď nemá cenu nad tím bádat :D

Kami, už se těším na ty šatečky, to já ráda prohlížím! Ty musíš být asi pěkně hubená, když máš šaty po Verešový, ne? A vysoká, ne? Určitě ty šatiny budou fajn, když jsou od návrhářky!! A neboj, na beremese je to lehký. Registrace jednoduchá a pak tam přidáváš svoje fotky, které máš v PC nebo obrázky, které si stáhneš na netu. Tam tě to úplně navede. Taky jsem ze začátku malinko válčila, ale pak brnkačka!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 21:04

slava Lio,dopatrala jsem se :lol:
takze,je to v tech albech priprava na svatbu,strana 2,hned ten prvni:Tak pomalu zaciname… jsou to ty druhe saty,tak ta sukne je stejna jako budu mit ja,barva sampano

korzet:podobne delany je na strane 4, P+M, druha rada,treti saty,akorat,ja ho budu mit sampano,potazeny sampano satenem,jen abys videla ten podobny strih tech raminek a vystrih.

a uces jsme vybrali stejny jako je strana 4:T+O a je u nej napsano,ze u ni zatim vede,nebo ze je uzasny,neco takoveho…

prosim te,kde se daji koupit takove ty koralky a kamonky a vlizelin na stul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
10.2.06 21:06

jojo, dost bolo chlamydii :D
Lius, vy mate bordo botnik z nemecka? Nema nahodou tri oteviraci fochyß :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 21:08

omyl,sice je modelky meli na modni prehlidce,ale ty saty se daji povolit,zalozit :lol:

hubena jsem byvala(ted kdyby me pritel slysel,tak mi namlati),no tak porad jsem ale musim zacit cvicit,trochu se mi povolilo svalstvo,ale ne fakt,od te doby co beru leky jsem 10kilo pribrala,ale tlusta nejsem a vysoka?kdepak,ja mam 162cm :oops: ale budu mit vysoke podpadky :lol: teda tak abych se v nich mohla pohybovat a uzila si to.Lio,zapomnela jsem zase,kolik,ze ti je let?a ty jsi vysoka?na tech fotkach vidim,ze hubena urcite,jak vy to holky delate,ze na vas ty hormony neudelali zadnou zmenu? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.2.06 21:12

Tak Kami, jdu se juknout! A ty si tam už taky koukej zřídit album, ať to máš vše pohromadě!!! :lol:

Nikduš, ten náš botník má fochů 5! Ale není jen bordó. 2 kastle jsou bordó a zbylé dva oranžové a jeden žlutý. Je to zvláštní. No a ta naše červená skříň je v podstatě už tak trochu do bordó, nebo teda aspoň nám teď doma přišla tmavší než v krámě! Pacholci jedni! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.2.06 21:16

Kami, to bude asi tím, že já když se vdávala, tak jsem vůbec žádný hormony ještě nebrala :D . Teď už mám taky tak 4 kg nahoře! A povolená jsem šíleně. Od léta nic nedělám. Jinak je mi 25, táhne už na 26. Jo a vysoký jsme stejně! Já mám 163 cm. :D Takoví drobci, viď? No, já měla na svatbě 10 cm podpatky a vysoký účes a závoj zezhora, abych byla vyšší. Mně by to bylo jedno, ale můj manžílek měří úctyhodných 193 cm!!!!! 8O 8O , takže jsem vedle něj jinak jako prcek :lol: . Ale myslím, že ty podpatky a to kolem to docela vyrovnalo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
10.2.06 21:20

Lius nemate tenhle:
http://cgi.ebay.de/…cmdZViewItem

Jo ja merim 160 :D a muj manzilek 182

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 21:23

aha,tak to vubec nevypadalo,ze jsi tak mala,vypadas tam docela vysoka :lol:
a kolik vazis,schvalne,jestli to teda pro tebe neni choulostiva vec?ja musim taky neco delat,driv jsem hcodila obden na spinnink,nebo erobic,jezdila na kole a ted se jen utapim ve svych nemocech,desny,ja do sebe cpu hormony uz 5let,takze jsem porad pribirala a hubla a pribirala a dokroka vzdycky ze kdyz priberu tolik a tolik tak leky vy:,–(ime a stejne nic ted se to nastesti zastavilo a mam uz par mesicu pres vsechny leky stejne ale ty svaly pitomy se tim nak nedoukazou vyrovnat,ale verim,ze az budu zase cvicit tak se spevnim,snad :wink:

libi se ti ty saty co jsem si vybrala?

jo a ja to mam dobre,pritel sec je hokejista,tak mam jen 180cm,teda me to vyhovuje,je to pro me tak akorat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.2.06 21:27

Nikduš, no to snad není pravda! Ty jsi ho vypátrala! No, je to přesně ten sameeeej!!!! :lol: Akorát nás stál 75 EUR a kupovali jsme ho v Segmüller! A kolik se tam vejde bot! :lol:

Kami, tak jsem jukla na ty šatičky a účes a je to všechno super! Takové romantické! A jinak kamínky jsem koupila normálně v Ikee, mají víc barev. Jedna pixla stojí cca 50 Kč a je jich tam celkem dost. Mně teda stačila jedna pixla a to jsme měli 65 lidí, ale bylo to dost posetý těma kamínkama. Nádherně vypadjí ty modré, ale mně se zrovna nehodily. A vlizelín jsem si objednala někde na netu. Myslím, že na www.kala.cz, nebo tak něco. Nestál moc. Měli jsme bílé ubrusy a přes to jsem natáhla ten pruh toho vlizelínu a hned to vypadalo líp! Dárečky pro hosty jsem taky objednala na té „kale“.

Jo a ještě k tobě, Maceli, já si to srdíčko na auto vyráběla celý sama. Z břečťanu a u mělých růží a dopadlo to myslím docela good. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.2.06 21:29

Nikduš, ty jsi taky prceeek! :lol: Vítej do klubu!

Kami, já teď vážím 52 kg. Na svatbě jsem měla 48 kg. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 21:33

jak vis,ze nikdus je prcek?

no vidis,ja jsem mela pred hormonama 49to jsem byla hodne hubena,pak jsem mela 52-54,to je moje idealni vaha ale ted mam 63!!!!!! :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová