PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
11.2.06 14:52

AHOJ LIO, TAK JSEM SKOUKLA FOTKY ZE SVATEBNI CESTY A TEN VYSKOVY ROZDIL JE V POHODE. SLUSI VAM TO.
NO A NA BYTECEK UZ SE MUSIS URCITE MOC TESIT, PROSTORY JSOU SUPER A URCITE SI TO UDELATE MOC PEKNY.
MY MAME S PRITELEM BYT 2KK + ZASKLENA LODZIE. ZATIM NAM TO STACI, ALE CASEM BY JSME URCITE CHTELI NECO VETSIHO A JA BYCH CHTELA ASPON MALOU ZAHRADKU :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.2.06 14:53

UZ ABY JSME SI TAKY TAK HLADILI BRISKO, JAKO TA CERNOSKA, ZE????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.06 15:02

ahoj holky,teda tady se toho udalo od rana :lol:
Dando,koukej mi taky poslat jak poznam tvoje svatebni fotky a zdeniku ty taky,holky,ja vas nenajdu,musite mi poradit,videla jsem jen lio a agatku,prosim prosim,jak vas poznam :oops:

tak koukam,ze jsem z vas nejtezsi(nechci rikat nejtlusci,to zni hnusne) :cry: ,ale ja si zase tak tlusta nepripadam,a nikdo to o me nastesti netvrdi,spis se mi hodne povolily svaly,ale holky,rikam vam,mam to vsechno po hormonech,zadny zranice,jim porad stejne a ne a ne to schodit,ale nastesti uz nepribiram!

jak se jinak mate?ja jsem byla u mamci ted cekam budouci tchyni s tchanem,prijedou se podivat na zapas(ze se jim chce z Vysociny v tomhle pocasi tu dalku)a pak prijdou na veceri,takze musim rychle neco vymyslet.

ted budu davat dohromady pripravy na svatbu,takze tam zacnu davat fotecky:)ale svoje ne,ty tam budou az na zacatku brezna az se vyfotim v satech,dam tam naseho psiho milacka,na toho se muzete podivat.

jo a holky jak jste si dali ten metr a jak davate ty obrazky?ja jsem na tohle fakt leva.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.2.06 15:04

holky to jsem byla ja,kamila,nejde mi se prihlasit

• Citovat
  • Upravit
2109
11.2.06 15:05

uz jsem na to vyzrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.2.06 15:13

Jessy, my už byteček máme hotovej, už půl roku bydlíme! Už to tady vypadá samozřejmě jinak než na té „stavbě“. :lol: :lol: A je to žůžo! Sice pořád dokupujeme nábytek, ale už se nám to tu rýsuje! :lol:

Kami, Zdenik má fotky na www.kakofon.cz
Je to jejich pěvecký sbor a má tam i zařazeny svoje svatební fotky v úžasném chrámu! No a Danda je na beremese hned na titulní stránce.
Jinak ten metřík si můžeš nastavit na www.tickerfacotry.cz, tam si klikni na „trying to conceive“, pak si vyber „ruler“, pak si vybereš „slider“, obrázek co jezdí po metříku, pak vyplníš datum své poslední MS (je to první okénko), zbytek vyplňovat nemusíš, když máš nepravidelné cykly. No a pak se ti tam na konci ukáže víc okének a kde bude napsáno „BBcode“, tak ten si zkopíruj CTRL C, pak si najeď na emimino, „nastavení“, tak kde se píše o podpisu, tam vyložit ten metřík CTRL V a pak dole zaškrtni, že chceš vždy připojit svůj podpis! A dáš odeslat. A mělo by ti to už jít. A ty obrázky hledám různě na netu, jen je zkopíruju (jejich adresu) a tu pak přidám do diskuze za pomoci tlačítek Img. Není to nic složitýho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.2.06 15:20

AHOJ KAMI,
CO MATE ZA PEJSKA?? VIM, ZE SE JMENUJE GUMP,ALE CO TO JE ZA RASU?? JA JSEM DO PSU UPLNE ZBLAZNENA. MOC BYCH CHTELA VELKYHO PSA, ALE MAM JEN MALTEZAKA, ALE JE TO MUJ MILACEK A POKLAD A TAKY PEKNEJ LUMPIK.
A V LETE JSME SI VZALI Z UTULKU ROCNI FENKU NEMECKEHO OHARE. NEKDE JI NASLI, MELA V UCHU TETOVANI, TAKZE BYLA S PAPIRAMA, CISTOKREVNA. MELI JSME JI TYDEN A PAK SE O NI PRIHLASIL PUVODNI MAJITEL.TAKZE JSME JI MUSELI VRATIT :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 15:30

Lio,diky za rady,pokusim se taky si ten mentrik dat a na fotecky se jdu hned podivat

Jessy,mame zlateho retrivra,je teda uplne bilej,je nadhernej,ted mu bylo 11mesicu,ale ma 45kilo,je to poradnej hafan,taky jsme chteli velkeho psa,bohuzel tim jak rychle vyrostl ma problemy s kyclema,ale snad uz to ted bude dobry,jak jen bych ti ukazala fotky?jde to sem nak pretahnout,kdyz je mam v pocitaci ulozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 15:37

predpokladam ze danda je daniela na te hlavni strane?Meli jste svatbu ve Velkaci?My jsme ji tam chteli taky,ale nakonec jsme vybrali Hrad Krupka

Lio,to je parada,ten vyskovy rozdil,fakt :lol:
bytecek musite mit krasny,je to nekde v podkrovi,vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 15:52

co je holky,jste tu náká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 15:52

teda některá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.06 16:03

ahojky
Lio - nejdřív díky tobě za krásný obrázky :! :D
V Českém Krumlově je fakt nááádherně, úplně jsem si to město zamilovala, byly jsme tam loni v září, strávili tam víkend, fakt bezva, ty uličky, strašně kouzelný… :P
Abbey-jedeme do Rakouska, oblast zjistím, teď to nemám u sebe, ale jezdíme pokaždý jinam, je to tam fajn, byli jsme i ve Francii a Itálii. Lyžování je super!
Tak zatím pa holčiny
P.S.-kde je dneska NIKDO?a ZDENÍK?a Karotka slíbila víkendový návštěvy?? a…😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.2.06 17:09

TAK JA SI ZKUSIM NEJAKEJ METRIK TAKY VYTVORIT. SNAD TO ZVLADNU, NA TAKOVYHLE VECI JSEM DOCELA LEVA. A ANGLICKY SE UCIM OD NOVYHO ROKU. OVLADAM JAKZ TAKZ NEMCINU A MATUROVALA JSEM Z FRANINY.
ZA HODKU UZ MI KONCI DNESNI SICHTA A JDU KONECNE DOMU. VECER JDU S KAMOSKOU NA KAFICKO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 17:21

taky jsem si chtela metrik opatrit ale ta stranka nejde otevrit,ty delas taky v nemocnici,vid,jestli se nepletu?

jeste ze jsem tec v neschopnosti,uz treti tyden,prace mi vubec neschazi,teda prace jo,ale ten kolektiv :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.06 17:24

Kamčo, ta stránka je tickerfactory.com
Lio ti to moc dobře vysvětlila, ale překlepla se v názvu, tak to zkus, je to snadný, ať máme všechny přehled :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová