Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to by me momentalne nevadilo - jsem unavena… akorat ze ja nemuzu usnout, kdyz vim, ze neni doma… i kdyz je jen u tchanovcu… ![]()
Kami, na laparku bych mela jit asi v cervnu, a bylo by to rok po mem potratu. Pry mam malo estrogenu, ale delal zatim jen jeden test, coz neni moc prukazne, takze jeden udela jeste az doberu ty leky.
Ono je to desne slozite, ja jsem treba mela vzdycky ovu, no a stejne byla na prd.
TAkze ja to moc nechapu. Ja uz nad tim ani moc neuvazuju. Jenom se posledni dobou snazim do sebe nacpat co nejvic progesteronu, protoze jeho nedostatek muze ovlivnit i estrogen. Jak jsem vycetla v jedne knize o hormonech.
![]()
nikdo to vubec neni roztomile, to je pekne naprd… nejhorsi je, ze to vubec nemuzu ovlivnit
![]()
z tech hormonu si nic nedelej, z jednoho vysetreni prece nemuze delat zavery…
nikdus,ted uz mam v tom estrogenu a progesteronu totalni maglajs!!
je,zdeni,to ja znam,taky nemuzu usnout,kdyz jsem doma sama,nastesti pritel uz se mi zhruba za pul hodky vrati ze zapasu,takze budeme spolu ![]()
zitra si vazne skocim do bylinkarstvi a koupim si kotryhelovy caj a necham si neco namichat at aspon delam neco proto vsechno,neco prirodniho,co mi snad neuskodi,kdyz uz by mi to nepomohlo,i kdyz je fakt,ze kamosce ten kotr.caj pomohl,ma 10mesicniho chlapecka,je ji 31let,prvni dite,taky mela problemy a do roka byla tehule,brala proveru a jeste neco a pila caj aby to dostavala
Ja si taky zitra koupim kontryhelovy caj ![]()
Zdeni to ne na prd. To je roztomileee. Uzivej si tyto chvili, za dvacet let si na ne vzpomenes ![]()
Holky videly jste Valku Roseovych? To byla sila,co ![]()
ja uz mam m ![]()
ani nevim,dneska davali valku rosseovych?nebo jak se to pise ![]()
uz jsem ji videla vickrat,je to dobrej film,jen bych to teda vazne nechtela zazit,takovou italiii,ja doufam,ze budu mit sporadany manzelstvi ![]()
holky dneska jsme byli na prochazce dost daleko a byl tam kopec dolu a led,nevedela jsem jak slest dolu,kamoska pry at se chytim takove zdi,nak mi to nevyslo a sleja jsem po prdeli az dolu,v mem hafanovi se asi probudil zachranarsky duch a dvakrat mi dal bombu tlapou pres tvar a pak mi jeste skocil na zada,no nevim,jestli to mel byt pokus o zachranu nebo atentat
,kazdopadne mam na pamatku par slincu na obliceji.
DOBRE RANO VSEM,
TAKY VITAM NOVOU KOLEGYNKU - SNAZILKU / ANONYMNI/.
TAK JSEM SE VCERA ROZHODLA, ZE ZMENIM GYNEKOLOGA. S TIM MYM UZ MI DOSLA PRAVE TRPELIVOST. CHODIT SKORO PUL ROKU NA AGOLUTINOVE INJEKCE MI PRIJDE DOST DIVNY
TAKZE JSEM SI VCERA OBVOLALA NEJAKY DOKTORY, KTERE MI DOPORUCILY KOLEGYNE Z PRACE. TI DOBRI MAJI SAMOZREJME PLNY STAV, TAKZE NOVE PACIENTKY NEBEROU, ALE DNESKA PO OBEDE ZKUSIM ZAVOLAT JESTE JEDNOMU, KAMOSKA SI HO MOC CHVALI, TAK SNAD ME VEME. ![]()
NO A VCERA JSTE SE TADY VECER BAVILI O TOM, KDY SE BERE KREV NA TESTY. TAK ME DR TAKY RIKAL, ZE 3DC.
TAK HOLKY HURAAAAA
, MAM NOVYHO DR, TAK SNAD UZ SE TO SE MNOU TAKY NEKAM POHNE A ZACNE SE NECO DIT
![]()
JSEM OBJEDNANA NA 8.3. SESTRICKA BYLA PO TELEFONU MOC PRIJEMNA, TAK JSEM ZVEDAVA A UZ SE SNAD K TOMU DR I TESIM.
ahoj JESSY ![]()
to je fajn, já když jsem se objednala na novou gyndu, taky jsem měla dobrý pocit. A nezklamala mě.
Udělalas moc dobře! Hlavně nezapomeň - ty krevní testy ![]()
AHOJ MACELINKO,
MAM FAKT SUPER DOBRY POCIT Z TOHO NOVYHO DR. MYSLIM A DOUFAM, ZE TY KREVNI TESTY MI UDELA HNED A ASPON SE KONECNE DOZVIM, V CEM JE ZAKOPANEJ PES ![]()
ZITRA JDU KE KADERNICI, ALE NA NEJAKOU VELKOU ZMENU SI ASI NETROUFNU. JEN ZASTRIHNOUT O 2CM. TO STACI.
O VIKENDU JEDEME NA RODINOU OSLAVU, TAK MUSIM VYPADAT K SVETU.
dobre rano,jessy,to se mas dobre,urcite s tebou zacne neco delat,ale holky,horsi je,ze kazdy gyndar ma jiny postup,nebo ubrednostnuje neco jineho a myslim,ze se vzdycky najde neco co se nam nebude libit!
jessy,me gyndarka rikala,ze nejlepsi je odberbat to 2-3dc,ze treba 4dc uz je pozde,tak snad se dockam,mimochodem bolesti ustoupili,ted mam jen pocit,ze mam bricho jak meloun,citim teplo v podbrisku,ale to je vse,no sama dr mi rekla,at necekam ze to dostanu dva dny po injekci,tak uvidime,jeste mam cas,jeste mam 9dni!!
Ahoj holky,
Agato , to je v pohodě. Moc dobře Ti rozumím s tím jménem !
Já jsem taky takhle alergická na jedno jméno. jen ho vidím, slyším, tak jsem vzteky bez sebe !
Takže Tě chápu.
Jinak jsem koukala na Tvoje album na beremese. Náááádhera !! byla jsi kouzelná nevěsta ! Jaký to je ? ![]()
Kami , tak ty se vdáváš taky v červnu ? A kdy ? Díky za pochvalu metříku a šatů ![]()
Lio, jdu si Tě vyhledat na beremese.
Koukám, že je ten server hodně oblíbený.
A já se kochám nevěstama a hledám stále nějakou inspiraci.
![]()
Jessy , tak to je skvělýýýýýýýýý !! Uvidíš, že se začne konečně něco dít a to bude fajn. ![]()
Ahoj " anonymní " ![]()
A všem holkám přeji krásný den !
Budu zpět tak za hoďku. ![]()
holky tak mě tak napadlo, když se ty krevní testy mají dělat 2-3 DC, proč mě můj bývalý Dr. řekl, ať přijdu, jak se mi to hodí. Já byla tenkrát možná 11.,12.DC, vyšlo mi to v normě. Tak je třeba možné, že může být u mně nějaký problém v hormonech a takhle se na to nepřišlo.
Ach jo, já už nevím, co je správně. Každý říká něco jiného.