PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3126
21.2.06 10:24

Teda dneska je tam už zase pěkná kosa ! :twisted: Ach jooo. A já už se tak těšila, že bude konečně jaro. :cry: Jenže prý má být až -15 o víkendu a zase má hustě sněžit. Tak doufám, že jenom straší. :evil:

K dovoleným...... My už máme týden v Alpách za sebou. Byli jsme lyžovat na konci ledna na Hintertuxu :) Bylo to moooooc fajn.
Letní dovču ještě nevíme. Záleží taky , zda vymyslíme nějakou svatební cestu nebo ne. A pokud budeme čekat mimi nebo ne. :lol: Doufám, že mě dr pak nestrčí na riziko. :? jsem na sportování úplně závislá. 8O

Kami , my to máme 2.6.2006 :lol: A máme to v Praze. Jinak s barvou svatby jsme na tom dost stejně. :lol: :lol: taky mám šampaň šatičky a svatební tabuli, kytky a celou výzodbu chci ladit do oranž. Už jsem si v prosinci koupila v Ikee oranž textilní plátky růží. :D A ještě chci dokoupit takové ty průhledné čajové svíčky. :) Musí to všechno ladit. :lol: Já už mám skoro vše zařízené. Byla jsem do toho nějak hrr. :lol: :lol: :lol:

Nikduš , fakt je mi úplně jedno, jak mi budeš říkat. A platí to pro všechny ! :lol: :lol: :lol: Jsem zvyklá na hodně přezdívek. :wink:

Maci , já bych si asi vydupala, aby Ti dr udělal ty testy ještě před laparkou a tehdy, kdy se mají opravdu dělat. Třeba to bude jen hormonální problém a ušetřil by Tě operace. :?

Včera večer jsem chytla fest depku. :cry: :cry: byla jsem cvičit a furt bylo všechno v pohodě. Jenže pak se to nějak pokazilo a já začala panikařit zase s miminem. :cry: Přitom jsem byla už tak dlouho v pohodě. :( Ale dneska už je zase fajn. Třeba jen nějaké předovulační hormony ! :lol: :lol: :lol: :lol: Kéééž by !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 10:34

Photoshop :idea: : otevřete si fotku, dejte „Uložit kopii jako“, otevře se vám okno, kde se dá nastavit kvalita - já nechávám střední - pro internet to úplně stačí, dole se vám ukazuje velikost po zmenšení v kB..když to nebude stačit úpravou kvality, zmeňte jednu z hodnot pixelů, druhá se změní automaticky, pokud ne, je to jiná verze a musíte obě ručně - obecně zhruba 900×600 by mělo víc než stačit… Vyzkoušejte si různý kombinace.. Kamarád mi doporučoval, aby fotky byly .jpg, ale myslim, že to není nutný. Pak už jenom uložit. Možná to jde i jednodušeji :?:

Katko, jsem ráda, že v takovýhle nesmyslný žárlivosti nejsem sama :wink: Vdávat se se mi moc líbilo :D Jsem trochu puntičkář a chtěla jsem mít vše perfektní, takže na beremese jsem strávila hodiny a hodiny :wink: Měli jsme pár hádek s rodinou, ještě dva dny před svatbou jsem brečela, jaký jsou hnusní :roll: Den před svatbou jsme dozařizovali detaily, spát jsem šla po půlnoci úplně zničená. Ale svatební den byl úžasný :D Všechno jsme si užili, všichni mě poslouchali a dělali, co jsme chtěli, i když při plánování měl každý horu připomínek úplně ke všemu :wink: Dokonce i počasí vyšlo :D Manžel napřed piskoval, že tím trávím moc času, ale pak se omlouval a byl moc rád, že všechno klapalo a skoro na všechno jsem myslela předem. Ve svatební den jsme si opravdu už jenom užívali jeden druhého, hodně jsme tancovali, bylo to super :D Perlička, při obřadu jsem se začala trochu smát, protože jsem si najednou uvědomila, že už je to to ONO, že to není plán, prostě že se to už děje :D

Jessy, radost ze změny gyn znám :wink: Teď se nenápadně vracím k bývalému, který se mi sice taky nelíbí, ale už mám aspoň zaplacený ten pitomý „příspěvek za nadstandart“ :roll: a to se mu musí nechat, že ordinace u Malostranský, krásně zařízená a objednání na tentýž týden a pak bez čekání, to už docela nadstandart je :? Chtěla jsem ho měnit, protože mi na kvasinky napsal antibiotika, kde kvasinky byly jako kontraindikace a na otěhotnění mi doporučil „časovat styk kolem 14.DC“ :?: :evil: Ale když budu vědět, co po něm chci, tak ho k tomu dotlačim.

Nikduš, koukám, že jsi v poslední době docela napružená :twisted: , co? Taky jsem odkládala chození na squash a dovolený a bazény a pařby po MS, protože co kdyby, ale už na to kašlu. Diplomku jsem psala minulé dva týdny, jenže jsem si naivně myslela, že to zvládnu max za 3 a ono NEE, takže na to kašlu, začala jsem se učit na státnice, protože ty jsou za 12 týdnů a to je tak akorát :? a diplomku holt dopíšu v létě, snad mě vezmou někam i tak, nechce se mi se ztrhat :wink:

Maceli, uvědomila jsem si, že teta i máma na laparce byly, a prý to je pohoda, vůbec se neboj. Hlavně pak budeš mít jistotu :!

Ještě ty hormony: teta říkala, že to dělá 3., 11. DC a týden před MS… Prostě aby viděla celý vývoj. Fakt je to tak drahý? Za jakých podmínek to může pojišťovna neproplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.2.06 10:48

HOLKY, JA UZ SE TAKY NENERVUJU TIM, JESTLI JSEM TEHU NEBO NE. NORMALNE CHODIM NA SQUASCH, SPINNING, ZAJDU S KAMOSKOU NA VINKO A PROSTE NORMALKA.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 11:02

presne holky,porad si rikat,co kdyz jsem tehu a nechodit sem nebo tam,to je blbost,pak jsme zbytecne zklamane,no nebude vetsi radost a prekvapko az to nebudeme cekat a dr nam to oznami :lol:

my planujeme dobolenou,prvnich 14dni v cervenci,jako svatebni cestu,jeste nemame nic koupeneho,protoze chcem jet na last minute,asi na maltu,nebo mallorcu,nebo takoveho.Neresim to,jestli v te dobe budu tehu nebo ne,i kdyz mozna je lepsi ze to bude az jako last minute,protoze kdyby nahodou,tak nevim kdo by jel,protoze ja budu asi od zacatku lezet s nohama nahore nebo na rizikovym teohtenstvi :cry:

s tema odberama hormonu jsme se do tozho koukam pekne zamotali a akorat nam to bude vrtat v hlave,zeptam se sve doktorky pristi ct.primo proc a jak a co :wink:

jinak ja jsem spokojena ze mam saticky na svatbu,zamluveny hrad na obrad i hostinu a to je to nejdulezitejsi,a hlavne novomanzelsky apartman s rohovou vanou… :P

hned zkusim ty fottky zmensit a dat je tam at se kouknete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 11:11

kami , super ! budu se těšit a hlídat si je ! Jsem zvědavka ! :lol: :lol:

Agato , no bylo vidět, že z Tebe ta pohodička přímo vyzařuje ! Já už se na to tak těšííííííííííííím. :lol:

Lio , našla jsem si to Tvé album na beremese. Bože , ty jsi byla táááááááááááááááák krásnááááááááá nevěsta !!! :wink: Jsi štíhlounkáááá a strašně sympatická. :wink: Takže dodatečně gratuluji :lol: :lol: Pozdě, ale přece. :lol:

Jo holky, abych seděla do party, tak jsem si vytvořila další metřík ! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.2.06 11:11

KAMI NA FOTECKY SE UZ MOC TESIME, TAK SE SNAZ A AT SE TI TO POVEDE 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 11:14

ted si jdu uvarit obidek(pritel maji dneska obed s vedenim,tak si ukuchtim jen neco lehkeho)a pak az budu posilnena tak se do toho pusitm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.2.06 11:16

KATKO, KRASNEJ METRIK :D

A TY BUDES TAKY KRAAAAASNAAAAAA NEVESTA. TAKY JSI STIHLOUNKA A SYMPATICKA, TAKZE BUDES TAKY JAKO PRINCEZNA.

NO MY JSME SE PRITELEM TAKY O SVATBE UZ BAVILI, ALE ZATIM NIKAM NESPECHAME. MOZNA TO SPACHAME NA KONCI LETA NEBO TO NECHAME AZ NA PRISTI ROK. UVIDIME TAKY PODLE FINANCNI SITUACE :?
MINULY ROK V KVETNU JSEM DOSTALA ZASNUBNI PRSTYNEK Z BILEHO ZLATA S BRILIANTEM - TO BYL MUJ SEN :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 11:17

Kami,

dobrou chuť ! :wink:

Holky, jukněte na tyhle fotky…
Je to ze slovenského webu beremese.

http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?…

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.2.06 11:20

KAMI, NECH SI CHUTNAT.
JA PREMYSLIM CO SI DAM NA OBED. MAM NA VYBER ZE 4JIDEL A VSECHNY VYPADAJI LAKAVE. ALE ASI TO VYHRAJE BRAMBOROVA KASE S RIZKEM A OKURKOVY SALAT. NEBO ZE BY SPENAT S BRAMBOROVYM KNEDLIKEM??? HM :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 11:23

Jessy,

uuuááááá. Já mám dnes k obědu jen hromadu zeleninového salátu ! :? A ty mi tady děláš takové chutě ! Dala bych si všechno, co jsi psala ! Mňam ! :lol: :lol: :lol:

taky jsem dostala zásnubní prstýnek. Loni v září. :lol: :lol: Je už jak můj talisman. Nosím ho všude ! :lol: A ten prstýnek prostě miluju. :D

Tak já jdu na ten salát. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.2.06 11:24

tak ty fotky jsem prohlídla…fakt pěkný, někdo koho znáš, nebo jen náhodně?
Holky dobrou chuť, já už jsem po obídku (po polívce) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 11:25

kacko to je nahoda ona ma stejne saty jako budu mit ja!!barva je stejna sukne taky a korzet taky az na to ze ja ho mam sity s ramonkama spadlyma,ze jsou krasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 11:28

jo a ja prstynek dostala v prosinci v den mych narozenin,pazadal me o ruku na veceri,bylo to krasny,ze me prvne vypadlo,ze ano a dalsi otazka byla a kdy?na to nikdy nezapomenem,musely byste me pri tom videt :lol:

mam take z bileho zlata s kaminkem,vlastne jsem si ho sama vybrala,teda kdyz jsme koukali po prstynkach,nejvic se mi libil,i snubni budou z leskleho bileho,ja budu mit kaminky pritel ne.

mnam,kacko,ja bych si dala ten salat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 11:29

holky prosim vas jeste jak delate to ze stahnete tu internetovou adresu sem ze se rovnou tady muze otevrit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová