Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre rano vsem, obzvlast po vcerejsich oslavkach Valentyna s protejsky ....... ![]()
Agatko, Maceli , SPG dost blby, takze je to nejspis nase jedina moznost. Zitra tam ficime, tak drzte palecky. Maceli, preju Ti, aby jsi pri testovani
„dvojcarkovala“
Papa
ahojuky Allu,takze ty jsi v poradku a problem je v tom,ze jsou spatne spermie?Urcite to bude v poradky,vychytaji ty spravne a vse dobre dopdne,drzim moc palecky!!! ![]()
Ahojky,
tak já včera dala manžovi plyšáka, ale žádnej úspěch jsem nezaznamenala. No, ještě aby, že? Takže on mě za to vzal na večeři. Tak jsem se pořádně nadlábla, jak to bylo dobrý. No, ale po té večeři jsem byla tak najedená a unavená, že jsme to zalomili rovnou do postele. Ani žádné tuli nebylo, ale nevadí. Já budu v půlce cyklu o víkendu, tak potom už tulení bude určitě jistý. ![]()
No a v sobotu jdeme na ples, to bude zajímavý. Stále řeším svůj „oděv“, mám několik šatů, ale ty moje záda, to je samej bolák, tak nevím, jak to vyřeším. Asi mi bude muset manžík namazat záda make-upem
. Chtěla jsem jít původně v kostýmu, ale je takovej dost letní, tak to nevypadalo nic moc.
Tak hooolkyyy, držím všem palečky, aby byly jen výborné výsledky!!!! ![]()
Jinak jsem vám chtěla napsat, že kdybych tolik nepsala, tak to bude asi tím, že nám to tu odtípnou. Už nám zamezili nějaké webové stránky a vše se zpřísňuje. Já už se nemůžu dostat ani do blbýho mailu!!!!
Takže čekám, kdy odcvaknou emimino. Největší sranda je, že člověk sem jukne hlavně o svačině a ráno a oni z toho dělají vědu. U nás na pracovišti jsou tak trochu divné vztahy, už se moc těším na mateřskou. Takže ale neopustím vás, protože mám net doma, takže prostě budu psát asi jen z domova, nedá se nic dělat. Ať si ten net strčí třeba do p…e! Takže jsem trochu zklamaná
, ale třeba to neodtípnou. Co já vím.
Tak zatím papa. Smutná a naštvaná LIO
![]()
ahojte ![]()
jessy, snazime se sice „jen“ 7 mesicu, ale mam teprve 5.cyklus, podle BT a moji dr. jsem jeste ani jednou nemela ovulaci… cykly mam 30, 38, 33, 57 a ted 40/ale zdaleka nejsem u konce/
a mela jsem to stejne i pred HA, to znamena od 14 do 20… rozptyl 35-80 dni…
dr. mi zkusila na:,–(it Clostilbegyt, ale protoze jsem ted 40DC a ovulace nikde, tak rikala, ze na me experimentovat nechce, ze s tim nema zkusenosti a ze me radsi preda odbornikum…
ALUU, CETLA JSEM DISKUZI O PRONATALU, TAKZE VAM MOC MOC DRZIM PALECKY. JA PREMYSLIM, ZE BYCH TAKY REKLA PRITELICKOVI, ABY SEL NA SPG. ALE MYSLIM, ZE ON JE V PORADKU. ALE ASPON BYCH TO VEDELA 100% A DOKTORI BY SE MOHLI SOUSTREDIT JEN NA ME.
Dobre ranoooo ![]()
Lius nebud smutna, pri nejhorsim budes prispivat z domova
toje taky dobre.
Holky ta ucitelka jeste ten test nemela opraveny, no ja vam reknu, ti ucitele… ![]()
Tak ja se musim pochlubit. Vcera jsem dostala obrovskou kytici, sampano a novy Cosmopolitan a jeste jsme byli v pizzerce.
![]()
Prave jsem se vratila z jednoho obchodu, kde meli super levne kytky v kvetinaci, to vam musim poreferovat. Jedna stala i s tim barevnym kvetinacem 3,99, asi 40 cm vysoka. Ja jsem si vzala tri a bylo mi to blbe, a potom jsem videla zenske co mely plny vozik 9 10 ks.
![]()
Marceli , jak se citis?, metrik vypada velice nadejne.
Kami pokud ty antibiotika nevadily tak zitra drzim palce!!! to same Zdeni !!!
Kde je Abbey ? Uz tu dlouho nebyla.
Mirulko ja jsem tak zvedava na tu tvou laparku, ani nevis.
Jessy, to same ja, ja taky premyslim, ze poslu manzu na spg. Sice nejsem v poradku, ale potom me treba vyleci a zjisti, ze ma spatny spermiogram a dalsi cekani, takze by jsme to takhle urychlili.
Dobré ráno holčiny,
Aluu - tak to mě mrzí s tím SPG, ale na jednu stranu, alespoň víš, v čem je problém a půjdete rovnou na věc. Uvidíš, že to vyjde ![]()
Lio - no to tě nesmí ani napadnout, že bys sem mezi nás nechodila, sakryš v tý práci to je děs, už abysme byli na mateřský a mohly všechny v klidu psát z domova ![]()
Nikduško - tvůj manža ještě nebyl na SPG? To mi nějak uniklo. Určitě ho pošli.
Zdeníku, Kamčo, Agátko - ozvěte se s výsledky
no jinak ke mně, já sice čekám a čekám…ale nedělám si moc iluze, řekla bych klid před bouří…přestávají mě bolet prsa a trošilinku jsem ráno špinila, takže během dneška, zítřka mě navštíví mrcha
![]()
no radši končím, zase bych se tu rozesmutnila
pa pa holky a pište pozitivní výsledky…
![]()
Dobré ráno:) Nikdo, závidím zařizování domečku
Ale gratuluju k dobré koupi, já miluju slevy
![]()
Nás ten SPG čeká zítra. Mám trochu strach, jak už jsem psala, bojím se, že manžel případné blbé výsledky bude těžko snášet
Uff, už aby to bylo za náma. Mně gyn akorát udělal folikulometrii a pak hned SPG, že prý rozbor mých hormonů je dražší a složitější. Výsledky budou během hodiny, tak se hned zítra i vše dozvíme.
Aluu, tak držím palce
A poreferuj, ať víme ![]()
Zdeniku, to musíš být spokojená, ne? Zodpovědná dr,to je paráda.
Jo, a včera, ač Valentýna neslavíme, jsme byli v kině na nejromantičtějším filmu, jaký si umíte představit - Pýcha a předsudek - je to úžasný, krásně jsem si pobrečela a ženská půlka kina se mnou ![]()
ZDENIKU, TAK TED UZ SE TO TREBA NEKAM POHNE. A JAK TADY NEKDE PSALA NEJAKA HOLKA, TAK JI V PRONATALU DALI NEJAKY HORMONY NA UPRAVU CYKLU A ZA 3 MESICE BYLA V TOM / NORMALNI CESTOU/.
JA MAM STEJNEJ PROBLEM JAKO TY.OD 14 NEPRAVIDELNA MS A 4 MESICE UZ CHODIM NA AGOLUTINOVY INJEKCE, PO KTERYCH TO SICE ZA 5 DNI DOSTANU, ALE PROBLEM TO PODLE ME NEVYRESI ![]()
Marceli, prave, ze manza na spg jeste nebyl, no ceka ho to. Dela se to u urologa, ne?
Jojo Agatko, to me taky bavi, ale nejak to nema konce. Je tu sileny zmatek, cela rodina porad radi, co a jak, a neuvedomuji si, ze tu bydlime sotva mesic a pul. Za tu dobu, jsem toho si myslim, stihli dost.
Akorat ten botnik…
![]()
jessy, ja si prave taky myslim, ze agolutin nic nevyresi, proto jsem si nechala dat ted utrogestan, ten aspon simuluje lutealni fazi a podle toho, co nasla nikdo, tak i podporuje zrani vajicka v dalsim cyklu…
no a podle toho co holky pisou na diskuzi o pronatalu, se tam dostanu tak nekdy ve tretim tydnu pristiho cyklu, takze se mnou stejne nic mezitim delat nebudou, max. SPG manzela
Nikdo - nám SPG dělal gynekolog a sexuolog u nás v nemocnici, na doporučení mojí gyndařky. Nevím, jestli se to dělá i na urologii, řekla bych že ne. Určitě ti gynekolog řekne. Alespoň budete mít jistotu.
Ahojky
Tak já se dnes válím domá,uuáááá,to je parádička,už jsem byla na masáži zad a na kafíčku u mé těhotné kamarádky,která si už chystá pomalu tašku do porodnice,tak mě to zase tak navnadilo a zároveň rozesmutnilo
,všechny kolem mě jsou těhotný a já pořád nic!!! ![]()
Zdeniku:to máš dobrou doktorku,když tě radši pošle k odborníkům ,než aby ti vzala kus času experimentováním.To pak bude fofr
,uvidíš…Jen aby už došla ta mrška,nebo radši zítra pozitivní HCG!! ![]()
Lio:z toho netu si nic nedělej,nám do práce ho pro jistotu ani nedali,jenom k šéfovi do kanclu a tam si nemůžu zase prohlížet co chci a jak dlouho chci.Aby se ti šéfové nepotento… ![]()
Maceli:nesmutni že se blíží mrška,je to velká škoda,ale neboj až nás prošťouchnou,tak otěhotníme ,jen se podíváme na mužský trenky ![]()
Nikdo:nám dělal SPG taky gynekolog-sexuolog,o urologii nevím,jestli to tam dělají,ale možný by to být mohlo…
Agáto:tak držím palce,ať máte zítřejší výsledky na velkou 1!!
Aluu:už si to tu myslím psala,ale můžu se tě ještě zeptat v čem jste měli špatný SPG?Množství nebo pohyblivost?Nikde nemůžu najít hraniční hodnoty pohyblivosti,kdy jít už na IUI nebo IVF.
mirulko, nevim na kolik je to jeji ochota a nakolik nutnost… k ni totiz chodi vetsinou doktorky, protoze je to vysokoskolska dr. a spadaji pod ni lekarske fakulty a vetsinou, kdyz jsou u ni nejaky nestudentky, tak jsou aspon bejvaly, jako treba ja ![]()
takze ji vidime pod ruku a mame jinou pozici na diskuzi ![]()