Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aha,tak to je desny,co vubec delas?me staci kdyz delame od 18-6hodin a denni taky od 6-6.
Dobre ranoooo holky
![]()
No Zdeni vitej zpet
diky za info o tom progesteronu. Hned napis, jak jsi dopadla u doktorky. Jo, ty jsi taky takovy prcek? Decka my jsme fakt klub prcku, ja jsem teda asi nejmensi
, ale na to uz jsem zvykla. No a Abbey je vyjimka. ![]()
Jessy - co vlastne delas? Jestli jsi to psala, tak promin, ty jsi taky sestricka?
Lius , vcera jsme se zase snazili ziskat nas botnik a zase jsme byli prebyti. Ach jo
No kdyby slo v zivote jenom o botnik, ze
![]()
Marceli - tobe se to sakra blizi, jsem zvedava, to by bylo, kdyby to klaplo ![]()
Kami , to cos psala, to je teda fakt sila, myslim tu kamosku, to by Nemci nevydychali, to je proti predpisum
![]()
A dobre rano taky Mirulce, Karotce, Agatce, Minikovi a Hajdulce dekuji za povzbudivou zpravicku.
JA DELAM RECEPCNI. DENNI MAME OD 7- 18. ALE TY NOCNI JSOU OBCAS ZÁHUL ![]()
Dobré ráno
O víkendu jsme byli u manželovy mamky a tam není net
Včera večer jsem si to všechno přečetla a teď už si nic nepamatuju
Koukla jsem se na všechny, který jste prozradily svou podobu
Samé fešandy a ve svatebních šatičkách jako princezny
Tak teď ještě galerii pejsků ![]()
Abbey, měřím 175 cm ![]()
Zítra vám napíšu, jak se zmenšujou fotky přes photoshop..
U mě nic nového. Piju kontryhel, furt mě pobolívá břícho vlevo dole, teplota vysoko, tenhle měsíc prsa vůbec nebolí - bolely jen minule a hodně a to jsem měla tu nepatrnou //, z čehož vyvozuju, že něco
bylo jinak. A ve čtvrtek nás čeká SPG. Pojedu ráno přes Prahu s „nákladem“ v podprdě
![]()
Ale ZÍTRA jdu na OBLOKOVÁNÍ
Já se tak těšim ![]()
Zítra jdu samozřejmě na oDblokování ![]()
Nikduš, ta moje už zmíněná teta žije v Německu 26 let a pořád říká, že jsou Němci divní
Prý nemají smysl pro humor..
No a holky, když koukám na ty naše metříky, chtělo by to už nějakou těhulku, co ![]()
Taky přidám příběh známých: napřed nemohli otěhotnět rok, nic ale netestovali, nezkoumali a najednou byli těhu, prý bez 2 týdnů přesně po roce..Během těhotenství jemu zjistili rakovinu varlat, chodil na chemo, vyléčil se, ale SPG prý téměř bez spermijek, ale měli zamraženo z doby před léčbou, doma miminko, tak to neřešili..A tenhle květen mají termín porodu druhého prcka
Po šestinedělí se jim zadařilo během půl roku
Roční snažení a pak zázrak téměř bez spermijek u jednoho páru během 2 let… Příroda si z nás totiž dělá šoufky ![]()
Zítra jdu samozřejmě na oDblokování ![]()
Nikduš, ta moje už zmíněná teta žije v Německu 26 let a pořád říká, že jsou Němci divní
Prý nemají smysl pro humor..
No a holky, když koukám na ty naše metříky, chtělo by to už nějakou těhulku, co ![]()
Taky přidám příběh známých: napřed nemohli otěhotnět rok, nic ale netestovali, nezkoumali a najednou byli těhu, prý bez 2 týdnů přesně po roce..Během těhotenství jemu zjistili rakovinu varlat, chodil na chemo, vyléčil se, ale SPG prý téměř bez spermijek, ale měli zamraženo z doby před léčbou, doma miminko, tak to neřešili..A tenhle květen mají termín porodu druhého prcka
Po šestinedělí se jim zadařilo během půl roku
Roční snažení a pak zázrak téměř bez spermijek u jednoho páru během 2 let… Příroda si z nás totiž dělá šoufky ![]()
zdravim,prijela jsem z rehabky,rekla jsem sestricce,co se mnou cvici,ze mam bolesti i trisel a kycli,vcera jsem byla nakoupit a nemuzu ani tlacit kosik s nakupem,protoze s nim nemuzu zaracet,jak mam krece v podbrisku a trisla me tahnou,ze nemuzu poradne udelat krok a hlavne posledni kdy chodim porad curat,treba 5× za dve hodiny a to nak moc nepiju,rikala,ze si mysli ze to mam od gyndy,ze je to tam prekrvene jak jsem dlouho nemenstruovala a mam v sobe ty hormony a ze je to tam vsechno stazene a zavodnene a tlaci to i na mocak,ze to mam ve ct.gyndarce rict,ze si mysli,ze to nervama nebo psychicky rozhodne nemam,tak jsem zvedava,necham si dneska s hcg nabrat i krevnak a crp,jestli se tam neco nezmenilo a zitra rano jdu k psycholozce,tak jsem zvedava,jak to dopadne!
jinak agatko,to budes hodna kdyz napises jak se zmensuji fotky,jinak je totiz do toho predsvatebniho alba nemuzu dat!
venku je nadherne,jak sviti slunicko,tak je i teplo,po odberu odpoledne jeud zase k te kamosce co ma 7mesiniho prcka a jdeme ven s kocarkem.
jo holky,snad uz tam zachvili nekdo svuj metrik zmeni za tehu,nebo aspon ja zmenim svuj metrik a hlavne to cislo na metriku ![]()
Ahojky,
Agátko, tak to budeš hodná s tím Photoshopem!
A jsem zvědavá na to tvoje odblokování! Musíš nám tu pak poreferovat, jak to probíhalo. Mně zatím nevolali, kvůli té Mojžíšce, tak asi až půjdu na folikulometrii, tak tam sestru sprdnu.
, o se teda vlastně děje. Já už chci cvičit. Ty záda mě fakt někdy chytají příšerně.
Zdeniku, ahoooj, no hurá, už jsem o tebe měla strach! Koukej si skočit k Dr., ať to nějak rozsekne a nech si napsat něco na upravení cyklu. Je to fakt POHODA. Vždyť já už zase za týden jdu na folikulometrii. To teď letí, jako blázen!
![]()
Jessy, tak ty noční ti nezávidím! A ještě malej dotázek, ty jsi z Vysočiny? Nejsi náhodou z Jihlavy? My tam máme několik kamarádů, takovou větší partu a jezdíme s nima každoročně do nízkých Tater. Ale vždy jezdíme až tak koncem března, tak to se asi znát nebudeme
že? ![]()
Kami, já tyhle příběhy naprosto chápu. Prostě příroda je nevyzpytatelná a dělá si vše, jak se jí zlíbí! Moje mamka taky neměla MS a už si i myslela, že nemůže mít děti (čekala rok a půl), tak chtěli zažádat o adopci a pak jí šíleně bolela pořád hlava. Ale neúnosně. Tak šla k Dr., co že to jako může být. A on se jí ptá, jestli není těhotná. A mamka říká, že ne, že asi mít děti nemůže. Tak jí ještě pro jistotu poslali na gyndu. No a tam do ní „hrábli“ a zjistitli, že už je v 8.tt.
Ona to prostě nevěděla, dříve těhu testy nebyly a jak měla, nebo spíš neměla tu MS, tak si prostě nemohla být nikdy jistá. No a pak jsem se narodila já
![]()
Nikduš, ten váš botník! Jsem zvědavá, kdy už ho „chytnete“!
Držím palečky! A máš ještě jednou jedničku za ten náš nalezenej! ![]()
Mirulko, děkujeme za pozdrav od Karotky. Moc jí pozdravuj a že nám tu chybí!
Tak já mám dnes nějaký tlaky v podbřišku, tak doufám, že clostíček pěkně účinkuje a vaječníčky pracují
Příští pondělí jdu na folikulometrii
Už se těším, co se dozvím. Snad nebudu už po čtvrté zklamaná
. Ale věřím, že to bude lepší. ![]()
Kami drzim palce, hlavne at uz s tebou neco delaji. I kdyz ono je to asi trochu tezsi, kdyz ta mrcha ne a ne prijit, ze? ![]()
Ja jdu dneska zase na pilates. TAk se budu alespon trosicku hybat
Holky mate nejake prekvapni na zitra? Nebo na ten americky svatek kaslete?
Ja jsem koupila takovou pidibombonierku ve tvaru srdicka a to bude muset stacit, Ale mozna pujdeme zitra do pizzerky nebo tak. ![]()
Lio
teda ty mas taky pribeh
Holky ja mam nekdy pocit, ze to snad ani na nas nezalezi. Sice nevim na kom, ale je to fakt zvlastni. Kdyz fakt potom ctete nebo slysite, co se vsechno stalo, tak je to fakt vsechno ve hvezdach, Tak to tady rozpustime ne?
![]()
pilates je dobry,mam ho doma na dvd,cvicim doma,mam na to aspon klid,zitra jdu na kontrolu se zadama,doktor mi prodlouzi neschopenku,kdyz me to porad tak boli a asi pujdu na ct nebo nake vysetreni,aby videl,jestli to neni vyhrezla plotynka,i kdyz strileni do nohou po rhc ustalo.
fakt je hlavni abych dostala uz menstruaci,uz je to docela desny,kdybyste holky videly moje bricho,mam ho jak meloun,jak je to tam asi vsechno nahormadeny,no hurza,ale uz se mi kontrola blizi!a dneska prinejhorsim zitra(az budou vysledky krve)uvidim,jestli se neco nezmenilo v krevnim obrazu,nebo jestli nebudu mit vyssi crp,ja mam porad hruzu z tech srustu,ze je tam mam ![]()
Ahojky holky, jdu vas jen pozdravit. Jak jsem si to tady procitala, vse bezi jak ma v duchu „stare zname konverzrace“. Ve ctvrtek jdeme s manzou do CARu v Podoli, tak mi drzte palecky. A kdopak je dalsi adept na tehu, aby naprskal par bacilku ?????????????????
CRP je C reaktivni protein je to vlastne protein ktery kdyz je zvyseny ukazuje ze se v tele neco deje naky zanet nebo neco,tak ja letim pak napisu jak jsem dopadla…
Ahoj holky, přeju příjemné odpoledne. Já jsem teď přihupsala z práce a můžu pracovat doma nanovo
Tak aspoň si teď tady tím čtením trochu odpočinu ![]()