Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TAK KAMI, JA JSEM TE ASI VYPATRALA. A PRASKNU TO TADY NA TEBE
![]()
PREZDIVKA MILLA
![]()
PEKNY DORTIKY
ha,ha kacko,povedlo se,nasla jsi
,jo mam tam jiny nick,protoze taky jsem pod jmenem omylem.
nevim jestli jsi to cetla ta moje dr ke ktere chodim dela v pronatalu v tpc,je tam pobocka prazskeho tak jsem mylsela ze vi o cem mluvi…asi ne ![]()
fakt bydlis nad motolem?tak ja zajdu v pondeli na kafco,ha,ha
KAMI, já Tě práskla už na předchozí straně !
S čípkem fakt netuším. V tom jsem nějak pozadu.
![]()
JESSY, jsme soutěživé typy !
![]()
KAMI, no klííído !
Já jsem sice v práci, ale není problém.
Bydlím na Praze 6 - Bílá Hora.
chi chi. Já jsem detektiv Babočka.
![]()
TAK KATKA ME PREDBEHLA
HAHAHAHAHAHA
ALE JA MEZI TIM PSANIM A SURFOVANI NA NETU MUSIM TAKY PRACOVAT
![]()
KAMI-tvoje gyndařka dělá v Pronatalu v Teplicích?Známá tam teď začala dojíždět, tak jsem zvědavá. ¨
JOFINKO-já mám taky problémy se skoliozou, hodně dlouho, už v pubertě mi zjistili docela silnou, musela jsem do 19let nosit korzet a teď (musím zaťukat)ale záda mě nebolí. No ale páteř mám stejně pořád slušně vybočenou ![]()
no náhodička
![]()
Kami, čípek zkoumám
Měkne mi pár dní před ovu, ta změna je hodně výrazná. Hlavně se teda zkracuje, řekla bych tak na 1/4 původní délky
Otevírá se taky, ale tenhle rozdíl mi nepřijde tak výrazný, jako zkracování. Co se týče hlenu, tak ten pravý plodný asi nepoznám, ale hned po MS a min týden před MS nemám prakticky žádný. Před a po ovu mám ten krémový.. Možná někdy ztekutí, ale toho jsem si všimla jen jednou… Zkoumám to většinou 2× denně ve sprše - sednu na bobek, kolena od sebe. Vleže si tam nedosáhnu
Myslím, že to je spolehlivý, teplota při směnách asi fakt moc nejde…
NEKDY UPLNE NESTIHAM PSAT!!!!! NEZ NECO NAPISU, TAK UZ JE TAM SPOUSTA NOVYCH PRISPEVKU A NEZ SI JE ZPETNE PRECTU TAK MAM OBCAS ZKLUS........
Maceli, Jofinko, vám by taky pomohlo cvičení podle Mojžíšový
Ona to původně vymyslela na špatný záda a pro sportovce
A skoliózu to dokáže hodně zlepšit.
No jo, ale to by se to cvičení tady někde u nás v zastrčenym Mostě muselo cvičit
![]()
já si akorát vytiskla ty cviky z netu, ale to je jen taková náhrada.
Kdyby se to u nás cvičilo, chodila bych hned. Škoda, že nejsem z Varů, mohly bychom chodit s Lioness ![]()
Agáto, Maci, tak to cvičení bych taky potřebovala. Skoliozu mám taky od malička. A ted poslední dobou se zádama hodně trpím.
Mám špatnou bederní páteř a svalové přepětí.
Dneska jdu na masáž k fyzioterapeutovi, tak na to čekám jak na vysvobození.
Nemůžu už skoro ani sedět. Křupe mi v celých zádech včetně krku.
A to jsem už i přestala chodit na klasický aerobic a chodím 4× týdně na aquaaerobic do bazenu !!!
Nemáte nějaké doporučení ? ![]()
Hele, já si nemyslím, že bys tam musela chodit nějak extra dlouho… Kamarádka byla u jedný rehabky, která to učí během jedný hodiny, odblokuje tě, pak si cvičíš doma a za dva měsíce jdeš znovu na kontrolu cvičení a odblokování… To bys zvládla i v okolí nebo možná i v Praze… Já tam byla 6×, vždy mě naučili 3 cviky a přišlo mi to zbytečně dlouhý…
Katko, zkus LD.CZ. Tam si najdi rehabilitaci… Tam chodila ta moje kámoška, která je teď ve 4. měsíci
Akorát ta správná pani je teď nemocná a mám volat na objednání za 2 týdny ![]()
Agato, díky moc !!! Určitě tam zkusím cinknout a domluvit se.
Něco s tím dělat musím. Třeba mám zakopaného psa i v těch zádech. ![]()