Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to neblbne moje připojení, ale emimino, protože jiný stránky mi fungujou furt, jen sem jsem se dostala až teď
Maceli, já vím, že spg může udělat i gyn, resp nás někam poslat, jenže kdyby tam furt problém byl, stejně bysme kvůli otěhotnění museli do caru, gyn by mohl pomoct jen mě,ne? Manžel je na toho dr naštvaný, a prý k nějakému podobnému šarlatánovi už nepůjde… Ale teď na to nebudeme myslet (teda spíš nebudeme s tim nic dělat, nemyslet na to nejde, to znáte
) a až budu mít po škole, budeme zabydlený a budu mít po zkušebce, a pokud furt nebudu těhu, půjdeme rovnou do caru… Jo a předběžně se mi líbí Pronatal. Ale dám pak manželovi odkazy na stránky všech možných carů a odkazy na diskuze o nich, ať vybírá taky, jinak zas za každý problém budu moct
No, snad to nebudeme muset řešit..pokud jo, tak tak na podzim, v zimě…
agato. je fajn, ze ho to uz aspon castecne preslo, usmirovaci vikend byl urcite supr ![]()
kamilo, ty vsechny potize muzes mit po ty injekci, me taky po agolutinu v noci vzbudila priserna bolest podbrisku, nastesti to trvalo kratce, ale kazda reagujeme jinak… ![]()
nikdo, pejska si kup, vsechno musi byt jednou poprvy… nad mimi taky neuvazujes, jestli si ho vubec poridis, kdyz jsi ho jeste nemela ![]()
prasky jsem sehnala, zatim jen lehce citim podbrisky - oba, ale to uz jsem citila i ve stredu a ctvrtek /prasky mam od patku/, tak tomu neprikladam zadnou dulezitost… teplota se nevzpamatovala, drzi se porad pri bodu mrazu
hory byly naaaadherny, akorat mam trochu namozeny svaly na vnitrni strane stehna od bezkovani ![]()
AHOJ HOLKY,
TAK JSEM SE SEM TAKY KONECNE DOSTALA.
VIKEND JSME STRAVILI NA HORACH A BYLO TO SUPER
PRITEL SI SICE HNED PRI PRVNI JIZDE NATAHL SVAT, TAKZE JSEM MU DELALA MASAZE...........TAKY JSME SE BYLI KOUPAT V TERMALECH, BYLA TO PARADA, VODA V BAZENECH MELA 38C ![]()
TED UZ JSEM ZASE V PRACI, ACH JO ![]()
LIO,
NAPIS JAK JSI DNES DOPADLA NA UZ. MYSLIM, ZE TENTO MESIC MATE VELKOU SANCI!! A KONECNE NEKDO NAHLASI //
ahoj, kde jste byli? my v krusnych horach a bylo to nadherny, akorat v sobotu asi 2 hodiny desne chumelilo, jinak svitilo slunicko abylo i dost teplo ![]()
ZDENI,
MY JSME BYLI NA SLOVENSKU, KOUSEK OD ZILINY. BYLY JSME PARTA 7LIDI, TAKZE JSME SI TO FAKT UZILI ![]()
V PATEK SICE PRSELO, ALE V SOBOTU A V NEDELI BYLO NADHRENE, SVITILO SLUNICKO A BYLO TEPLO
jeee,ty hory vam zavidim,sice nelyzuju,ne ze bych nechtela ale neumim to'(ale chci se naucit)misto toho jedu k psycholozce ![]()
zdeni jak jsi dopadla s hcg?uz mas konecne vysledek?
holky ja se porad nevyznam v tom ktera to jak mate s ovulaci a tak a bohuzel si ani nepamatuju jak chodite na uz nebo k dr pokud to zrovna napisete,ale kdyz jessy pise,ze jde lio na uz tak taky moc drzim palecky!!!!jdu se vypovidat a odpol se tu ukazu,pa
KAMI,
JAK SE CITIS PO INJEKCI AGOLUTINU? JA TO DOSTANU VZDYCKY 6DEN PO INJEKCI A VZDYCKY CITIM, ZE UZ TO PRIJDE.
TAKZE DRZIM PALECKY, ABY TI TA MRCHA UZ KONECNE DORAZILA.
jessy, kdyz to kamca tak dlouho nemela, tak to muze trvat dyl… ja jsem minule musela na 2 injekce…
kamco, ja si to taky nepamatuju, jenom, kdyz to tu holky pisou ![]()
hCG bude az odpoledne, dr. je tam od pul druhy…
Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám sem takhle lezu. ![]()
Mohla bych se k Vám přidat ?
Byla bych moc ráda !
Taky se snažíme o mimi už druhým rokem a zatím nic.
Mám za sebou 2× samovolný potrat ( rok 2004 ) a 1× mimoděložní ( 2005 ).
Chodím už hooodně dlouho do deníčku PSTM, ale tam mají už holky miminka, batolátka a já spíš potřebuju diskuzi k mému tématu.
![]()
Ted jsme začali opět 3 měsíc snažení.
tak uvidíme. Jinak mi dr předepsala Clostybegyt. ( nevím, jak se to přesně píše ) na OVU. Minulý měsíc už byla. Tak mám alespon radost z toho. Po tom mimoděložním mi nějak haprovala. ![]()
Jinak je mi 24.
a v červnu chystáme svatbu.
Kačka
ahoj Kačko ![]()
to víš,že se k nám můžeš přidat, VÍTAME TĚ… ![]()
Jsi tu na místě, většina z nás se o mimi pokouší několik měsíců, my třeba konkrétně skoro rok, zatím nic ![]()
taky beru Clostilbegyt a hodně snažilek taky, tak si můžem vyměňovat zkušenosti… ![]()
júva a ty se budeš vdávat
![]()
tak ještě jednou VÍTEJ ![]()
Ahoj holčiny,
tak jsem si půjčila kolegynin PC a píšu vám, jak jsem dopadla dnes na folikulometrii. Dopadla jsem jako sedlák u Chlumce (a to už byla 4. kúra clostilu!)!!! Folikuly tam byly, ale žádný dominantní, spíš takový mrchy malý
a ty na otěhu nestačí. Takže jsem říkala Dr. jestli necháme ten clostil ještě do dubna, že se to třeba ještě umoudří, ale on mi řekl, že už to nemá cenu, že na něj prostě nereaguju a že nemá cenu na nic čekat a že mě pošle už do CARu (NATALART Plzeň), že mi tam mohou předepsat silnější stimulanty a že bych mohla třeba být už do léta těhu. Napsal mi doporučení, vyplnil se mnou anamnézu, dal mi plánek, jak se tam dostaneme a mám se hned objednat. Takže já asi zítra volám do NATALARTU a jdu se objednat na první sezení! Dr. mi říkal, že se o mě dobře postarají, že jsou to všechno jeho spolužáci a že jsou příjemní a úspěšní. Tak snad jo… Volala jsem to manžovi a nějak se netvářil. Ti chlapi, to jsou takoví ješitové pitomí. Řekla jsem mu, že tam jezdit nemusíme, ale v tom případě si na mimi ještě počká a hned obrátil. No, ale to ještě chuděra neví, že ho bude čekat další SPG a tam už nebude moci donést kelímek z domova!
Tak se toho trochu hrozím, ale na druhou stránku mu to i trochu přeju, proč se máme trápit jen my?! ![]()
Tak jsem taková zvědavá a napjatá, co se bude dál dít. Myslíte, že nejprve zkusí jen stimulovat vaječníky silnějšími léky? Nebo se už rovnou dělá inseminace? SPG máme dobrej. Nevíte to některá?
Jo, děvčata, tak koukám, že se to tady pomalu a jistě všechno stěhuje do CAR a na laparky. Už by to fakt chtělo nějakou těhuli. No já to určitě zatím nebudu
.
Tak přeji všem větší úspěch! ![]()
Tady ted priserne snezi, zase musim odmetat ![]()
Mirulko ty jsi mi radila s tim autem? Jo sila zvyku, ja si na to nemuzu zvyknout uz tak rok
. ja se v zivote ridit nenaucim. tAkze si rikam, ze automam by nebyl vubec nuda, alespon bych koukala z okna ![]()
Kacko ahoooj!!!
Vitej tady. Ma uz toho taky za sebou, jak vidim. Ale hlavne, ze je to ted v poradku, a muzete zacit na novo.
Tak pokud chces diskusy kde nejsou tehu, tak tady jsi naprosto spravne
Ale jak psala Marceli, s nama se pak roztrhne pytel. ![]()
Kami - ja drzim pesti jak blazen, at ti uz ta mrcha mrchovat prijde. ![]()
Jinak me prestalo spineni, fakt super. Misto aby se rozjelo. Tak to teda nevim. Ty hormony to je teda neco.
asi bysme se ti měly postupně představit (alespoň trochu)
mně je 26, v březnu loňského roku jsme začali „miminkovat“ no a když půl roku nic, tak mi Dr. udělal krevní rozbor, to vyšlo OK, manžel šel na SPG (ten vyšel nadprůměrný), tak pak zkonstatoval, že „tomu trochu pomůžeme“ a napsal mi Clostilbegyt. No a teď každý měsíc chodím 13.nebo 14.DC na kontrolu na ultrazvuk, jak rostou folíky. Rostou pěkně, vždycky je mi píchnut Pregnyl na stoprocentní vyvolání ovu a zatím stejně houbeles ![]()
ale nevzdávám se, vypadá to že příští měsíc půjdu na laparku a snad se tam najde ten zakopanej pes
![]()
tak zatím pa