PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
13.2.06 20:50

Kamila: držím palce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
13.2.06 20:51

Kamila: držím palce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.2.06 20:56

povim vam pohadku Jak jsem dopadla u dr…
koukla na graf, prolistovala papiry a dosla k zaveru, ze tenhle cyklus ukoncime… chtela mi dat agolutin… jenze to jsem odmitla, protoze i to prijde takovy moc konecny reseni… takze jsme se nakonec dohodly, ze mi udela odbery na hCG, aby mela jistotu, ze nejsem tehu /achjo, jak se znam, tak zase budu doufat a budu zklamana :cry: / a az bude mit negativni vysledek budu brat utrogestan, coz jak psala nikdo zvysuje sanci na ovu v pristim cyklu.....no a pak to zalezi na me, bud to zkusim jeste jednou takhle - jen s tim clostilbegytem, nebo pujdu rovnou do Pronatalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 20:56

dekuju dando,jsem z toho docela nervozni,ale kdyz to nebude nic se nedeje(kecam,ale budu truchlit jen chvili 8) )

jestli se nepovedlo ted,povede se jindy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 20:58

zdeniku bud vklidu,urcite to dopadne dobre,nebo aspon neco se posune dopredu,vis co je divne cetla jsem od nakeho doktora odpovedi na otazky ze pry utrogestan vubec nepomaha ovulaci ze ji spis nici,pak cemu mame verit vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109

zdeniku bud vklidu,urcite to dopadne dobre,nebo aspon neco se posune dopredu,vis co je divne cetla jsem od nakeho doktora odpovedi na otazky ze pry utrogestan vubec nepomaha ovulaci ze ji spis nici,pak cemu mame verit vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.2.06 21:03

kamilo, no nepomaha, kdyz se da v prvni pulce cyklu :wink:
ale ja ted tu ovu uz asi stejne mit nebudu, takze to je jen o tom, nejak to ukoncit… no a ten utrogestan simuluje normalni lutealni fazi, a balamuti tim hormony hypotalamu a hypofyzy…
zatimco agolutin, protoze se dava jednorazove, to podle me delat nemuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
14.2.06 08:24

Dobre rano holky :D ,
no to jsou novinky, tak nejdriv bych chtela napsat Kamile, ze naprosto obdibuje jak je klidna. Ja kdybych brala antibioltika proti chlamydiim a hrozilo mi tehu, tak se asi zblaznim strachy :? a spis bych doufala, ze tehu nejsem.
Promin Kami, ale musela jsem to napsat. Neukamenujte me :cry:
Co s tyce utrogestanu, ten podporuje ovu v PRISTIM cykle, no ovu, proste zrani vajicek, ovu je zase trochu neco jineho.
Zdeni ja myslim, ze jsi udelala dobre, rozhodne si nic nepokazila.
Preji nam vsem krasny den plny novinek. Treba ja se dneska dozvim vysledky toho testu z nemciny :twisted: 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.2.06 08:58

ahoj holčinky,
chtěla bych vám popřát krásného Valentýna, užijte si lásky a milovaných lidí :wink:
zatím pa ještě se ozvu
P.S.-Lio,nemáš v zásobě nějaký zamilovaný obrázek - nebo i klidně těhulkovskej, miminkovskej - nepohrdnem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.2.06 09:00

Ahoj holky,

tak to teda zírám!

Kami, držím ti moc palečky! Ať to dopadne tak, jak si přeješ! :wink:

Zdeniku, je dobře, že sis nechala napsat ten utroš, je to lepší než agolutin! :lol:

Nikduš, takže i Duphaston podporuje růst folíků v násl. cyklu?

Musím vám napsat, že dnes jsem měla celou noc pěkný bolesti podbřišku, tedy vaječníků, takže si myslím, nebo spíš doufám, že pracují :lol: Ale úplně jsem sebou prý celou noc šila, říkal manža. :lol:

Tak já jdu pracovat. Zatím papa LIO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.2.06 09:12

Málem jsem zapomněla!

PŘEJI VŠEM KRÁSNÉHO A ZAMILOVANÉHO VALENTÝNA!

http://www.gify.nou.cz/…ubory/50.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.2.06 10:34

Ahoj Holky!!!! Prekrasneho Valentyna preji!!!! :D :D
Tak uz jsem zpatky ze zahranici. Straaaasne dlouho jsem u vas nebyla, vubec nestiham cist vase prispevky od ctvrtka :( No nic, snad postupne…

V patek se mi dostavila mrcha. Trochu driv nez jsem predpokladala, byla jsem teprve 25. DC a jeste mi zbyvali 2 tabletky Utrogestanu!! Tohle se mi jeste nikdy nestalo :! Na jednu stranu jsem rada, ze jsem to dostala ale take jsem byla trochu zklamana, ze nejsem tehu :cry: Brala jsem prvni mesic CLostil a tak nejak v hlouby dusi jsem doufala ze by se nam to mohlo podarit hned na poprve :( Na druhou stranu musim rict, ze jsem uz snad dva roky (!) nemela takove ciste krvaceni jako ted, a desne mi boleli prsa :( . Jak to vypada, CLostil+Utrogestan udeli sve, tak jsem rada! Uz jenom to miminko aby se povedlo!

Dneska zacinam 2. kuru CLostilu :D :D tak mam dalsi nadeji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.2.06 14:37

Holčiny, kde dneska všechny jste? Snad jste tu naší diskuzi neztratily :(
já už si jí taky nově přešoupla do oblíbených :D
Misch-jak jsi na tom?Jsme na tom přece úplně stejně s DC :wink: tak dej vědět :!
já čekací fáze 8O :D :?:
tak zatím pa a snad se tu zase sejdem
(ani Kamilka nás dneska nezásobuje :?: :?:
Nikduš-co výsledky testů z NJ :?:
LIONESS-ty nám to tu vždycky obrázky rozveselíš :P :D :D :D
ALUU-kdy ty budeš testovat?
a Zdeníku-halo halo kde jsi? :?: Ozvi se nám :!
tak pa užívejte sluníčka a lásky :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
14.2.06 14:59

Maceli, Aluu uz netestuje, protoze vi, ze normalne neotehotni. Ve ctvrtek ficime do Pronatalu na IVF ................. :cry: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová