Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jessy , HAK je stejně hnus.
Taky jsem po vysazení musela chodit na vyvolávačky, protože mi MS sama nepřišla. Nebo by i možná přišla, ale po xxxx dnech, což nechci. Takže jsem vždy cca 40DC šla k dr. Ale strašně se mi po vysazení zhoršila plet. ![]()
Holky berete nějaké vitamíny ? Já beru na doporučení dr. Vitamín E 200 a Acidofolan - kyselina listová, železo a ještě něco tam je…
JA JSEM MELA SILENOU PLET, TAKZE MI DR DAL HAK MINERVU, KTERA JE NA ZLEPSENI PLETI, ALE JA JSEM NEJAKY ZMENY NEBO ZLEPSENI NEPOZOROVALA. ALE ZACALA JSEM CHODIT NA SOLARKO, POUZIVAM KOSMETIKU VICHY, TED JSEM PRESLA NA GARNIER PURE A. A MUSIM TEDA RICT, ZE PLET MAM O 70%LEPSI. ![]()
A VITAMINKY?? JA OBCAS ZOBNU KYSELINU LISTOVOU. JINAK NIC.
A TED UZ SE CYKLUS UPRAVIL NEBO JAK TI HO DR SROVNAL??
TAKY SI MISLIM, ZE HAK JE PEKNEJ BORDEL A ASI SE K NI UZ NEVRATIM
Jessy , Vichy používám taky. Normaderm.
Ale já to mám prostě z hormonů, takže musím hledat problémy uvnitř.
Potřebuju pročistit organismum.
Jinak se mi cyklus po vysazení srovnal během 4 měsíců sám. K tomu jsem ještě popíjela nějaký bylinkový čajík. A pak jsem dostala ten clostil. Ale i tak mám cyklus v rozmezí 28 - 36 dní. Vím, kdy příjde mrcha díky měření BT. Protože zaznamenám pokles, tak vím, že během dne nastoupí rudá tetka.
![]()
S tebou by měl dr určitě něco dělat. ![]()
JA PIJU KONTRYHELOVY CAJ. TEN JE PREJ DOBREJ NA UPRAVENI CYKLU NEBO PROSTE PRI PROBLEMECH PRI MENSTRUACI.
JA TED ZKOUSIM NAJIT NEJAKYHO NOVYHO GYNEKOLOGA. ALE TI DOBRI MOMENTALNE NEPRIBIRAJI NOVE PACIENTKY. TAKZE MAM SMULU. ![]()
KACKO,
A CO SVATBICKA?? UZ MAS VYBRANY SATY, OZNAMENI, PRSTYNKY A TAK??? KOLIK BUDETE MIT LIDI NA SVATBE? A JAK DLOUHO UZ JSTE S BUDOUCIM MANZELEM SPOLU??
A odkud jsi ??
Jo jo tenhle čajík je fajnovej. Já jsem byla vyloženě s tím problémem v Zelené lékarně a ta paní mi doporučila nějakou směs. A je fakt, že to zabralo. Je i nějaký čajík na " lepší otěhotnění " , ale zase tolik ty bylinky nezbožňuju !
![]()
Jessy , dík za optání.
Na svatbu se strašně moc těším.
Jsme spolu už skoro 7 let !!
Zařízené už máme skoro všechno. ještě teda musím dořešit typ kytičky. Furt se nemůžu rozhodnout.
Nejdřív jsem chtěla kaly a ted jsem si zase vybrala tulipány. Tak uvidím, co mi " floristka " poradí.
Prý mám vzít fotku šatů a něco k tomu doladíme. ![]()
jestli chceš, tak jukni sem. Mám tady věci ke svatbě a i fotky šatů. ![]()
http://www.beremese.cz/album/album.php?…
K.
KACKO,
TAK JSEM JUKLA NA FOTECKY A MUSIM TI TO VSECHNO MOC POCHVALIT. DOBRY VKUS. SATECKY SIS VYBRALA MOC PEKNY A SLUSI TI.
A SLA BYCH ASI DO TULIPANU. KALY SE MI TAKY MOC LIBI. ALE TULIPANY MILUJU, TAKZE V TOMHLE BYCH MELA ASI JASNO. V JEDNODUCHOSTI JE KRASA................
NO A SNUBNI PRSTYNKY JSOU TAKY MOC PEKNY. KAMOSKA SE VDAVA ZA MESIC A VYBRALI SI TAKY PODOBNY.
JA NOSIM ZLATO, ALE SNUBAKY BYCH CHTELA Z BILEHO ZLATA. / KVULI PRITELOVI/ ![]()
Jessy , já jsem z Prahy. tak to Ti neporadím. ![]()
Holky, já se pro dnešek loučím. Skvěle se mi tu s Váma povídá, ale musím ještě bohužel k naší účetní. ![]()
Tak zase zítra.
Páá Kačka
Jessy , no my jsme to vyřešili kombinací bílého a žlutého.
K tomu se hodí všechno a nemusím nic řešit. Já jsem do těch tulipánů taky zamilovaná. Jen nevím, zda neotevřou hlavičky moc brzo.
No uvidíme. A díky moc za pochvalu ! ![]()
Pááádím. papa ![]()
Kačko, zvolila bych tulipánky, ty já prostě zbožňuju ![]()
jinak ti to moc sluší a pěkně to připravuješ…velikananánská pochvala ![]()
tak ahojky
co Zdeník???Výsledky HCG??
Ahojky,
Kačko, vítám tě mezi námi! Je super, že se naše řady zase rozšířily! Teď už jen tu nějakou těhulku. Zatím tady moc úspěchů nemáme
. Ty už toho máš taky dost za sebou, viď? ![]()
Kačí, koukala jsem na tvoje album na beremese a dokonce jsem tě tam už viděla dřív, ale to jsi sem ještě nepsala. Máš nádherné šatičky, hodně mi připomínají ty moje, myslím ten střih. A moc ti sluší. Jsi do nich pěkně štíhlounká a asi i vysoká, ne? Já mám taky na beremese album, ale už svatební. Mám tam přezdívku „lion“. Tak se můžeš mrknout. ![]()
Holky, víte že ani nejsem nějaká špatná z toho CARu? Prostě beru to tak, že to jinak nejde a že je to asi jediná cesta z toho začarovaného kruhu
Dr. už má prostě praxi a ví, že tohle je nejlepší řešení. Jinak dnes už jsem nás objednala do toho NATALARTU. Jsme objednaní na 7. 3., takže to je skoro za pár..... No, ale v podstatě můj následující cyklus bude „mrtvý“, protože s clostilem už pokračovat nebudu a než mi zase něco napíšou a schválí v Natalartu, tak to bude asi chvilku trvat. Takže si aspoň trochu odpočinu od hormonů. No, i když s Duphastonem pokračuju dál, ale ten mi nepřijde tak tragickej.
Jinak Maceli, já mám pořád návaly a pleť nic moc. ![]()
Kačko, mně je 25 a půl a snažíme se asi 7 měsíců, ale mám anovulační cykly a nereaguju na clostil. Nedozrávají mi vajíčka, takže už mě Dr. poslal do CAR. Manželovi je 32 a SPG máme v pořádku. ![]()