Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
agatko,taky me moc mrzi pristup tvemu muze,holt,jsi mu tim strasne shodila ego,neni tak dokonalej,ma na sobe vadu,kterou nemuze prenest pres srdce a chvili potrva,nez se s tim vyrovna,myslim asi ze jeho momentalne mysleni neni vubec o tom,ze dite nechce a ze nechce umele,i kdyz to tak povida,ale o tom,ze se citi ponizen,jako ze neni poradnej chlap,vis,jim staci horzne malo k tomuhle.
byt tebou dam mu cas,delam mu pomysleni,aby se jeho pochroumany sebevedomi dalo do kupy a ver,ze to vsechno bude ok,treba to chvili potrva ale pevne doufam,ze az preklene tohle obdobi zacne premyslet jinak!
agatko,jeste jsem se chtela zeptat,kolik tvemu manzelovi je?
Holky, moc děkuju
Napustila jsem si vanu, na pračku jsem dala notebook a pustila si Romám pro ženy
Je mi líp. Trefily jste se přesně, může za to jen to blbý chlapský ego. A můj miláček ho má extra velký
Nechápe, že já to tak nevidim, pro mě je pořád můj skvělý, milovaný chlap. Já vim, věřim, že ho to přejde, až to trochu vstřebá, čekala jsem, že bude podobně reagovat…ale fakt to přehnal. Neni jedinej, kterej musí jít na SPG, sakra, a jinak se to vyšetřit nedá. Tak ráda bych mu v tom pomohla. Je to pako
Kvůli blbýmu dr a neúplným výsledkům takový scény. A že ženský nemyslej logicky. Tss. Jo, Kami, je mu 30.. žádnej cucák..
Zdeniku, co testy?
Lio, já na ty chlamydie taky myslim.. Moje bolesti vlevo dole jsou pořád stejný, teď ke konci cyklu se to spíš zhoršuje. Půjdu k dr po mrše, takže příští týden ![]()
Jsem zvědavá, co Aluu v Pronatalu. Koukala jsem se i do diskuze Pronatal - Praha, taky tam psala.. Tak se snad se ozvala tam.
Nikdo, tvému manželovi se SPG taky nezdál dost „důstojný“?
A Maceli, máš pravdu, nejradši bych si před nim už ani neměřila BT, jenže to dost dobře nejde. Asi jsou fakt z Marsu, takže musim počkat, až vyleze z té své jeskyně, kde přemýšlí
Budeš se ptát dr na tu svou hnědou MS?
tak holky, je to bida… dneska jsem si sice vzpomnela 5 minut pred tim, nez dr. konci, ale uz tam stejne nebyla… takze vysledky budou az v pondeli…
no nic, na to uz cekat nebudu, dneska si koupim utrog. a zacnu papkat…
Agatko, no muj manzel to samozrejme podsoupi, ale zrovna odvazany z toho neni ![]()
Ja nevim, co z toho ti chlapi nadelaji, kdyz to reknu vulgarne, stejne si ho podle statistik honi obden ve sprse, ale kdyz ma byt ten jejich vysledek prozkouman, tak se podelaji strachy. Mas pravdu, to muzske ego, to je fakt neco. Jeste k te tve bolesti, to by mohla byt i cysta.
Zdeniku, co ty???
Kde je Abbey?, uz tu dlouho nebyla.
Zdeni, utrogestan neni na predpis??? ![]()
Nebo uz ten predpis mas?
nikdo, predpis mam, ale vyzvednout a zacit pojidat jsem mela az po neg.hCG, ale na to uz kaslu, zacnu DNES..
a pokud ti dela uz,tak pozna jestli tam neco mas,co boli,nebo prave podle vyteru,jestli tam neni infekce,holky,ja si ted zazila pri milovani,gyn me varovala,ze to jeste bude po tom zanetu bolet,ale ze az tak,snad se to zlepsi.
jo,jeste jsem chtela s tim utrogestanem je to taky desny,vyzvedavala jsem si ho,mela jsem mit 2,ale nemeli ani jeden objednali mi je,ale prisel uz jen jeden s tim,ze je pozastavena jeho vyroba a mam sehnat lekarnu kde maji jeste zbytky,mezitim mi ale vyprsel recept,tak jsem zvedava jestli m iho zase gyn predepise jestli uz ho sezenu.
zdeniku,teda to je desny ![]()
jo a ted me taky zarazilo,ze minule nez mi pichla tuhle kombinaci neceho s necim
na tu menzes,tak chtela prvne vedet hcg,a pak az mi ho pichali holky v praci a ted to nechtela,ikdyz ja jsem vlastne mela ten vysledek z pondelka.
aha… no tak mozna ze ho vubec nesezenu a tohle blbnuti s vysledkama je zbytecny…
HOLCINY JSTE TU NEKTERA?JA MAM ZASE SKLON K DEPRESI,ACH JO,JSEM SAMA DOMA,PRITEL MA ZAPAS,CHTELA JSEM S HOLKAMA JIT,ALE NAK PROSTE NEMAM NALADU NA LIDI,VIM,ZE BYCH SE TREBA ODREAGOVALA,ALE PROSTE SE MI NECHTELO,PUJDU VE STREDU,TED BUDU PLANOVAT DALSI VECI NA SVATBU A VYZEHLIM ABYCH SE ODREAGOVALA,TAK JESTLI TU NEKTERA JSTE NAPISTE NECO.
![]()
ahojky Kamčo,
jsem tu
ale jen na chvilku.....
netrap se…máš báječný povinnosti
plánování svatby, to zabere času, ne? ![]()
Ähoj, já si dneska v depresi přímo libuju
Jsem celý doma sama, užírám se tím včerejškem, přemýšlím, co jsem měla udělat a říct jinak a je to na nic… Teď začnu pomalu balit, v 7 vyzvedávám manžela v centru v práci a jedeme na víkend do Chebu. Ale budu sem odbíhat si psát
Cože tě to tak chytlo?
ahoj Agi
![]()
Román pro ženy je super, co? Mně se to taky líbilo a báječně zvedlo náladu
![]()
a pamatuj: čím míň o tom budeš s manželem mluvit, tím líp
jen to nejnutnější
JA VIM,ZE planovani svatby je hezka vec,ale je to pro me ted spis stresujici,chci mit vsechno dokonale a je to nad me sily,je toho na me zase moc,uz jsem si myslela ze jsem v poho,ale zacalo se zase resit jedna rodinna vec a ja si posledni dobou(vzdycky,ale ted vic)vsechno moc beru a trapi me vse,jeste ze v pondeli jdu zase k psycholozce,taky jsem ted sama doma,uz aby pritel prisel,teda mi mu jdeme naproti ale az kolem 21hodiny ![]()
nevim co ze to na me padlo ted tak proste to nekdy prijde a nevim jak se s tim vsim vyporadat,brecet uz me ani nebavi,zitra se jdeme podivat na byt,tak je i s garazi,je v panelacku,okale,kde bydli jen dve rodiny,3+1 a za nim je taky zahradka tak uvidime,bereme si kamose,co ma firmu na byty,aby nam ho zhodnotil,abysme neoupily nakoui sunku ![]()
ja bych tayk tak hctela na vikend vypadnout,kdybysme mohli jet na vysocinu,sice ke tchyni,ale proste pryc tady od toho vseho,jenze to nejde.