PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
21.2.06 13:21

TAK KAMI, JA JSEM TE ASI VYPATRALA. A PRASKNU TO TADY NA TEBE :o 8O :D :lol:

PREZDIVKA MILLA :?: :!

PEKNY DORTIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 13:24

ha,ha kacko,povedlo se,nasla jsi :lol: ,jo mam tam jiny nick,protoze taky jsem pod jmenem omylem.

nevim jestli jsi to cetla ta moje dr ke ktere chodim dela v pronatalu v tpc,je tam pobocka prazskeho tak jsem mylsela ze vi o cem mluvi…asi ne :cry:

fakt bydlis nad motolem?tak ja zajdu v pondeli na kafco,ha,ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 13:24

KAMI, já Tě práskla už na předchozí straně ! :lol: :lol: :lol: :P S čípkem fakt netuším. V tom jsem nějak pozadu. :? :?

JESSY, jsme soutěživé typy ! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 13:25

KAMI, no klííído ! :lol: :lol: Já jsem sice v práci, ale není problém. :lol: :lol: Bydlím na Praze 6 - Bílá Hora. :wink: chi chi. Já jsem detektiv Babočka. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.2.06 13:28

TAK KATKA ME PREDBEHLA :twisted: :twisted: :twisted: HAHAHAHAHAHA

ALE JA MEZI TIM PSANIM A SURFOVANI NA NETU MUSIM TAKY PRACOVAT 8O 8) :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.2.06 13:30

KAMI-tvoje gyndařka dělá v Pronatalu v Teplicích?Známá tam teď začala dojíždět, tak jsem zvědavá. ¨
JOFINKO-já mám taky problémy se skoliozou, hodně dlouho, už v pubertě mi zjistili docela silnou, musela jsem do 19let nosit korzet a teď (musím zaťukat)ale záda mě nebolí. No ale páteř mám stejně pořád slušně vybočenou :(
no náhodička :! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773

Kami, čípek zkoumám :idea: Měkne mi pár dní před ovu, ta změna je hodně výrazná. Hlavně se teda zkracuje, řekla bych tak na 1/4 původní délky :! Otevírá se taky, ale tenhle rozdíl mi nepřijde tak výrazný, jako zkracování. Co se týče hlenu, tak ten pravý plodný asi nepoznám, ale hned po MS a min týden před MS nemám prakticky žádný. Před a po ovu mám ten krémový.. Možná někdy ztekutí, ale toho jsem si všimla jen jednou… Zkoumám to většinou 2× denně ve sprše - sednu na bobek, kolena od sebe. Vleže si tam nedosáhnu :oops: Myslím, že to je spolehlivý, teplota při směnách asi fakt moc nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477

NEKDY UPLNE NESTIHAM PSAT!!!!! NEZ NECO NAPISU, TAK UZ JE TAM SPOUSTA NOVYCH PRISPEVKU A NEZ SI JE ZPETNE PRECTU TAK MAM OBCAS ZKLUS........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 13:31

Maceli, Jofinko, vám by taky pomohlo cvičení podle Mojžíšový :idea: Ona to původně vymyslela na špatný záda a pro sportovce :! A skoliózu to dokáže hodně zlepšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.2.06 13:34

No jo, ale to by se to cvičení tady někde u nás v zastrčenym Mostě muselo cvičit :evil: :evil:
já si akorát vytiskla ty cviky z netu, ale to je jen taková náhrada.
Kdyby se to u nás cvičilo, chodila bych hned. Škoda, že nejsem z Varů, mohly bychom chodit s Lioness :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 13:39

Agáto, Maci, tak to cvičení bych taky potřebovala. Skoliozu mám taky od malička. A ted poslední dobou se zádama hodně trpím. :cry: :cry: Mám špatnou bederní páteř a svalové přepětí. :cry: :cry: Dneska jdu na masáž k fyzioterapeutovi, tak na to čekám jak na vysvobození. :cry: Nemůžu už skoro ani sedět. Křupe mi v celých zádech včetně krku. :cry: A to jsem už i přestala chodit na klasický aerobic a chodím 4× týdně na aquaaerobic do bazenu !!!
Nemáte nějaké doporučení ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 13:40

Hele, já si nemyslím, že bys tam musela chodit nějak extra dlouho… Kamarádka byla u jedný rehabky, která to učí během jedný hodiny, odblokuje tě, pak si cvičíš doma a za dva měsíce jdeš znovu na kontrolu cvičení a odblokování… To bys zvládla i v okolí nebo možná i v Praze… Já tam byla 6×, vždy mě naučili 3 cviky a přišlo mi to zbytečně dlouhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 13:47

Katko, zkus LD.CZ. Tam si najdi rehabilitaci… Tam chodila ta moje kámoška, která je teď ve 4. měsíci :wink: Akorát ta správná pani je teď nemocná a mám volat na objednání za 2 týdny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 13:54

:cry: vy se vždycky rozpovídáte, já přijdu a utichne to :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 13:54

Agato, díky moc !!! Určitě tam zkusím cinknout a domluvit se. :wink: :wink: Něco s tím dělat musím. Třeba mám zakopaného psa i v těch zádech. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová