Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
už jste šly asi všechny do hajan co,tak dobrou noc a napište mi jak seženu ten obrázek,zítra zase tady ![]()
Kamčo … obrázek si vložíš následovně: musíš být přihlášená!, nahoře máš záložku Nastavení - klikni na ní - otevře se ti Registrační údaje - úplně dole najdeš Obrázky postaviček - klikni na políčko Zobrazit obrázky postaviček a jednu si vyber, tu označ a klikni na Zvolte obrázek postaviček - až dole.
Tak držím palce …
Dobré ranko ![]()
tak jak jste se vyspinkaly? Já do růžova
(i když jsem šla spát po návštěvě asi v jednu v noci, usnula jak špalek a probudil mě před chvíli manžel), šel do práce, tak si tu s váma můžu chvíli povídat. Pak musím jít uklízet ![]()
Abbey-já jsem přibližně před 4-5 měsíci měla to samé jako ty-19.DC špinění, byla jsem z toho v šoku, ale pak to zmizelo, a cca 26.DC dorazila mrcha, takže u mě to byla předzvěst mensesu.
Nikduš-a proč špiníš ty, s tím lékem co bereš nemám bohužel zkušenosti, takže neporadím ![]()
tak Kamčo musím mrknout do toho tvýho přípravnýho alba, jak si říkala, že se jmenuje?I když já bych si to možná vypátrala…
tak jestli tu jsi, dej vědět ![]()
Lioness,Zdeníku,Nikduško,Abbey,Agátko,Aluu,Misch,Dandulo,Karotko,Mirulko vstávat!!
![]()
Fňuk
tady nikdo není, tak já jdu na ten úklid a přípravu oběda
Dando-poslala jsem ti SZ-odepiš ![]()
papapa
dobre ranooooo
,
muj manzel pred chvili odjel, takze jsem taky sama doma
vlastne ![]()
v pribalovem letaku tech prasku co beru je napsane, ze spineni je casty vedlejsi ucinek, ale stejne me to stve. Protoze jsem prave predpokladala, ze bych to snad mela brat i proti tomu. No nevim. ![]()
Jo dotaz na Zdeni (kde vubec je, uz dlouho tady nebyla). Plati, ze cim vice progesteronu tim vyssi teplota? Diiiik.
nikdus,jestli to plati,a me tu teplotu neovlivnuji leky a nic jineho pak toho progesteronu moc nemam,teda ja si myslim,ze nemam ,ale musim cekat az mi odebere profil,jeslti se dockam ![]()
teplotu mam totiz porad 36,5
Priopravne fotoalbum tam nemam,teda mam ale bez fotek protoze jak jsme vcera psala pise mi to ze ty fotky jsou ve vetsim formatu nez se tma vejde potrebuju je zmensit a nevim jak na to ![]()
Dobré ráno, jsem tu taky jen na skok, jelikož mě čeká nedělní úklid.
Kamila: jeli jsme z Mostu a na hostinu jsme se zase vraceli do Mostu.
Obřad byl v 13hod. Takže hostina začínala kolem 15hodin. Večer jsme ještě měli večeři a objednanou muziku, tak jsme tancovali. Měli jsme málo hostů jen nejbližší příbuzní, takže ani ne 20 lidí.
Macelina: přečetla jsem si ji, ale nestihle jsem ti včera odpovědět.
Danda:aha,ale stejne je to docela dalka,vid,ja jsem rada,ze to budeme mit v Krupce na hradě i obrad i hostinu.
Holky jestli se chcete podivat kde budeme mit svatbu tak je to:www.hradkrupka.cz,nevim jak to udelat abyste na to mohli rovnou kliknout?Je tam stodola,tam bude hostina,venku obrad a kdyby nahodou se nevyvedlo pocasi,tak bude obrad v rytirskem salu,je to tam vsude fakt parada.
Ahojky,
Nikduš - to špinění je asi vedl. účinek. Já taky přece špinila, když jsem brala Duphaston. No a pak to zmizlo a dostala jsem MS přesně na den. Takže nevěš hlavu! ![]()
Kami - řekni si doktorce, ať ti napíše Duphaston nebo Utrogestan! Ten by ti měl tu MS nejspíš vrátit! Pokud ti chodila MS přesně po antikoncepci, tak tyhle prášky musí taky zabrat. Akorát se mají brát až v 2. půlce cyklu, aby nenabouraly případnou OVU. Ale za zkoušku nic nedáš. Já jsem na tom byla podobně jako ty, MS se mi vytratila, naštěstí na injekce jsem reagovala, tak nakonec mám Duphaston a teď moje poslední MS dorazila přesně na den! Takže zkus to!
Zdravím všechny ostatní, já si jdu dát oběd! Tak zatím papa.
P. S.: Film Zrůda se mi teda líbíl, i když, jak psala Kami, je dost drsný…
![]()
Holky ja si tady u vas musim ulevit. Ja jsem ted resila na nemeckem servru ten prirodni progesteron a ty teploty, tam me sprdly, ze jeste nejsem v druhe pulce, jak to, ze beru progesteron. Zkritizovaly toho doktora co mi to predepsal. No mela jsem pocit, ze tam fakt maji patent na rozum, kdyz jsem se odvazila napsat, ze podle tohoto grafu 15. den rozhodne neni prvni pulka, tak mi napsaly, ze o tom nic nevim a doporucily mi o tom dve knizky
. Ty teda nevim, jestli mi na neco budou s myma hodnotama ![]()
Kazdopadne jsem jim podekovala a rozloucila se s nema ![]()
I kdybych ovu nemela, coz mi je ted vlastne uplne jedno, chci docilit nejakeho normalniho cyklu. Proto mam ty hormony na tri mesice.
Ty me teda namichly, to si nedovedete predstavit, ale mozna to je moje blost, ze jsem se vubec ptala.
Nikduš, proto choď k nám! Společnýma silama to vždycky dáme nějak dohromady! A my tě tady máme mooooc rádi!!! Jo, doma, je doma! ![]()
Jinak jsme na tom podobně. Taky chci nejprve docílit nějakého pravidelného cyklu a pak teprve se můžu starat o OVU. Obráceně by to šlo asi těžko
.
Takže si hezky srovnej cyklus a pak se uvidí! ![]()
Krásnou neděli ![]()
Maceli:ty jsi teda ranní ptáče!!!Já vstaávala až kolem 9.30 hod.taky jsme měli včera návštěvu a já zalehla až ve dvě.Takže teprve teď chystám obídek
palačinky
Nikduš: a co to bylo za straánky,že tam byli tak namachrovaný? ![]()
To byli nějací odborníci? Jak píše Lia,vybodni se na ně a dáme hlavy dohormady tady ![]()
Lio:tento cyklus bereš taky ještě Duphaston?A jak dlouho ho ještě budeš brát,když se ti minulý cyklus už hezky srovnal.Uvažuju,že si o něj řeknu doktorce po lapace taky,ta Provera mi nezabrala a zase se mi cyklus prodlužuje (posunula se mi i OVU) a tento cyklus by měl být dle garfu až do 39.DC.Dnes jsem 33.DC ![]()