Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Liusko, to je mi lito
No uvidis co ti daji. jeste se pry pichaji injekce, to je mozna silnejsi. I kdyby byla inseminace nejdriv ti ty foliky musi nastimulovat ne?
Jinak co se tyce manzela tak mas spravny pristup, jen at si taky uzije ![]()
To me pripomina toho mojeho. Jak jsme se bavili o tech spermiogramech, tak se tak nejak uculoval, tak jsem mu hned napalila: ty se moc nesmej, tebe to taky ceka
A zklaplo mu. ![]()
Chudacek ![]()
Lio ja myslim, ze to bude prece jenom postup. Urcite ti pomuzou. ![]()
LIO,
TAK TO JE MI MOC LITO, ZE TEN CLOSTYLBEGYT NEZABRAL. ALE MYSLIM SI, ZE K OTEHOTNENI UZ NEMAS DALEKO. V CARU TI UDELAJI URCITE TESTY A DAJI JI TI NEJAKY LEPSI LEKY / HORMONY/ A POKUD NENI PROBLEM U MANZI S SPG,TAK URCITE BRZY OTEHOTNIS. MYSLIM , ZE JSI NA DOBRE CESTE A LIBI SE MI I PRISTUP TVEHO DOKTORA, ZE DO TEBE NERVE ZADNY PRASKY A POSLAL TE ROVNOU K ODBORNIKUM. A TI UZ SI S TEBOU PORADI.
A V LETE UZ BUDES CHODIT S KULATYM BRISKEM ![]()
ahoj KAcko, klidne se pridej, tady bastime vsechny neco ![]()
me je 27, snazime se pres pul roku a zatim mam akorat nepravidelny anovu ¨cykly… takze jsem taky dostala clostil, zatim nezabral. jsem 45DC a ovu nikde…
jestli chces, tak se mrkni i na diskuzi Otehotneni po potratu, tam ted sice maji take nejake tehuljy, ale vetsina holek jsou snazilky nebo nesnazilky… ale nevyhanim te, klido zustan u nas
![]()
Jéé holky,
díky moc za krásný přivítání !
![]()
Macelino , no koukám, že toho máš taky hodně za sebou !
Já jsem laparku už 3× podstoupila. 1× na gynekologii na ostranění srůstů, 1× na chirurgii ( odstranění slepáku
) a 1× na gynekologii při tom mimoděložním.
Mám pryč pravý vaječník a vejcovod.
Ale teď už je fajn.
Já se taáááák strašně těším na ty dvě // ! Třeba se jich někdy dočkám.
Laparka nic není. to mi věř.
A je super, že vidí komplet všechno v břiše. ![]()
Nikdo, děkuju za přivítání.
Máš super nick !
![]()
Já jsem dneska 10DC. Tak jsem na to zvědavá. V měření BT jsem už profík.
Taky zadáváte na Fertility.com ?
K.
Zdeniku, , díkes.
Do diskuze " Otehotnění po potratu..... " Jsem chodila hned na začátku.
jako Kaculinkaa.
Takže i to mám zmáknuté. Skoro všechny holky, které bojovaly se mnou jsou už těhulky nebo mají čerstvá miminka !
![]()
Teda koukám, že tady máte všechny dost problémy. Anovu cyklus je fakt děs. Injekce agolutinu taky nic moc.
Já doufám, že nám clostil zabere. První měsíc, co jsem ho brala, tak ovu byla. Jenže dvě // nikde ![]()
Liuš ![]()
teď jsem si všimla, že jsi tady…
tak to je překvapení, ach jo, je mi to líto. Škoda
![]()
a nemůže se z nich ještě nějaký probrat?
No každopádně odborníci udělají svý a ten těhulkovskej pupík to jistí ![]()
ach jo, nějak se nám tu lepí smůla na paty
![]()
ja zadavam i na fertility i na wunschkinder.de /myslim, mam to doma otevreny nonstop/ porad doufam, ze mi ovu ukazou aspon jedny ty stranky a nic… jinak fertility se mi zda lepsi a muzu si natahovat cyklus jak chci
, wunschkinder po DC uz neukazuje…
mona se ta diskuze jmenuje tehotenstvi po potratu, jsou tu obe a jedna uz je spis tehulkovska a maminkovska a druha je ta snazilkovska a nesnazilkovska ![]()
masdobry ze ti ten clostil aspon zabral, pri normalnim cyklu taky ne kazda otehotni hned
me a Lio, to zatim moc nefunguje ![]()
ja zadavam i na fertility i na wunschkinder.de /myslim, mam to doma otevreny nonstop/ porad doufam, ze mi ovu ukazou aspon jedny ty stranky a nic… jinak fertility se mi zda lepsi a muzu si natahovat cyklus jak chci
, wunschkinder po DC uz neukazuje…
mona se ta diskuze jmenuje tehotenstvi po potratu, jsou tu obe a jedna uz je spis tehulkovska a maminkovska a druha je ta snazilkovska a nesnazilkovska ![]()
masdobry ze ti ten clostil aspon zabral, pri normalnim cyklu taky ne kazda otehotni hned
me a Lio, to zatim moc nefunguje ![]()
tady jsme se prave sesly samy, co mame nejakej problem a uz jsme uvazovaly nad zmeny nazvu - stimulky ![]()
TAKY VITAM KACKU,
TAKY SE TI PREDSTAVIM, SICE V TOM BUDES MIT URCITE ZMATEK.
JE MI 23, HAK JSEM VYSADILA V ZARI05 A OD TE DOBY SE SICE SNAZIME, ALE PROTOZE MAM NEPRAVIDELNOU MENSTRUACI / CHODIM NA INJEKCE/ TAKZE S OTEHOTNENIM ZASE AZ TAK MOC NEPOCITAM. TENTO MESIC REKNU DOKTOROVI AT UZ SE MNOU ZACNE KONECNE NECO DELAT, AT MI UDELA NEJAKY TESTY A REKNE MI PROC NEDOSTAVAM MS. NEBO PROSTE ZMENIM DOKTORA!! PO PUL ROCE NEPRAVIDELNE MS CHCI VEDET, KDE JE PROBLEM ![]()
Lio, ted jsem si to přečetla.
Je mi to moc líto. Ale třeba má dr pravdu a v CAR budeš uspěšnější. Moc bych Ti to přála.
Zdeniku , no já už se radši nechci řadit do diskuzí " po potratu " .
psychicky jsem se z toho snad nějak dostala. Už v tom mám bohužel praxi.
A ted doufám, že se konečně zadaří. Já mám zatím jen ten clostil a na folikulometrii začnu chodit až od března… pokud se do té doby nezadaří. takže doufám, že zabřezneme v březnu !
To je moje heslo. ![]()
jee, to je hezky heslo, to by se mohlo ujmout, co rikate holky
![]()
ja ted beru utrogestan na ukonceni cyklu, takze ms bych mela mit zacatkem brezna a kdyz se to povede, tak ovu nekdz v pulce nebo v druhy pulce
, tak to by na me mohlo taky platit, ne ?????? ![]()
Jessy , asi v tom začnu mít opravdu brzo hokej, ale já se vzpamatuju a budu vědět, kdo je kdo.
taky moc děkuju !
To bych se taky bránila, kdybych měla takhle dlouho nepravidelnou MS a nikdo se mnou nic nedělal. ![]()
Zdeniku , taky zadávám na Fertility.com.
Je to první věc, kterou udělám, když ráno dorazím do práce.
Žádný kafe, novinky nebo tak, ale prostě otevřít graf a zanést teplotku !
Ten název je hezký a hlavně výstižný.
![]()
JESSY, kamarádka měla přesně co ty…po vysazení HA vůbec nedostávala menstruaci, tak chodila vždy na injekce..........
Jenže byla z toho vystresovaná, že nebude moc otěhotnět, takže zaútočila na Dr., ten jí udělal krevní testy, ty jí vyšly špatně, nedochází u ní k ovulaci, tak jí doktor předepsal Clomhexal a teď ho začíná brát.
Raději nečekej moc dlouho, nějaký důvod to mít musí a tlač na krevní testy!!
DIKY MACELINKO,
NA DOKTORA SE UZ CHYSTAM
U ME K OVULACI PODLE ME NEDOCHAZI A INJEKCE NIC NEVYRESI, TAKZE URCITE UZ CHCI UDELAT KREVNI TESTY A VEDET, KDE JE PROBLEM.