Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda dneska je tam už zase pěkná kosa !
Ach jooo. A já už se tak těšila, že bude konečně jaro.
Jenže prý má být až -15 o víkendu a zase má hustě sněžit. Tak doufám, že jenom straší. ![]()
K dovoleným...... My už máme týden v Alpách za sebou. Byli jsme lyžovat na konci ledna na Hintertuxu
Bylo to moooooc fajn.
Letní dovču ještě nevíme. Záleží taky , zda vymyslíme nějakou svatební cestu nebo ne. A pokud budeme čekat mimi nebo ne.
Doufám, že mě dr pak nestrčí na riziko.
jsem na sportování úplně závislá. ![]()
Kami , my to máme 2.6.2006
A máme to v Praze. Jinak s barvou svatby jsme na tom dost stejně.
taky mám šampaň šatičky a svatební tabuli, kytky a celou výzodbu chci ladit do oranž. Už jsem si v prosinci koupila v Ikee oranž textilní plátky růží.
A ještě chci dokoupit takové ty průhledné čajové svíčky.
Musí to všechno ladit.
Já už mám skoro vše zařízené. Byla jsem do toho nějak hrr.
![]()
Nikduš , fakt je mi úplně jedno, jak mi budeš říkat. A platí to pro všechny !
Jsem zvyklá na hodně přezdívek. ![]()
Maci , já bych si asi vydupala, aby Ti dr udělal ty testy ještě před laparkou a tehdy, kdy se mají opravdu dělat. Třeba to bude jen hormonální problém a ušetřil by Tě operace. ![]()
Včera večer jsem chytla fest depku.
byla jsem cvičit a furt bylo všechno v pohodě. Jenže pak se to nějak pokazilo a já začala panikařit zase s miminem.
Přitom jsem byla už tak dlouho v pohodě.
Ale dneska už je zase fajn. Třeba jen nějaké předovulační hormony !
Kéééž by !
Photoshop
: otevřete si fotku, dejte „Uložit kopii jako“, otevře se vám okno, kde se dá nastavit kvalita - já nechávám střední - pro internet to úplně stačí, dole se vám ukazuje velikost po zmenšení v kB..když to nebude stačit úpravou kvality, zmeňte jednu z hodnot pixelů, druhá se změní automaticky, pokud ne, je to jiná verze a musíte obě ručně - obecně zhruba 900×600 by mělo víc než stačit… Vyzkoušejte si různý kombinace.. Kamarád mi doporučoval, aby fotky byly .jpg, ale myslim, že to není nutný. Pak už jenom uložit. Možná to jde i jednodušeji ![]()
Katko, jsem ráda, že v takovýhle nesmyslný žárlivosti nejsem sama
Vdávat se se mi moc líbilo
Jsem trochu puntičkář a chtěla jsem mít vše perfektní, takže na beremese jsem strávila hodiny a hodiny
Měli jsme pár hádek s rodinou, ještě dva dny před svatbou jsem brečela, jaký jsou hnusní
Den před svatbou jsme dozařizovali detaily, spát jsem šla po půlnoci úplně zničená. Ale svatební den byl úžasný
Všechno jsme si užili, všichni mě poslouchali a dělali, co jsme chtěli, i když při plánování měl každý horu připomínek úplně ke všemu
Dokonce i počasí vyšlo
Manžel napřed piskoval, že tím trávím moc času, ale pak se omlouval a byl moc rád, že všechno klapalo a skoro na všechno jsem myslela předem. Ve svatební den jsme si opravdu už jenom užívali jeden druhého, hodně jsme tancovali, bylo to super
Perlička, při obřadu jsem se začala trochu smát, protože jsem si najednou uvědomila, že už je to to ONO, že to není plán, prostě že se to už děje ![]()
Jessy, radost ze změny gyn znám
Teď se nenápadně vracím k bývalému, který se mi sice taky nelíbí, ale už mám aspoň zaplacený ten pitomý „příspěvek za nadstandart“
a to se mu musí nechat, že ordinace u Malostranský, krásně zařízená a objednání na tentýž týden a pak bez čekání, to už docela nadstandart je
Chtěla jsem ho měnit, protože mi na kvasinky napsal antibiotika, kde kvasinky byly jako kontraindikace a na otěhotnění mi doporučil „časovat styk kolem 14.DC“
Ale když budu vědět, co po něm chci, tak ho k tomu dotlačim.
Nikduš, koukám, že jsi v poslední době docela napružená
, co? Taky jsem odkládala chození na squash a dovolený a bazény a pařby po MS, protože co kdyby, ale už na to kašlu. Diplomku jsem psala minulé dva týdny, jenže jsem si naivně myslela, že to zvládnu max za 3 a ono NEE, takže na to kašlu, začala jsem se učit na státnice, protože ty jsou za 12 týdnů a to je tak akorát
a diplomku holt dopíšu v létě, snad mě vezmou někam i tak, nechce se mi se ztrhat ![]()
Maceli, uvědomila jsem si, že teta i máma na laparce byly, a prý to je pohoda, vůbec se neboj. Hlavně pak budeš mít jistotu ![]()
Ještě ty hormony: teta říkala, že to dělá 3., 11. DC a týden před MS… Prostě aby viděla celý vývoj. Fakt je to tak drahý? Za jakých podmínek to může pojišťovna neproplatit?
HOLKY, JA UZ SE TAKY NENERVUJU TIM, JESTLI JSEM TEHU NEBO NE. NORMALNE CHODIM NA SQUASCH, SPINNING, ZAJDU S KAMOSKOU NA VINKO A PROSTE NORMALKA.........
presne holky,porad si rikat,co kdyz jsem tehu a nechodit sem nebo tam,to je blbost,pak jsme zbytecne zklamane,no nebude vetsi radost a prekvapko az to nebudeme cekat a dr nam to oznami ![]()
my planujeme dobolenou,prvnich 14dni v cervenci,jako svatebni cestu,jeste nemame nic koupeneho,protoze chcem jet na last minute,asi na maltu,nebo mallorcu,nebo takoveho.Neresim to,jestli v te dobe budu tehu nebo ne,i kdyz mozna je lepsi ze to bude az jako last minute,protoze kdyby nahodou,tak nevim kdo by jel,protoze ja budu asi od zacatku lezet s nohama nahore nebo na rizikovym teohtenstvi ![]()
s tema odberama hormonu jsme se do tozho koukam pekne zamotali a akorat nam to bude vrtat v hlave,zeptam se sve doktorky pristi ct.primo proc a jak a co ![]()
jinak ja jsem spokojena ze mam saticky na svatbu,zamluveny hrad na obrad i hostinu a to je to nejdulezitejsi,a hlavne novomanzelsky apartman s rohovou vanou… ![]()
hned zkusim ty fottky zmensit a dat je tam at se kouknete…
kami , super ! budu se těšit a hlídat si je ! Jsem zvědavka !
![]()
Agato , no bylo vidět, že z Tebe ta pohodička přímo vyzařuje ! Já už se na to tak těšííííííííííííím. ![]()
Lio , našla jsem si to Tvé album na beremese. Bože , ty jsi byla táááááááááááááááák krásnááááááááá nevěsta !!!
Jsi štíhlounkáááá a strašně sympatická.
Takže dodatečně gratuluji
Pozdě, ale přece. ![]()
Jo holky, abych seděla do party, tak jsem si vytvořila další metřík !
![]()
KAMI NA FOTECKY SE UZ MOC TESIME, TAK SE SNAZ A AT SE TI TO POVEDE
![]()
ted si jdu uvarit obidek(pritel maji dneska obed s vedenim,tak si ukuchtim jen neco lehkeho)a pak az budu posilnena tak se do toho pusitm ![]()
KATKO, KRASNEJ METRIK ![]()
A TY BUDES TAKY KRAAAAASNAAAAAA NEVESTA. TAKY JSI STIHLOUNKA A SYMPATICKA, TAKZE BUDES TAKY JAKO PRINCEZNA.
NO MY JSME SE PRITELEM TAKY O SVATBE UZ BAVILI, ALE ZATIM NIKAM NESPECHAME. MOZNA TO SPACHAME NA KONCI LETA NEBO TO NECHAME AZ NA PRISTI ROK. UVIDIME TAKY PODLE FINANCNI SITUACE ![]()
MINULY ROK V KVETNU JSEM DOSTALA ZASNUBNI PRSTYNEK Z BILEHO ZLATA S BRILIANTEM - TO BYL MUJ SEN
![]()
Kami,
dobrou chuť ! ![]()
Holky, jukněte na tyhle fotky…
Je to ze slovenského webu beremese.
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?…
K.
KAMI, NECH SI CHUTNAT.
JA PREMYSLIM CO SI DAM NA OBED. MAM NA VYBER ZE 4JIDEL A VSECHNY VYPADAJI LAKAVE. ALE ASI TO VYHRAJE BRAMBOROVA KASE S RIZKEM A OKURKOVY SALAT. NEBO ZE BY SPENAT S BRAMBOROVYM KNEDLIKEM??? HM ![]()
Jessy,
uuuááááá. Já mám dnes k obědu jen hromadu zeleninového salátu !
A ty mi tady děláš takové chutě ! Dala bych si všechno, co jsi psala ! Mňam !
![]()
taky jsem dostala zásnubní prstýnek. Loni v září.
Je už jak můj talisman. Nosím ho všude !
A ten prstýnek prostě miluju. ![]()
Tak já jdu na ten salát. ![]()
tak ty fotky jsem prohlídla…fakt pěkný, někdo koho znáš, nebo jen náhodně?
Holky dobrou chuť, já už jsem po obídku (po polívce) ![]()
kacko to je nahoda ona ma stejne saty jako budu mit ja!!barva je stejna sukne taky a korzet taky az na to ze ja ho mam sity s ramonkama spadlyma,ze jsou krasny
jo a ja prstynek dostala v prosinci v den mych narozenin,pazadal me o ruku na veceri,bylo to krasny,ze me prvne vypadlo,ze ano a dalsi otazka byla a kdy?na to nikdy nezapomenem,musely byste me pri tom videt ![]()
mam take z bileho zlata s kaminkem,vlastne jsem si ho sama vybrala,teda kdyz jsme koukali po prstynkach,nejvic se mi libil,i snubni budou z leskleho bileho,ja budu mit kaminky pritel ne.
mnam,kacko,ja bych si dala ten salat ![]()
holky prosim vas jeste jak delate to ze stahnete tu internetovou adresu sem ze se rovnou tady muze otevrit?