PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
21.2.06 13:54

http://www.novinky.cz/…rozenec.html

HOLKY MRKNETE NA TO!! HRŮŮŮŮŮŮZA!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 14:01

JESSY,

to je strašnýýýýýýýýýýýýýýý. :cry: :cry: :cry: Je mi z toho úplně na nic ! To je tak nefér. My se tady snažíme o miminka, moc si je přejeme a někdo pak hodí zdravé miminko do popelnice, kde nepřežije. To je strašný. Takovejm lidem bych sekala ruce a dala jim doživotí ! :evil: :evil: :evil:

Vždyť existují ty babyboxy, tak proč je nevyužívají ??? Vždyt tak může to miminko přijít do dobré rodiny, která si ho adoptuje. :cry:

ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 14:02

A ta Planá je kousek od Chebu a tam v Aši určitě babybox je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 14:03

Ahoj. :lol: Taky koukám co tu je k počteníčku!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.2.06 14:04

Holky hrůza, to jsou paradoxy :evil: :evil:
Katko, všimla jsem si, že jste byli s přítelem loni na Korsice, my o ní na letošní léto taky uvažujeme, doporučuješ jí? Vydali jste se sami autem a pak trajektem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 14:12

Nikduš-právě jsem se dozvěděla jak mi vyšla krev na HCG.Bohužel negat. Sestřička mi ji včera vzala,aby měla jistotu a já začala zobat CLOMHEX. :x A dneska je to 6.den od té mé jednodenní MS,takže ho mám hned pozřít.Nevadí to o den dýl.ÁÁÁÁch jo,jen samé lapálie.Ted budu jen trnout,abych to zase nějak nedostala,když jsem to měla jen den.Ale snad to při braní CLOMHEXALU nehrozí.DOUFÁM!!! :twisted: Příští pondělí jdu na měření folíků-po prvé!!!Tak jsem zvědavá :?: :?: jak to bude probíhat a jak dopadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 14:19

MACI , tak Korsiku můžu jedině vřele doporučit. :wink: Je to náááádherný ostrov. Hned bych se tam vrátila. Jeli jsme autem a pak trajektem. Na ostrově jsme měli domluvené ubytko a pár dní jsme procestovali ostrov. A pláže taky nádhera. Záleží, kde budete. Na části ostrova jsou kamínkové pláže, ale my byli hodně na jihu a jihovýchodě a tam byl písek a pláže jako v Karibiku !!!

Posílám pár odkazů.

http://www.korsika.cz/homepage.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.2.06 14:27

No moc děkuju, jsi hodná, už dlouho tam chceme jet, tak snad to letos uskutečníme :wink:
a kde jste byli ubytovaní vy? Našla bys to? Jsem zvědavá, viď?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 14:28

Koukám :lol: ,že všechny uvažujeme úplně stejně o letní dovolené.Jestli budeme a nebo nebudeme těhulky.V loni to u nás bylo stejné-no na konec jsme letěli do Turecka a ted znovu uvažujeme tak . :twisted: Říkám si ,jestli by nebylo lepší naplánovat si dovolenou u moře a nechat si ji radostně pokazit těhulkovstvým :lol: Uvažujeme o Kypru nebo o Krétě.Dovčumáme od 12.8. asi tak 14 dní.A v červenci má bratranec svatbu a na konci srpna známá.Takže se máme na co těšit.Ted si vybavuju,jak mi manžel chtěl udělat radost-ted to je rok(od té doby samozř.opakovaně),ale poprvé od snaženíčka o miminko-a já si mohla vybrat cokoliv na sebe nebo boty.no a já si vybrala nádherné bokovky,které mi padly jak ulité :wink: ,a on na to,že je vůbec neunosím,když budu ted těhulka.No tak jen musím konstatovat,že jsem je otahala za ten rok dost!!! :twisted: Mám pocit,že už bychom ani nic takového neměli vypustit z pusy-teda aspon my dva.Nějak to nevychází a člověk s tím furt tak počítá :?: :cry: ŽE?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 14:35

Ajajo, mluvíš mi z duše :roll: Já se teď zařekla, že už budu dělat úplně všechno normálně. Přemýšlim, že ani nebudu měřit BT, sledování čípku mi stačí, abych věděla, jestli ovu byla… Nemusím přesně vědět KDY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
21.2.06 14:39

Ahoj holky,

koukám, že se nám to tu pěkně rozrůstá. Vítám mezi námi Jofinku a Takysnažilku! :lol:

Jessy má pravdu, pomalu a jistě se nám to tu vše stěhuje do CARu. :(

Kačko, děkuju za pochválení svatebních foteček :oops: . Oranžovou dekoraci jsme měli taky. Měla být i kytička, ale nějak to floristka netrefila :? . Ale taky jsme to přežili. :lol: Úplně si vzpomínám na sebe, byla jsem taky stránkama beremese posedlá. Pořád jsem prohlížela fotky a inspirovala jsem se a jak psala Agi, tak já to taky chtěla mít vše do posledního puntíku super. No a vyplatilo se to. Každý tu svatbu chválil. A třeba nechápali z dárečků pro svatebčany. Bylo to pro ně něco nového, ale měli velkou radost. :lol: Já už ani přesně nevím, kolik jsme za všechno dali, něco totiž platili naši, něco my, takže v tom mám zmatek, ale naši rodiče si pochvalovali, že to nebylo tak moc a že to i tak dopadlo vše na jedničku. Ale vybrali jsme docela hodně na svatebních darech, měli jsme totiž 65 lidí a chtěli jsme radši peníze. A klidně mohlo být i víc lidí, protože všechno nám zbylo. Jak jídlo, tak i pití a vše jsme ještě pak zamražovali. :lol: Koukala jsem Kačko, že se rozhoduješ mezi perličkama? Já měla perličkový všechno, čelenku, náhrdelník, náramek i náušnice. Přišlo mi to takový jemný, i když kadeřnice mě od té čelenky odrazovala, jí se nelíbila. Ale mně jo, takže mě musela poslechnout :lol:

Kami, ty šaty jsou nádherný. Já taky slintám, když vidím nové modely. Nejradši bych se rozvedla a zase vdala - kvůli těm šatům :lol: :lol:
Já měla taky vybraný původně jiný a tyhle jsem pak dodatečně vybrala. Ale co má dnes paní za nové modely v salonu, tak to jen slintám :wink: . Teď bych teprv měla obrovskej výběr. Ona jich totiž objednala hromadu, asi má kšefty, teď je svateb hodně :wink: No a já bydlím hned naproti svateb. salonu, takže každej den jdu kolem výlohy, to je něco, ale aspoň pokaždé vidím i moje šatičky, taky jí tam visí :lol:

Agi, zkusím pak ten photoshop, snad na to přijdu. Díky!

Zdeniku, vidíš, tak jsme dopadly stejně, viď? Akorát já jedu do CAR 7.3. Musím vám pak poreferovat! Myslím, že se asi dočkám testů na chlamydie apod… :lol:

Nikduš a co ty, jak se máš? Jak pokračuješ s bytečkem?

Maceli, laparka se už blíží, viď? A Mirulce taky! Klidně bych s tebou chodila cvičit Mojžíšku! Já zatím ještě nezačala, čekám, až otevřou ten kurz. Paní mi bude volat (je to shodou okolností sestřička od mého gyn Dr.), takže na mě myslí!

Jofinko, jé, ty se máš, já taky vždycky chtěla být učitelka, protože moje máti je taky učitelka, ale nějak jsem to nepodědila… :lol: Tak už jste tu dvě. Nikduška je taky úča :lol: .

Ajaji, jak je, taky zíráš, kolik písmen tu teď tak rychle přibývá?
Já mám pocit, že vždy na někoho zapomenu, tak se nezlobte!

Kdepak se nám toulá Karotka, Abbey, Misch a Minik? Koho jsem zapomněla? :wink:

Jinak já dnes měla začít s Duphastonem a zapomněla jsem, takže asi začnu od 17. DC. Není to blbý? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.2.06 14:40

a ještě když už jsme tu nakously tu letní dovolenou…
já vřele můžu doporučit řecký ostrov LEFKADA, to je něco kouzelnýho, fakt romantika, jak ušitý na svatební dovolenou… :wink:
a poslední dotázek KAČENKO…ten trajekt jste si objednávali dopředu nebo jste si koupili lístky až na místě? Díky papa

a ještě jsem chtěla k tomu čípku, tak v tomhle jsem naprostej laik, já vůbec nevím, kde si ho nahmatat, mám z toho takovej divnej pocit, radši to moc nezkoumám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 14:44

Člověk už je tím vším plánováním a co kdyby????úplně zblblej.Já před vším uvažuju jestli náhodou????,jestli jít na cvíčo,jestli spolknout jeden prášek na něco,jesti si koupit to nebo ne…a do toho mi manžel řekne,že třeba nebudu moc letět v létě někam daleko nebo vůbec nikam????,že budu třeba na ryzikovém těhu!!!! :roll: Tak to už by asi stačilo.Musíme na to přestat myslet a naučit se o tom furt nemluvit.Jen až to bude aktuální. :lol: Jen co to půjde,tak mu to navrhnu-AŽ BUDE DOMA.Prostě-JAKO BY SE NECHUMELILO???? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 14:44

Člověk už je tím vším plánováním a co kdyby????úplně zblblej.Já před vším uvažuju jestli náhodou????,jestli jít na cvíčo,jestli spolknout jeden prášek na něco,jesti si koupit to nebo ne…a do toho mi manžel řekne,že třeba nebudu moc letět v létě někam daleko nebo vůbec nikam????,že budu třeba na ryzikovém těhu!!!! :roll: Tak to už by asi stačilo.Musíme na to přestat myslet a naučit se o tom furt nemluvit.Jen až to bude aktuální. :lol: Jen co to půjde,tak mu to navrhnu-AŽ BUDE DOMA.Prostě-JAKO BY SE NECHUMELILO???? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 14:45

Jéé, já se tak těšim na léto :D Jestli budeme kupovat a rekonstruovat, tak pojedeme spíš po Čechách, ale i tak se nemůžu dočkat 8)

Maceli, jen se neboj, nic tě tam nekousne :D :oops: :wink: Je to tak 5-10 cm hluboko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová