Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak ja jsem tady, odber na hcg odebran , zitra nebo ve ct budou vysledky a pak zacnu brat utrog., az budu mit negat. vysledky, tak si taky brnknu do pronatalu…
zdravim,zdeni jakto,mze budes mit vysledky az tak pozde?u nas jsou vzdycky dve hodiny po odberu??
jinak nebyla jsem tu,cely dopoledne jsem ztravila udoktoru,takze na psyhcologii to bylo dobry,doktorka je moc mila a jde na to psychologicky,ha,ha ![]()
myslela jsem si,ze jsem na tom uz psychicky lip,ale jelikoz jsem cele dopoledne probrecela(nejdrive u ni,pak u orotpeda)tak asi nejsem a bohuzel podvedomi asi pracuje na plne obratky,ale myslim,ze casem bude vse dobre a ze psycholozka najde ten bod ktery me tolik nici a ja to premuzu a zase budu vesela a zivotaplna holcina jako driv ![]()
do prace kazdopadne nesmim a v pondeli jdu na dalsi sezeni.
pak jsem byla u ortopeda,vysvetlil mi vse s tema chlamydiema,takze daji se chytit vsude,jsou na vsech povrchacha a zalezi jak ma trba kdo silnou imunitu aby je chytil,kdyz vysetri 100lidi,tak 70z nich je bude mit,ale nedelaji jim zadnou paseku,nemam se pry hrozit,i kdybych byla tehu,tak prvni tyden stejne ten plod nemuzu ohrozit ani tema atb,pry by se to museloprelecit stejne ale aspon se to tim vyleci,tak mu budu verit,mam byt doma i se zadama,na kontrolu jdu 15.3.takze me ceka jeste minimalne mesic klidu,tak se musim dat do kupy,ve ct.rano si udelam tehu test a jeste si stejne necham odebrat hcg jednou a uvidim i co mi rekne gyn na prohlidce a at kouak zacit neco delat!
ja se musim dat krucek po krucku do kupy,nestresovat se svatbou,koupi bytu a uz vubec ne tim,ze otehotnet musim ted a hned nebo se zbori svet,protoze jinak se s tim proste nevyrovnam,jeste ze milacek a cela rodina mi tak pomahaji,doufam,ze mezitim sezenu nakou praci na ranni,abych byla v klidu.
Kami, taky jsem byla několikrát u psychologa a můžu všem jen doporučit takové sezení občas absolvovat. Nebyla jsem tam kvůli těhotnění, ale už dřív s takovýma víceméně normálníma starostma, kterých se ale objevilo moc najednou, a vždycky mi to hrozně pomohlo.
Ve čtvrtek budou samé výsledky - tvoje a zdenika hcg (držím palce
), náš spg ![]()
Aluu, něco jsem prošvihla, nebo jsi nám ještě neřekla, proč to normálně nepůjde?
Byla jsem dneska na tom odblokování
Smajlíci přesně vyjadřují moje nekonzistentní pocity…odblokovala mi páteř, ale kost křížovou kvůli uvolnění pánevního dna NE, protože jsem se prokecla, že teď snažení asi na pár měsíců odložíme, abych v klidu udělala státnice, navíc nás čeká koupě a zřejmě i rekonstrukce a určitě zařizování bytu, tak ať to mímo nestresuju hned od začátku…No a tak s pánevním dnem počkáme, protože dělat to často není dobrý a pár měsíců předem taky ne… Navíc prý před tím ještě půjdu 3× na rehabilitační cvičení k nim a přímo před tou mobilizací mě bude nahřívat.. A tu mobilizaci dělá jen v prvních 10 dnech cyklu. Dnes to bylo úvodní setkání, abysme se seznámily a ona aby si mě prohlídla. No, srovnala mi páteř a pánev, odstranila bloky, tak aspoň něco. Několikrát mi řekla, abych si ještě rozmyslela, jestli to chci
Nejsem si úplně jistá, jestli myslela to odblokování, nebo mimčo
Že bych působila nejistě? Jenže já dítě chci už strašně dávno, „jen“ jsem čekala na správnýho chlapa a toho už mám
No nic. Takže LIO, informace vcelku žádný ![]()
agatko,ja tam nejsem kvuli teohtneni,ale proto,ze jsem jsem jako kazdy clovek mela par problemu,ktere se kupily a kupily a pak jsem brala ty hormony a proste jsem vse prestala zvladat a upadla do depresi,jen jsem brecela,nemohla jist,jak me bolel zaludek,namohla jsem se soustredit,bolesti hlavy,no nic prijemneho,bylo toho a je porad na me moc a neumim se s tim poprat ale rpesne jak rikas uz dnes pri prvnim sezeni jsem citila,ze to casem bude dobry,ma hezky pritup a je mila ta psycholozka,tak jsem rada.
jo,ve ct,se vse vsichni dozvime,snad aspon neco z toho bude pozitivni!!
ja chodim na rhc uz dva mesice a ted mi dneska doktor napsal dalsi na mesic,masaze,elektriku a cviceni,aspon se tam odreaguju a prijdu na jine myslenky a uvolni se mi svaly,au myslis ze to narovnani kostrce boli,ja jen kdyz spadnu a narazim si kostrc,tak se muzu zblaznit ![]()
Ahojky,
tak jak valentýnkujete? Já to nepřeháněla. Koupila jsem plyšovýho hrošíka, ale nevím, jestli ho předám. Můj manža na to moc není, ale mně se ten hrošík tak líbil, že si ho asi nadělím k Valentýnu sama ![]()
No, ale večer si asi půjdem někam sednout. ![]()
Maceli, na tebe jsem zvědavá, kéž by tam už byly //. Moc bych ti to přála. Už taky stojíš tu svoji frontičku dost dlouho! ![]()
Zdeniku, tobě taky držím palečky, kéž by to hCG bylo vysoké! A už bys do Pronatalu nemusela
.
No, já mám čas do léta, pak taky asi frčíme směr CAR.
Tak doufám, že se zadaří dřív. Podle toho, jak mě včera v noci bolelo břicho, tak už tam musím mít folíky jako Brno
. No, uvidíme.....
Agátko, tak to je škoda, že nemáme podrobnosti z odbloku, ale neva, já je sem pak kdyžtak hodím, pokud to tedy nakonec absolvuji ![]()
Kami, ty pocity znám. Když se člověku nakupí moc starostí, tak já to mám taky, že nemůžu pozřít a pak se nemůžu vůbec ani soustředit a v té chvíli si připadám, jako že jsem „ztratila“ veškerou inteligenci. Nedokážu pak třeba v práci ani sesmolit kloudnou větu. Ale myslím, že poslední dobou jsem se zklidnila a je to lepší. Už mi to zase myslí
.
Tak já jdu poklidit než přijde manža z práce ![]()
Zatím papa ![]()
lio,me to porad prave nemysli
,takze v praci bych se akorat trapila,ale takhle si aspon ja i moje telo odpocine a je na blizku nova prace ve ctvrtek se pujdu zeptat na na vse.Holky,moc bych si prala aby v lete jsme uz mely vsechny tehu metriky,jsem napjata,kdy uz konecne nekdo bude mit // nebo vysoke hcg,uz se chci s nekym radovat,tak holky,pospeste ![]()
jo a valentyn sice neslavime,pritel taky na to nak neni,ja bych plysaka nebo ruzicku vitala,ale mam smulu
,ale v troube mam kuratko a na stole uz babovku,tak jdu dokuchtit a veceret,tak si vsechny uzijte vecer
![]()
Ahojky
moc vás všechny zdravím..
Aluu - tak to mi vážně uniklo, že rovnou IVF, tak to jsou asi problémy s SPG??Nebo…??Tak nám sem napiš, ať ti můžem držet palečky… ![]()
Lioness-jsi moc hodná, děkuju, dám vědět ![]()
kdyby to nevyšlo, tak nás taky čeká v létě CAR
musíme být trpělivé, no to píše ta pravá
![]()
pa a užívejte ![]()
pochlubím se…já před chvilkou dostala růžičku
(sháněl tulipánky, ale už nebyly) a pádíme na véču
![]()
Já zrovna dneska kytičku nedostanu už z principu, povídal manžílek
Ale jdeme do kina
Ale taky bych nejradši tulipánky
Tak snad ho to brzo napadne ![]()
agatko proc z principu?prave proto ze je valentin?ted mam normalne vypadek jake se pise i ![]()
ja taky nedostanu dostavam jen k narozeninam a vyroci ale zato poradne krasne kytice ruzi,ty mam nejradsi ![]()
tak si uzijte kino,vecere,my budeme bastit doma a tulit se u tv.
Jéééé,holčiny, vy se máte!!!!Všechny si večeříte,kinujete,tulíte.....a já hniju ještě v práci a až dorazím kolem 23.hod. domů,tak manža už bude tuhej…jako úplně usnulej
Takže mi si to odložíme na zítra a pak si půjdem k Valentýnu koupit lednici
Jo, a manžovi jsem místo kytky koupila ŠTĚTKU…teda nééé žádnou lehkou dívčinu,ale štětku na záchod, ba néé,tu jsem koupila normálně,ale když už jí vezu domů a je taková pěkná, tak proč bych mu jí nedala,že? Stejně jí využije nejvíc
No,a samozřejmě k tomu ještě něco sladkého na mlsání… ![]()
Teda holky,vy mě napínáte
Kami,Zdenik,Agáta,skoro i Macelina…kdo se ještě přidá s čekáním na nějaké výsledky?
Já hlásím 35.DC a už mě začíná bolet břicho na mrchu,takže asi opravdu do víkendu přijde,no už ať je za mnou,ať se můžu nechat laparoskopovat ![]()
Tak dobrou noc snažilky ![]()
DOBRE RÁNKO VSEM,
TAK MY VALENTYNA TAKY NEJAK NEPROZIVAME A PRITEL PRISEL Z PRACE AZ V NOCI, KDYZ UZ JSEM SPALA ![]()
LIO, URCITE SE NEZNAME. DO TATER NEJEZDIME.
ALE NA SLOVENSKO ZITRA JEDEME, BUDEM TAM AZ DO NEDELE. UZ SE TESIM. ![]()
A LIO DRZIM PALECKY, ABY SE VAM TO UZ TENTO MESIC POVEDLO. ZATIM VSECHNO NASVEDCUJE TOMU, ZE TVOJE TELO PRACUJE ![]()
A ZDENIKU, MOZNA UZ JSI TO TADY NEKDY PSALA, TAK SE NEZLOB, ZE SE PTAM. ALE JAK DLOUHO UZ SE SNAZITE O MIMI, ZE UZ CHCETE JIT DO PRONATALU? KDE JE PROBLEM?