PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
15.2.06 21:14

ahoj, snad je budu mit… dneska jsem zkousela volat k moji dr. a sestricka mi rekla, ze z ty laborky, co jsem byla posilaji ty vysledky docela pozde :( a v ty laborce mi zase vcera rekli, ze mi je nepovi, ani kdyz si prijdu osobne :?
jinak momentalne mam trochu depku, na cekatelkach je dalsi tehulka, prisla mezi nas asi pred 14 dny, nevim sice, jak se snazi dlouho, ale mam pocit, ze moc ne…
nejak jsem nemela ani silu ji gratulovat… ale to za chvili prejde a bude dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
15.2.06 22:10

aha zdeniku,ta prezdivka mi nic nerika,to je divne,mam pocit,ze mi to nektera psala nedavno,kdyz jsme si psaly o smenach,no mam v tom zmatek :lol:

holciny,nikdy ani pri ani pred menzes me nebolely prsa,ale dneska vecer uz vim,co to bolest prsou je,divne,jeste,ze jdu zitra na tu gyndu a uvidime co se ve me deje.

ale jinak uz jsem veselejsi :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
15.2.06 22:12

zdeni koho myslis tim cekatelky?to je jine forum,nebo co to je za diskuzi?

neboj,vysledky tam urcite zitra budou,hned dej vedet,drzim moc palecky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.2.06 22:14

kamilo promin - cekatelky na // , ted uz je to tam tak pul napul snazilky a tehule v 1.trimestru… je to dalsi diskuze, skoro vsechny holky se snazi prirodne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
15.2.06 22:25

aha,stejne nevim,koukala jsem na ta temata a tohle jsem tam nenasla?jdu se kouknout znovu.

a nic si nedelej z toho,ze ti dela potiz te holce prat stesti,ze je tehu,vsichni kdo jsme v telhe situaci vime,ze to neni zadne zlo,ale ze je to jen z litosti,protoze mi chceme tak moc taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.2.06 22:30

je to taky ve Stejna situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
15.2.06 22:34

nalsa jsem to uz jsem si tam i procitala,ale uz me boli ocicka,jdu hajat,rano si udelam jen tak test z moce a pak jdu na gyndu,tak na me holky myslete a ja se pak ozvu jak jsem pochodila,hezkou noc vam preji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.2.06 09:38

ahoj snažilky :)
kde jste kdo?? Co výsledky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
16.2.06 09:46

Dobre ranooo :D
ja taky napjate cekam :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.2.06 09:48

ahoj NIKDO :D
jak se máš? A jak se cítíš?
Já už zase trochu špiním, furt čekám než se ta potvora ukáže :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
16.2.06 10:20

Merceli, citim se dobre, ale od te doby co beru ten progesteron mam zase to spineni, zitra zajdu k doktorovi, stejne tam musim pro nove prasky tak mu to reknu. Moc nadsena z toho nejsem. Spineni jsem si uzila minuly rok dost. Ja to spineni NENAVIDIIIIM!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.2.06 10:26

Ahoj holky, musím se vypsat, protože jsem hrozně vzteklá :twisted: Dnes ráno jsem nesla vzorek spermijek na SPG, hnala jsem se přes celou Prahu hned ráno. Když jsem to objednávala, sestra mi řekla, že výsledky budou ještě ten den a pak se pro jistotu bude dělat to vyšetření ještě jednou pro porovnání. A ten dr (jinak je to i můj nový gyn) mi řekl, že nám výsledky řekne až po druhém odběru :! Že nechce dělat závěry z jednoho vzorku. Jenže my jsme na to čekali a jsme nervózní :? :twisted: Manžel je vzteklej a podruhý do toho už těžko půjde. Kdybysme to věděli aspoň předem, ale ta sestra to fakt řekla jinak, než dr.

Prosím, PORAĎTE , nevšimla jsem si, že byste psaly, že se SPG dělá dvakrát hned po sobě :?: :?: , aniž by řekli výsledky prvního…

Jo a další rána, pochvalovala jsem si, jak je ten dr komunikativní a že jsem snad konečně vybrala dobrého gyn…a dneska jsem mu říkala, že jsem měla pozitivní OVU test..a ON NEVĚDĚL, ŽE EXISTUJÍ OVULAČNÍ TESTY Z MOČI :idea: 8O 8O Takže jsem asi měla gyn a budu hledat dál, tohle se mi ale vůbec nelíbilo :?

Furt jenom na něco čekám a čekám a ČEKÁM. Ale kdybych se aspoň něčeho dočkala, ale odblokování kosti křížový NIC, SPG NIC :twisted: Ale mrcha o víkendu přijde tutově :cry: :twisted: :roll: :?

Nějak ten den začíná blbě. A to se jdu večer kouknout na byt k pronájmu, protože ten, kde teď bydlíme, se bude rekonstruovat někdy během března a u toho se mi teda být nechce, a koupě je ještě vzdálená… Je mi do breku :cry:

Ale byly tam v čekárně k rozebrání staré gyn časopisy, tak jsem si vzala čísla, kde se píše o chlamydiích, kvasinkách a pánevním dnu a jeho uvolńování, tak vám napíšu, co jsem se dočetla :idea: . A taky dám vědět o tom photoshopu, zatím se tady ve škole na ten comp, kde je nainstalovaný, nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.2.06 10:35

NIKDO - přesně - hnusný špinění, taky se musím vyvztekat…nenávidím to, i když já alespoň v domě menstruace, ale stejně :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
AGÁTO - no to je pech
s tím SPG - nám ho dělali jednou, za půl hodiny nám řekli výsledky a protože vyšel moc dobře, manžel už na další nemusel. Ale moje známí na tom byli dvakrát - ale jen proto že jim poprvé nevyšel moc dobře…
takže se mi to teda rozhodně nezdá… :evil:
no a s tím tvým gyndařem že nezná ovulační testy :?: :?: :?: Kde to jsme :?: :?: to snad není pravda… :! :!
holky tipla bych si že o těhle věcech už kolikrát víme víc než samotný gyndaři (alespoň některé z nás).. :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
16.2.06 10:55

Agatko,
to je teda den co? :evil: Ja bych samozrejme taky mela strach, protoze bych z toho vysoudila, ze ty prvni vysledky nevysly dobre. Ale to ty asi taky. A pritom to tak bych nemusi!!! Treba ten doktor ma tohle zavedene a je to.
Ja s tim zkusenosti nemam, ale kdy by delali ten druhy? Mozna bude rychlejsi nez se hadat s doktorem, proste udelat ten druhy a basta.
Drz se!!!
Ja uz ani na nic necekam :cry: , proste jsem nejak zapomela, ze se snazime :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.2.06 11:12

agato, mozna ten spg nevysel uplen dobre a dr. te nechce hned stresovat spatnyma vysledkama, tak si chce pockat na potvrzeni…
ja taky lidem vetsinou nerikam, kdyz na sonu vidim neco spatnyho, protoze si to radsi necham potvrdit jeste jinak, nebo treba tim opakovanim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová