Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JOFINKO, no tak to já naštěstí neřeším. Kafe nepiju a nekouřím.
Je mi jasné, že musí být složité přestat kouřit nebo se k tomu i odhodlat a pak to vydržet.
Já mám zase problém se sladkým. Sice to není na mně tolik vidět, ale já jsem úplně zmagořená do sladkýho ! ![]()
Jinak z těch vitamínů.. Já mám určitě nedostatek jodu.
ryby moc nejím a v tabletách ho taky nejím. Tak ho možná zakoupím. Ještě se poradím s dr.
holky,tak ja jeste pockam do 2.3.to jdu na kontrolu a pak se tam objednam,slibuju!!jestli do kontroly nedostanu mrchu,tak uz to bude vazne divne a nebudu na nic cekat..
KAMI, no my si Tě ohlídáme !
protože takhle dlouho nedostat mrchu, to fakt není normální a dr. by s Tebou už dávno měla něco dělat !
Kami, z vlastní zkušenosti vím, že je lepší se objednat a pak to zrušit. Třeba tě to hodí do klidu. Já taky pořád odkládala, že půjdu k doktorce a jen jsem si tím oddálila nějakou léčbu a jsem z toho tuplovaně v nervu. Takže se objednej. Moje švagrová byla taky objednaná a dva dny před tím zjistila, že je v tom.
KAMI, BYT TEBOU, TAK OPRAVDU NEVAHAM A OBJEDNAM SE. ZA KONZULTACI NIC NEDAS!!! ONI BUDOU MIT S TAKOVYMY PRIPADY, JAKO JSME MY, LEPSI ZKUSENOST.
HOLKY, TAK JAK TO TADY SLEDUJU, TAK POMALU ALE JISTE, JEDNA PO DRUHY ODCHAZIME DO CARU
![]()
Kačko, jód je i v soli,takže neměj obavu. Většina soli je o něj obohacená, protože nedostatek jódu způsobuje kterenismus-nemoc (IQ asi 50-60). Nechci tě vůbec strašit. Protože právě z tohoto důvodu se ta sůl začala o jód obohacovat. Takže je to v klidu. Myslí, že ho musích jíst, když máš štítnou žlázu, ale to nevím jistě. Já jsem ho jako malá jedla kvůli skolióze.
Kamila: ahoj, trochu si vas tady procitam, jsem takysnazilka. Jestli mas takhle dlouhy cyklus, tak je asi anovulacni a ms se nedostavi, protoze nedoslo k vystavbe vystelky sliznice. Zajdi si k doktoru co nejdriv. Jak dlouho se holky snazite? Ja ted 6.mesic po vysazeni HA…uf.
KATKO, JA JSEM TAKY NA SLADKY!!! ALE UPLNE HROZNE MOC ![]()
KAZDEJ DEN MUSIM MIT COKOLADU NEBO SUSENKU....... KAFE SI OBCAS DAM, ALE JEN SLABY NEBO SI DO NEJ DAVAM HODNE MLIKA.
ALE SLADKOSTI SE NEVZDAM ![]()
VITAM NOVO TAKYSNAZILKU.........AHOOOJJJJJ ![]()
TEDA NAS TADY UZ JE, CO????
anonyme ja my se snazime mesic,ale ted se spis snazim abych dostala menzes,kdyz to vsechno zacalo,tak jsem ho nemela rok,ted uz je to 128dni a porad nic,doktorka minule rikala,ze nemam tu sliznici skoro vubec vysokou,proc teda nedela se mnou vic?zase ze me akorat vyteka cira voda,to je prece blbost,mam mit menzes a ne tohle,holky jsem z toho na palici,zitra jdu za vrchni vyresit praci a pak hned po obede zavolam do toho gennetu,jenze ja pak nevim co mam rict te sve doktorce,ach jo,ale v pondeli jedu do motola kvuli te stitne zlaze zase na kontrolu,ten doktor je moc fajn a vi o cem mluvi'(coz se o me byvale endokrinolozce rict podle me neda)tak se ho taky zeptam jestli by mi nedoporucil nekoho tam,ach jo,holciny opoustim vas,pritel se za chvili vraci a jedeme k nasim,babicka ma noveho psika,tak se jedeme s tim nasim hafanem podivat,vecer se zase ukazu,jo a uz mam 3fotky v pripravnem albu,kdo je najde prvni
![]()
JESSY , tak to jsem ráda, že v tom sladkém nejsem sama ! Všichni už kroutí hlavou, kolik toho já sežeru !
taky musím mít denně něco.
![]()
JOFINKO, tak to jooo. Díkes za info. ![]()
TAKYSNAZILKO, ahojkýýýýý ![]()
Teda nás je tady. Ale začínám se v tom konečně trošku nacházet
![]()
Zvonilo. Já se budu pomalu loučit. Máme teď hudebku a já mám ode dneška klavír ve třídě, takže kdybyste něco slyšeli, tak to jsem já. Snad se ozvu ještě z domova, ale nevim, jestli mi půjdou povolit ty cookies. Abych si u toho nerozhasila počítač.
Já teda zase sladký nejim. Jenom m¨sli nebo když,tak domácí pečivo. Nevim, jak to nazvat. No ale zase kouřim a piju to kafe.
Teď jsem pročítala ten článek od Kačky. Musela jsem se smát, protože už se vidim, jak denně vypiju půl litru mlíka a zakusuju to jednou mrkví týdně. To mi asi opavdu nepůjde. Jinak tam jsou vcelku rozumný věci a většinu už jich i dělám. Na štíru jsem zatím se sportem. Když je venku tak hnusně, tak mě se ani nechce ven a nebo si zacvičit doma, to už vůbec ne.
KAMI, tady ?? http://www.beremese.cz/album/album.php?… Ty tam máš jiný nick
Honééééém. Napověz.
Určitě se do Gennetu objednej. Tím nic nezkazíš. Ta Tvoje doktorka se může jít bodnout. Tohle je fakt otřesnej přístup.
Držím palce do Motola. Nad Motolem bydlím. ![]()
teda holky,ale ja bych ted potrebovala vedet jak je to s tim cipkem,jeslti je mozne ze jsou na nem zmeny a neni ovulace i kdyz to tak podle nej vypada?jak je to spolehlive?protoze ja si ho ted pozoruji pravidelne a dneska se mi vyrazne zasunul nahoru ze jsem ho malem netahmatla je hodne kratkej,mokrej jen nepoznam jestli mekne a otevira se,ach jo,uz ale vazne myzim ![]()