Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jofinko , ahojkýýý. Jsem ráda, že jsi se zvládla zaregistrovat. S metříkem přeji pevné nervy !
![]()
Kami , jsi šikulkááááá. No vidíííš. Jinak ty šaty jsou náááádhernýýýý. Tohle mi nedělej, protože já už nic menit nebudu. A na šaty jsem si už zakázala koukat. Protože pak začnu vždy o těch svých pochybovat.
![]()
Maci , tak to tu mám ráda. A tuhle diskuzi jsem vyloženě potřebovala. V deníčku si o tom nemám s kým pokecat.
A povzbuzení ? Zabřezneme v březnu
hip hip hip !
Dneska jdu po cvičení na masáž. Mám úplně v háji páteř.
Ted už jen přežívám. Sotva lezu bolestí. A masáž bude vysvobození. ![]()
Tak jsem snědla celej salátek a začala mne honit mlsnááá ! Pomoooooc ! ![]()
nidkus,ted si teda nepamtuju,jestli jsi psala kolik vazis,ale ja ti dam,ze bys do nich musela zhubnout,byli (co se postavy,ne teda vysky tyka)i me a to mam ted 63kilo!
jestli vam muzu radit,hned po laparce jedte do lazni jestli z toho nechcete mit problemy,to ze tam treba nic nenajdou neznamena ze se to tam nemuze udelat pozdeji prave po te prodelane laparce,mat ena to narok!ja moc lituju toho ze jsem v tech 18letech nevedela a nikdo mi po laparce lazne nenabidl,tudis jestli tam ty srusty jsou,tak jsou po te laparce.
Nikduš, já už jsem taky rozhodnutá, jdu do toho, pro můj klid.
Příští týden se objednám.
No MIRULKA to má za pár, musíme na ní myslet!!! Už tu dlouho nebyla, kdepak se toulá??
A NIKDO, kdy půjdeš ty - já březen nebo duben.
JOFINKO, PÍSNI NAM NECO O SOBE!! JAK DLOUHO SE SNAZITE O MIMI, KOLIK TI JE A CO TE NAPADNE!!
Hurá, tak už mám i metřík. Zjistila jsem, že mám pět dnu do mrchy a taky, že tu teď nikdo není. Mimčo nečekám, protože jsme měli moc práce a nesešli jsme se v pravou chvíli doma.
Jinak Vám docela závidím ty debaty o šatech a svatbách. Když jsem to navrhla svému drahému, tak jen pronesl, že zatím není důvod.
Mám takovou obavu, že ještě dlouho nebude. Jestli se nám to nepovede do třech měsíců, tak jdeme, já na hormony a on na spermiogram. A ono se mu tam vůůůůůůůbec nechce. Já mu to tak trochu přeju. Protože do mě můžou píchat injekce a furt se ve mě šťourat a on nic?
ZDENIKU, vím, že to se lehce říká a hůř dělá, ale uteče to jako voda. Uvidíš. Máš tady nás ! ![]()
JOFINKO, hmmm. Taky mám obavu, že pokud se nám nezadaří, tak bude boj ! Včera jsem na to vedli debatu. To dělal teda hrdinu, že když to jinak nepůjde, tak tou cestou určitě jo. ha ha ha ! Jsem si ho měla nahrát a pak mu to pustit !
![]()
Holky, tady jsem na gennetu našla odkaz … nebo spíš nějaké rady.
Tak kdo chcete, tak jukněte. Já vím, že to není náš případ, když jsme stimulky, ale třeba by i to kapku pomohlo.
http://www.gennet.cz/…nformace.htm a je to " dieta a vitamíny v přípravě na těhotenství "
Ještě něco o mě. S přítelem se snažíme rok. Mě je 24(teda už jenom chvíli, ale to nevadí) a jsem učitelka (neříkejte fuj-já jsem normální učitelka). Jinak si teď popíjím kafíčko ve sborovně a odpoledne jedu do lékárny pro ten kontryhelovej čas a zkusim si koupit ten baby plan, ty vitamíny. Jinak teď jsem začala cpát vitamíny i do přítele. Jé ten držkuje. Vůbec se mu to nelíbí a má tisích důvodů, aby je nemusel. A to mu dávám jen céčko a éčko.
kacko jak jsi tam dala ten odkaz,tak je to ze stranky caru Gennet,holky,jam mam od doktora z naseoho oddeleni domluvene,s nakou doktorkou z gennetu,ze si tam mam zaovlat,odkazat se na nej a objednat se,ze me vysetri a pomuzou my a ja pitoma se k tomu porad nemuzu odhodlat a davam sanci te moji doktorce ![]()
JOFINKO, u nás je to stejné. Taky mu dávám vitamíny.
Ale Selen a Q10.
Už je naučenej. Tak se jen zeptá s usměvem na tváři : " To je na potenci ? "
Odpovím mu, že jo a to by jsi viděla tu rychlost, kterou to sezobe.
Taky ty jsi učitelka ? No dyt i já znám pár super hodných a správných učitelek. ![]()
taky jsem o téhle klinice četla, máte s ní někdo zkušenosti, že tam třeba někdo známý byl??
Ještě je to předčasné, ale zvažuju už výběr CAR-Pronatal, ISCARE nebo právě GENNET. Tak jestli máte někdo nějaké zkušenosti, sem s nima.
Já mám jednu kamarádku, která otěhotněla na první pokus IVF v ISCARE, ale jinak nevím.
KAMI,
BYT TEBOU TAK UZ BYCH ASI VYHLEDALA NEJAKYHO ODBORNIKA, KDYZ TI GYNEKOLOZKA UZ NEDOKAZE POMOCT. ZA ZKOUSKU NIC NEDAS!!!
KAMI, koukej se tam objednat !! Gennet je jeden z nejlepších !
Kamarádka tam chodila a přišla do jiného stavu !
tak šup šup. Vyzkoušet se má všechno ! ![]()
Jessy, teď mám čtvrtou třídu, ale mám aprobaci pro první stupeň a ještě mám k tomu angličtinu. Takže docela pohoda. I když někdy jsou to pěkný neřádi.
Kačko díky za odkaz, zjistila jsem , že se docela držim podle tý diety, jen to kafe a kouření. Je to hnus, zrovna je to týden co jsem zase přestávala kouřit. Já vím, že je to hrozný, ale nemůžu se toho zbavit.