Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LIO,
Z TOHO CARU SI URCITE NIC NEDELEJ. PORAD LEPSI, NEZ CHODIT ROK NORMALNE NA GYNDU A STEJNE BY SE NIC NEDELO. JE SUPER, ZE TE PROSTE DOKTOR NEVODI ZA NOS A NENECHAVA TE CEKAT, KDYZ UZ MU JE ASI JASNY, ZE TI NIC LEPSIHO PREDEPSAT NEMUZE A ZE BY TE DO CARU DRIV NEBO POZDEJ STEJNE POSLAL.
TED UZ TO PUJDE JAKO PO MASLE
UVIDIS!!!
TA SMULA, CO SE NAM TADY LEPI NA PATY UZ MUSI BRZY SKONCIT. ![]()
macelina: jo pokecat, já v devět hodin pilně pracuju:-) až teď jsem našla čas si sem sednout a podívat se, ![]()
Od včerejška mě pořád průběžne bodá na obou stranách podbřišku, je to pěkně protivný!
Teda holky, taky vám nejde wunschkinder? Já se tam už snažím dostat nejméně čtvrt hodiny. ![]()
dando , nejede…
jinak vysledky uz mam, zadny prekvapko se nekona , hCG 0…
akorat me to dost nastvalo, protoze v laborce mi rekli, ze mi vysledky po telefonu /coz chapu/ nereknou, ale ze mi je nereknou ani kdyz si prijdu osobne
, ze je poslou dr.
no a kdyz jsem se dr. konecne dovolala, tak mi sestricka rekla, ze z ty laborky jim vysledky neposilaji, ze si pro ne musim dojit , tak jsem byla pekne nas..... protoze bych si na to zase musela z prace vzit volno a uz minule to bylo pekne blby… nastesti jsme sestricku ukecala, zby tam zkusila zavolat a JI TO PO TELEFONU REKLI
![]()
CHAPETE TO ??????
Vítám Katku (omlouvám se, na tvar KaČka jsem alergická - tak říkal manžel svojí bejvalý a protože jsme první skoro měsíc našeho vztahu řešili, jestli to je bejvalá, nebo ještě ne, nějak mi to furt nejde přes pusu
)
Koukala jsem na beremese…tyhle šatičky jsem si taky zkoušela ![]()
Měla jsem tulipány a vydržely týden
Byly napuštěný nějakým voskem, takže se jich neboj ![]()
Jo, Kami, o víkendu ses ptala, jak jsme to měli s pitím na svatbě - platili jsme jen pivo, víno, nealko a panáky jen těm, se kterýma jsme si šli na bar stoupnout, ale i tak jsme tam šli mockrát s moc lidma
Za pití to bylo, myslím, 16 tisíc, 14 za oběd a večerní raut. Nikdo neprotestoval, ani se to nezdálo divný, takže doporučuju ![]()
Lio, závidím car. Máš dobrýho dr, toho se drž. ¨
No, a zapomněla jsem, co jste psaly vy ostatní ![]()
..fotky ze svatby…připomnělo mi to, že jsem vám slíbila popsat, jak se ve photoshopu zmenšují fotky
..přísahám, že zítra ve škole tu frontu na počítač, kde to je nainstalovaný, vystojím ![]()
Ještě vám musim vyprávět, jak jsem dnes pobavila půlku parkoviště před barákem
…parkovala jsem na takové travnaté ploše na okraji chodníku…musela jsem napřed vyjet na obrubník, manévrovat mezi živým plotem a stromem…na 3×
, jeden malý chlapeček se nechtěl nechat odvést , tak ho to bavilo
…najednou to nechtělo jet a protáčely se kola…2× jsem vystoupila a obcházelo to jak pako, než jsem zjistila, že jsem vjela na nějaký pařez a ten teď podpírá auto někde uprostřed..bála jsem se za to vzít, abych o to něco neurazila…nějaký dědula šel kolem a začal jednat…naštěstí
Podložil víkem od bedny na štěrk kolo, takže když jsem na to vjela, nadzvedlo se to a mohla jsem se dostat před ten blbej pařez
No, ještě dva kluci mu radši pomohli zatlačit a nějaká maminka s kočárkem a dvouma prckama taky radila… No, řídím ráda a většinou mě chválej i chlapi, že to umim, ale dneska jsem se vyznamenala… Jen si to představte..blondýna, na očích brejle proti sluníčku
Připadala jsem si jak z vtipu
Pak jsem vystoupila, přes rameno notebook, kabelčičku, v ruce nákup=jogurty a mandarinky…
Koukat na to, tak se tlemim ještě zítra
![]()
AGATKO,
SUPER ZAZITEK. VIDET TE, TAK SE ASI TAK SMEJU. ALE MOZNA BYCH TI I POMOHLA A ZATLACILA TI AUTO.
ALE TO SE PROSTE STANE KAZDYMU ![]()
agatko
![]()
to je vazne jak z vtipu, akorat jsem si na konci vzpomnela na film Prava blondynka - videla jsi to?
Neviděla, ale máma mi to vyprávěla…Mimochodem, miluju růžovou
Akorát psa neoblíkám a notebook mám šedý Acer ![]()
Jéé, můj stý příspěvek a nebyl ani o vaječnících, ani o hormonech
Beru to jako dobrý znamení…
Agatko, my uz jsme te na tech fotkach vsechny pochvalily asi pred tydnem. Holmesovsky jsme si te vypatraly
![]()
Fakt super kocka.
Kdyz uz jste u tech aut, ja bych to nezaparkovala
ani blondyna, a ani neumim moc ridit. Me by asi nikdo nepomohl ![]()
Jdu cvicit pilates
Kaci - fakt krasna nevesta
Strasne ti to slusi.
Nikduš, pěkně si zacvič
To není na tebe, jen jsem to teď našla
![]()
Nikdo tu není, dokonce už ani Nikdo
, takže se vracím ke „změnám v obchodním právu“…no, ale ještě jsem si koupila ELLE ![]()
holky,zdravim,nestacila jsem precist vsechny prispevky
,ale pak to napravim,prvne chci privitat kacku,vitam te ![]()
nevim kdo se na co ptal,ale s tim agolutinem nevim,protoze driv kdyz mi ho pichli tak jsem to bud dostala po par dnech nebo vubec a ted vlastne od toho rijna mi pichli jeden,menzes neprisla,za mesic mi pichli uz kombinaci agolutinu s …porad nevim jak se to druhe jmenuje a nechce se mi hledat nalez,take nic a pak jsem brala estrimax s utrogestanem,nic,po mesici (ted ve ct)mi pichla opet kombinaci agolutinu s … no a ted jsem 5den po injekci,tak cekam a cekam…doufam ze uz to me hnusne cislo z metriku zmizi
![]()
kacko my taky mame svatbu v cervnu!!!uz se na ni take moc tesim ![]()
jo a mas krasnej metrik
Lion,to me moc mrzi,ale nezoufej,urcite ti tam pomuzou a snad budou postupovat setrne a hlavne s pozitivnim vysledkem!!moc drzim palecky!!