PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
20.2.06 19:33

Ahoj všichni.
Chtěla bych se přidat do diskuze. Jsem taky snažilka a to už rok. No a zatím nic. Teď si měřím teplotu a jsem z toho jelenice 8O . Původně jsem si myslela, že ovulaci vůbec nemám, ale doktorka to tam našla. Vysvětlila mi, jak a kdy máme :P . Jenže já to tam prostě nenajdu. Hrozně mi ta teplota skáče, každej den jí mám jinak. Taky jsem měla ovu každej měsíc jindy i když cyklus jsem měla +/- jeden den stejně dlouhej. Taky se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nějakými vitamíny. Mě doktorka doporučila calibrum baby plan, ale ještě ho nemám. Ještě se chci zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte o vhodných bylinkách. Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
2605
20.2.06 19:38

ahojky anonymní :)
vítej, dneska se se to tu novýma snažilkama jen hemží…máme novou Katku a teď tebe..
my se taky snažíme skoro rok…
no každopádně já ti s teplotama moc neporadím, nejsem na to odbornice, to tu máme jiný - Nikdo nebo Zdeník to jsou profíci :D
já BT neměřím :?
tak vítej, dej si nějakou přezdívku a založ si metřík, ve starých příspěvcích je jak na to.
Tak zatím ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.2.06 19:42

ahoj anonyme,koukam,ze tu holky asi nejsou,ja ti o BT moc neporadim,sama jsem ji jen zkousela merit,ale jelikoz jsem ted prodelala zanet,mam bolesti,brala jsem leky a ted jsem po injekci,tak to ani nema smysl a ma doktorka me od toho i odradila.

vitaminy zadne neberu,teda akorat acidum folikum-kysleina listova,mam rozstep patere,sice to ma skoro kazdy clovek,ale je to dulezite,mela by se brat tak pul roku pred otehotnenim,nejpozdeji kdyz zjistis tehu,aby se miminku dobre vyvijeli kosti,jinak nic neberu,bylinky taky ne,ikdyz je pry dobry kotryhelovy caj,kamosce hodne pomohl k menzes i tehu a holky tady ho taky piji,zitra si prio nej jdu taky,ikdyz ja co mi nechutna,tak nevypiju :roll:

jo a nikdus,nebo kdo to radil jessynce,at ji naberou hormonalni profil,aby koncne zjistily proc ma nepravidelnou mrchu,to ja bych taky byla konecne rqda,kdyby mi ho nabrali,ale jde pry nabrat jen 2-3den menzes(nebo aspon to tvrdi ma gyn)takze ja cekam cekam cekam......................................ale uz me to prestava bavit :! :! :twisted: :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.2.06 19:46

Kamilo,
mě tý mojí kamarádce brali krev 22.DC - aby zjistili, jestli proběhla ovulace. Teď začne brát Clomhexal a má jít ten 22.DC znovu.
No a mě když dělali testy, tak mi řekli, že je jedno, kdy přijdu, jen jsem musela být 3 hodiny před tím vzhůru 8O 8O 8O 8O
tak pak se v tom má někdo vyznat :roll: :roll: 8O :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.06 19:46

ahoj a., docela pekne je BT vysvetlena na www.rodina.cz odkaz briska - poceti - symptotermalni metda II.
jinak existuji webove stranky, kam zadavas teploty a oni ti ovu pocitaji za tebe… jsou to bud americke www.fertilityfriend.com nebo nemecke www.wunschkinder.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.2.06 19:51

macelino fakt???tak to se teda doktorky zeptam,proc s tim dela takove caviky,at mi to kouka odebrat,treba to neni tak presne,navic ja uz jsem hodne dlouho po menzes,tak nevim,ale zeptam se jj :!

holky s cipkem nikdo nemate zkusenosti?ted nevim,jestli jste o tom nektera psala?

podle toho co jsem cetla a zkousim ho pozorovat uz asi 10dni,pred injekci a ted,tak ted je kratkej a otevrenej?a mokrej,coz by znamenalo ovu,ale neni jeste mekky,psali tam ze mekne postupne tak uvidime,holky ja uz jsem fakt magor :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.06 19:53

Díky za rady. Já jsem ale natvrdlá na ten internet. Už jsem se zaregistrovala, ale nejdou mi ty odpovědi posílat. Můžete mi někdo poradit, kde se dozvím, jak s tímhle neřádem zacházet. Starší odkazy jsem pročítala a nic jsem nenašla.

• Citovat
  • Upravit
1961
20.2.06 21:30

uf, tak uz jsem doma, manzilek si odjel hrat tenis, tak uzivam samoty :wink:
Kami, ja jsem cetla, ze ten 2. nebo 3. den cyklu je to fakt nejvhodnejsi. Sice se nepozna ovulace (logicky :wink: ), ale jinak vsechny ostatni hormony. Takze to uz vydrz. Po takove dobe by to ted nemelo smysl si myslim.
Anonyme :D zkus se zaregistrovat, jestli jsi to uz udelala, tak bys mela chodit uz pod tou prezdivkou. To jde automaticky. Pokud chces obrazek tak ten si vyber v nastaveni a zatrhni si ho.
Jinak te tady vitam. Teda holky dneska byl plodny den :D :D na prichozi snazilky.
Holky ja porad nechapu jednu vec: spis otazka na Zdeni, pokud se estrogen tvori ve folikulech, tak jak je mozne, kdyz nekdo ty folikuly nema, ze ma estrogeny v norme :?: 8O Ale klidne tuto otazku ignorujte, me uz fakt hrabe. :twisted: :roll:
Kde je Abbey??? My tady skuhrame, ze nemame zadnu tehuli a treba uz je Abbey tehu :D
Abbey!!! Kde jsi :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.06 21:37

nikdo, to je docela divny… neco malo estrogenu se vytvari v tukovy tkani /proto tlustym chlapum a malym tlustym holkam rostou prsa/, ale rozhodne z toho nejsou normalni hodnoty…
oinak estrogenz se produkujou jen ve folikulech…, ty ale muzou trochu rust a produkovat e., ale uz nemusi dozrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.2.06 21:42

jezis,to ja teda radsi ani nechci vedet kde a za jakych okolnosti se jake hormony tvori,hlavne estrogeny,jen budu rada,kdyz zjisti pri odberu,ze jich mam dostatek,i kdyz doprcic,proc porad nemenstruuju,je sice fakt,ze po dlouhodobem uzivani ha,po vysazeni par mesicu nemenstruuje skoro zadna zena pravidelne,natoz ja,kdyz jsem pred ha,nemenstruovala vubec,treba by se to srovnalo casem samo a nemusela do me cpat tolik hormonu,ale cert vi,hlavne at uz je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.2.06 21:43

No, ze jo? Me to bylo posledni dobou divne, kdyz o tom tak ctu. Ale nevim, jestli ma cenu se v tom pitvat. Asi se uz na to vykaslu. Vydrzim jeste dva mesice s tema hormonama, a potom pujdu na laparku.
NO nic.
A co ty Zdeni? Jak se mas??? Krome tech tvych nestastnych foliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.2.06 21:45

ted jsem se docetla ze estrogen zpusobuje otoky,takze toho mam asi hodne,a ze progesteron otokům zase zabranuje,toho asi moc nemam,teda jak kdy,holky,ja uz nesmim nic cist :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.2.06 21:45

Kami az ty dostanes tu mrchu mrchovatou, tak tady snad bouchnem sampano. Co ty na to? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.2.06 21:46

nikdus,jestli se toho doziju,tak urcite,protoze to bude duvod k oslave!!

nikdus,po jak dlouhe dobe jdes na laparku a z jakeho presne duvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.06 21:47

momentalne cekam, az se mi manzel vrati, delal svymu svagrovi neco na pocitaci… a ted jsem se dozvedela, ze uz je sice na ceste domu, ale ze jeste budou diskutovat s tchanem problem oprava strechy versus podkroni byt…
takze to vidim, ze zase pujdu spat sama :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová