Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Diiiiiky za to, ze tady jste
. Ja jsem se tak rozcilila, prave jsem to vsechno vypravela manzelovi, strasne jsem se u toho smala, a nedokazala jsem prelozit vetu Zamachrovaly
Ale holky, ja vam neco povim, jo dobre beru samozrejme, ze to se mnou myslely dobre, ale ja mam pocit, ze vetsina Nemcu ma proste tabulkove mysleni.
Ja nejsem po ovu, protoze ta by byla moc brzo a podle te jejich prirodni metody, ovu rozhodne neni pred 8. dnem. Proste jsem mela pocit, ze vsechno co delam delam blbe.
No jak jsem rekla, ty stranky vymazu z favoritu a uz o nich nechci slyset, mozna, ze neco vi, ale ten pristup mi prijde strasne neosobni. ![]()
No prave o tom diskutujeme s manzou, je to docela zajimave
![]()
P.S. jsou to normalni podobne stranky jako tady mame my, ale zameruji se na prirozene planovani (nebo neplanovani) rodicovstvi
ahoj holky
Chtěla jsem vám všem jen popřád hooodně štěstíčka toho snaženíčka a hlavně nezoufejte
Spousta lidí vůbec neví,že i pouhopouhé myšlenky ovlivňují náš život
Nemyslete negativně ale těšte se na to až se ve vás bude klubat nový život
myšlenky typu: co když to zase nevyjde…ZAHOĎTE
![]()
My se taky snažili a neustále jsem sledovala všechny metříky a přepočítávala dny ovulace až jsem si řekla že to přijde beztak samo a uvolnilajsem mysl.Potom jednoho dne když jsem byla na kontrole UTZ Jsem zjistila že mám den před ovulací
A přitom podle všech propočtů jsem ji měla mít o 14dní dřív
Život je nevyzpytatelný…
Takže vám přeji hodně štěstí a nezapomeňte
tulínkovat se max obden aby byli bičíkovci dost silní
![]()
P.S. pokud chcete holčičku tak 2 dny před ovu a pokud kluka jako buka tak v den ovu
viz. www.sexus.cz
macelinko drž se a nezapomeň se ozvat ![]()
Haidule
ahoj Haidulko ![]()
děkujeme za podporu, tu my tady opravdu potřebujeme, občas proběhnou nějaké chmury a zklamání, ale v podstatě jsme velký optimistky a na ty naše mimísky si počkáme
![]()
a těhotenský metříky tu vidíme moc rádi!
už aby jich bylo víc
my si pak založíme fórum STIMULKY-TĚHULKY - tam se bude naše parta scházet, že ju,holky (a povídat o těhulkovských pocitech)
![]()
AHOJKY,
TAKY DEKUJI HEIDULCE ZA POZITIVNI A HLAVNE POVZBUDIVOU ZPRAVICKU. BRZY UZ URCITE MUSI NEKDO Z NAS NAHLASIT //.
JA JSEM SE POKOUSELA VYTVORIT SI TAKY NEJAKEJ METRIK, TAKZE JEN ZKUSIM, JESTLI SE MI OBJEVI ![]()
AHOJ,
Mirulko, já budu s Duphastonem pokračovat, určitě ho budu brát tak 3 měsíce. Fakt mi zabral. To ti byla taková úleva, dostat MS po 30 dnech
Hned mám optimističtější náladu. Teď beru clostil a 16. DC začínám zase s Duphastonem. Myslím, že by se už konečně ty folíky mohly malinko probrat. Uvidíme… ![]()
Maceli, ta moje známá už je po laparce a zjistili jí, že má po slepáku srůsty na vaječníku a taky jí na tý laparce zjistili, že vaječníky nechtějí moc pracovat, takže jí doporučili rovnou CAR a umělé oplodnění. Předtím se snažili rok a půl bezúspěšně. Jinak měla nepravidelnou MS a po clostilu se jí dělaly velké cysty. Ona to chce ještě půl roku zkusit přírodně, když už má ty „prošťouchlé“ vaječníky a když se nic nezmění, tak už do toho CARu půjde. Já jí to docela schvaluju. Spermiogram mají výtečný, tak třeba se nějaká spermijka umoudří a když proběhne OVU, tak se jim musí už zadařit! ![]()
Haidulko, děkujeme za povzbudivou zprávičku!
Já s tebou plně souhlasím, že měření teplot a OVU mě spíš stresuje. A jak jsi správně napsala, i když jsi měřila a myslela, že máš podle tabulky mít OVU, tak jsi jí měla až o 14 dní později a to ti dokonce potvrdil Dr. a UTZ. Takže to mi zase hraje do noty. Já totiž stále nic neměřím a ani s tím zatím nehodlám začít
Prostě to vždy nechám na Dr. a na 14. DC, kdy mám vždy přijít na UTZ.
Nikduš, to víš, že jo. Vyškrtni si ty „ošklivé“ stránky z favoritů. Ten největší favorit musí být eMimino!
![]()
Jessy, máš krásný metřík
![]()
Holčiny, psala mi KAROTKA,že vůbec nestíhá diskuzy,tak vás mám od ní moc pozdravovat a že na vás moc myslí . Takže posílám jeden velký pozdrav od KAROTKY
![]()
zdravi mholky,Lio,ja jsem utrogestan brala,teda nevim jestli v druhe pulce cyklu,protoze jsem menzes nedostala a ni po dvou injekcich,tak mi proste na:,–(ila bez menstruace estrimax(estrogen)a 16den pridat utrogestana,ale menzes neprisal!!po HA chodila presne,sice jen treba na dva az tri dny,ale chodila.Tak uvidime co mi rekne ted ve ct,ale souhlasim,ze to mereni BT a sledovani ovu je asi fakt spis na stres,asi tomu taky necham volny prubeh,stejne tulenicko probiha kazdy den,teda pokud nejsme hodne unaveny,a ted teda ne,kdyz mame abstinenci kvuli tem chlam.takze jestli se ma povest,povede se,stejne si myslim,ze na laparce skoncim taky,protoze si myslim,ze jsem mela po te prvni laparo jet do lazni,porad myslim na to,jak mi na kolonoskopii rekla doktorka,ze mam srusty v male panvi.
Jessy,krasny metrik,fakt.
holky,jak tak koukam na to cislo pod mym metrikem tak si myslim,ze jsem si metrik mela udelat az s novym cyklem ![]()
ahojte holciny ![]()
konecne jsem vas docetla, zda se , ze si berete mustr z cekatelek a pisete toho cimdaltimvic
![]()
nebyla jsem tu 2 dny a hned 15 stranek ![]()
koukam, ze proti vam jsem celkem kulicka, ted mam 61kg na 162cm a na svatebich fotkach dokoce 70kg… no nic, s temi 61 jsem celkem spokojena a o dalsim hubnuti premyslim jen tak vyhledove, rozhodne nebudu drzet nejakou dietku, spis budu dodrzovat nastaly trend
![]()
mirulko, krajniky u nas mame dva, mladsimu je asi 35, to nejspis nebude on
a starsi je dnes primarem chirurgie a cele nemocnice…
nikdo, u progesteronu umera teplota/mnoystvi P neplati …
jinak my jsme byli u nasich, bracha mel maturak, a pak jsme dospavali a relaxovali
a jinak nic
, ovu se dosud neobjevila, ale zitra jdu za dr., tak jsem zvedava, co mi povi ![]()
zdeniku ja ti dam,ze jsi kulička ![]()
ja mam 63kg a 162 a jako kulicka si nepripadam,i kdyz 50kilo jsem pred lecbou mela taky a je to rozdil,ale tlusta nejsem,tudiz nemuzes byt ani ty ![]()
kamco, ja si taky jako kulicka nepripadam, to akorat, kdyz to porovnam s ostatnima
az do ted jsem si myslela, ze mam konecne po nekolika letech supr postavu
![]()
tedaholky,sem se dostat,to je neco,ale kdyz uz jsem se konecne dobojovala,stejne jsem jeste hledala pozemky v realitkach,tak vam napisu pribeh moji kamaradku u ktere jsem dneska byla,je ji 27let a ma krasnyho 7mesicniho kluka,sice ho neplanovali tak brzo,ale dneska je pravdepodobne ze to bylo stesti a druhe uz mit nebude,takze jeste ze tak,ale:ona vy:,–(ila HA a nedostavala vubec menstruaci,doktorka ji rekla,ze pockaji ze se to samo upravi,tri mesice nementruovala,pak ji delala test,byl negativni,byla na gynde a gyn ji rekla,ze vysetrenim a pohmatem to na tehotenstvi nevypada a ze ma prijit za dva dny na uz ze ji rekne kdy ma ovu a jestli se s ni neco nedeje,nedalo ji a to a zase si udelala test a tentokrat byl pozitivni,tak kdyz sla k dr tak ji to rekla ta udelala uz a byla v 6tydnu!!a to tri mesice nemela menszes,vlastne po vysazeni ha vubec menzes nemela a po mesici a neco rovnou oteotnela,test si delala hodnekrat v te dobe pokazde jiny,ale vzdy ty levne a vychazeli o te doby negativne,ale sestra ji pry rekla ze to bylo proto ze ta hladina toho hormonu v tehotenstvi co je u ni byla dost nizka i presto ze uz byla skoro v 6ty ze ji to ukazovalo jen jednu carku takze tady vidite ze nikdy nevite co se v tech nasich telickach deje a vse je mozne!!preji krasne sny a zitra to pripojovani sem bude snad lepsi,pa pa kamilka
DOBRE RANO HOLČINY,
JA MAM ZA SEBOU NOCNI A CEKAM AZ ME PRIJDE KONECNE VYSTRIDAT KOLEGYNE. PAK JDU DO MESTA A PO OBEDE JDEME S PRITELICKEM JEZDIT NA SNOWBOARDECH. MUSIM SE TROCHU ROZJEZDIT, PROTOZE VE CTVRTEK JEDEME NA SLOVENSKO NA HORY
. TAK ABYCH BYLA VE FORME.
dore rano,jessy,od kolika do kolika delas,ze teprve ted jsi cekala na stridani?
![]()
AHOJ, JA DELAM NOCNI OD 18 - 07. ALE V PONDELI JA TADY REDITELSKA PORADA, TAKZE JSME TADY DO 9 ![]()