PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
20.2.06 13:24

Liusko, to je mi lito :( No uvidis co ti daji. jeste se pry pichaji injekce, to je mozna silnejsi. I kdyby byla inseminace nejdriv ti ty foliky musi nastimulovat ne?
Jinak co se tyce manzela tak mas spravny pristup, jen at si taky uzije :twisted:
To me pripomina toho mojeho. Jak jsme se bavili o tech spermiogramech, tak se tak nejak uculoval, tak jsem mu hned napalila: ty se moc nesmej, tebe to taky ceka 8) A zklaplo mu. :wink:
Chudacek :D
Lio ja myslim, ze to bude prece jenom postup. Urcite ti pomuzou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.2.06 13:27

LIO,
TAK TO JE MI MOC LITO, ZE TEN CLOSTYLBEGYT NEZABRAL. ALE MYSLIM SI, ZE K OTEHOTNENI UZ NEMAS DALEKO. V CARU TI UDELAJI URCITE TESTY A DAJI JI TI NEJAKY LEPSI LEKY / HORMONY/ A POKUD NENI PROBLEM U MANZI S SPG,TAK URCITE BRZY OTEHOTNIS. MYSLIM , ZE JSI NA DOBRE CESTE A LIBI SE MI I PRISTUP TVEHO DOKTORA, ZE DO TEBE NERVE ZADNY PRASKY A POSLAL TE ROVNOU K ODBORNIKUM. A TI UZ SI S TEBOU PORADI.
A V LETE UZ BUDES CHODIT S KULATYM BRISKEM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.06 13:29

ahoj KAcko, klidne se pridej, tady bastime vsechny neco :)
me je 27, snazime se pres pul roku a zatim mam akorat nepravidelny anovu ¨cykly… takze jsem taky dostala clostil, zatim nezabral. jsem 45DC a ovu nikde…
jestli chces, tak se mrkni i na diskuzi Otehotneni po potratu, tam ted sice maji take nejake tehuljy, ale vetsina holek jsou snazilky nebo nesnazilky… ale nevyhanim te, klido zustan u nas :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.2.06 13:31

Jéé holky,

díky moc za krásný přivítání ! :lol: :lol: :lol:

Macelino , no koukám, že toho máš taky hodně za sebou ! :? Já jsem laparku už 3× podstoupila. 1× na gynekologii na ostranění srůstů, 1× na chirurgii ( odstranění slepáku :D ) a 1× na gynekologii při tom mimoděložním. :cry: :cry: Mám pryč pravý vaječník a vejcovod. :cry: :cry: Ale teď už je fajn. :lol: :lol: :lol: Já se taáááák strašně těším na ty dvě // ! Třeba se jich někdy dočkám. :lol: Laparka nic není. to mi věř. :wink: A je super, že vidí komplet všechno v břiše. 8O

Nikdo, děkuju za přivítání. :wink: Máš super nick ! :lol: :lol: :lol:

Já jsem dneska 10DC. Tak jsem na to zvědavá. V měření BT jsem už profík. :lol: :lol: Taky zadáváte na Fertility.com ?

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.2.06 13:35

Zdeniku, , díkes. :lol: :lol: Do diskuze " Otehotnění po potratu..... " Jsem chodila hned na začátku. :? :? jako Kaculinkaa. :wink: Takže i to mám zmáknuté. Skoro všechny holky, které bojovaly se mnou jsou už těhulky nebo mají čerstvá miminka ! :lol: :lol: :lol:

Teda koukám, že tady máte všechny dost problémy. Anovu cyklus je fakt děs. Injekce agolutinu taky nic moc. :? :? Já doufám, že nám clostil zabere. První měsíc, co jsem ho brala, tak ovu byla. Jenže dvě // nikde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.2.06 13:36

Liuš 8O
teď jsem si všimla, že jsi tady…
tak to je překvapení, ach jo, je mi to líto. Škoda :cry: :evil:
a nemůže se z nich ještě nějaký probrat?
No každopádně odborníci udělají svý a ten těhulkovskej pupík to jistí :wink:
ach jo, nějak se nám tu lepí smůla na paty :evil: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.06 13:40

ja zadavam i na fertility i na wunschkinder.de /myslim, mam to doma otevreny nonstop/ porad doufam, ze mi ovu ukazou aspon jedny ty stranky a nic… jinak fertility se mi zda lepsi a muzu si natahovat cyklus jak chci :), wunschkinder po DC uz neukazuje…
mona se ta diskuze jmenuje tehotenstvi po potratu, jsou tu obe a jedna uz je spis tehulkovska a maminkovska a druha je ta snazilkovska a nesnazilkovska :)

masdobry ze ti ten clostil aspon zabral, pri normalnim cyklu taky ne kazda otehotni hned :) me a Lio, to zatim moc nefunguje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.06 13:40

ja zadavam i na fertility i na wunschkinder.de /myslim, mam to doma otevreny nonstop/ porad doufam, ze mi ovu ukazou aspon jedny ty stranky a nic… jinak fertility se mi zda lepsi a muzu si natahovat cyklus jak chci :), wunschkinder po DC uz neukazuje…
mona se ta diskuze jmenuje tehotenstvi po potratu, jsou tu obe a jedna uz je spis tehulkovska a maminkovska a druha je ta snazilkovska a nesnazilkovska :)

masdobry ze ti ten clostil aspon zabral, pri normalnim cyklu taky ne kazda otehotni hned :) me a Lio, to zatim moc nefunguje :(
tady jsme se prave sesly samy, co mame nejakej problem a uz jsme uvazovaly nad zmeny nazvu - stimulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.2.06 13:42

TAKY VITAM KACKU,
TAKY SE TI PREDSTAVIM, SICE V TOM BUDES MIT URCITE ZMATEK.
JE MI 23, HAK JSEM VYSADILA V ZARI05 A OD TE DOBY SE SICE SNAZIME, ALE PROTOZE MAM NEPRAVIDELNOU MENSTRUACI / CHODIM NA INJEKCE/ TAKZE S OTEHOTNENIM ZASE AZ TAK MOC NEPOCITAM. TENTO MESIC REKNU DOKTOROVI AT UZ SE MNOU ZACNE KONECNE NECO DELAT, AT MI UDELA NEJAKY TESTY A REKNE MI PROC NEDOSTAVAM MS. NEBO PROSTE ZMENIM DOKTORA!! PO PUL ROCE NEPRAVIDELNE MS CHCI VEDET, KDE JE PROBLEM :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.2.06 13:47

Lio, ted jsem si to přečetla. :cry: Je mi to moc líto. Ale třeba má dr pravdu a v CAR budeš uspěšnější. Moc bych Ti to přála.

Zdeniku , no já už se radši nechci řadit do diskuzí " po potratu " . :lol: :lol: psychicky jsem se z toho snad nějak dostala. Už v tom mám bohužel praxi. :cry: A ted doufám, že se konečně zadaří. Já mám zatím jen ten clostil a na folikulometrii začnu chodit až od března… pokud se do té doby nezadaří. takže doufám, že zabřezneme v březnu ! :lol: :lol: :lol: To je moje heslo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.06 13:50

jee, to je hezky heslo, to by se mohlo ujmout, co rikate holky :) :wink:
ja ted beru utrogestan na ukonceni cyklu, takze ms bych mela mit zacatkem brezna a kdyz se to povede, tak ovu nekdz v pulce nebo v druhy pulce :D , tak to by na me mohlo taky platit, ne ?????? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.2.06 13:50

Jessy , asi v tom začnu mít opravdu brzo hokej, ale já se vzpamatuju a budu vědět, kdo je kdo. :lol: :lol: :lol: taky moc děkuju ! :wink: To bych se taky bránila, kdybych měla takhle dlouho nepravidelnou MS a nikdo se mnou nic nedělal. :evil:

Zdeniku , taky zadávám na Fertility.com. :lol: :lol: Je to první věc, kterou udělám, když ráno dorazím do práce. :lol: :lol: :lol: Žádný kafe, novinky nebo tak, ale prostě otevřít graf a zanést teplotku ! :lol: :lol: :lol: Ten název je hezký a hlavně výstižný. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.06 14:08

JESSY, kamarádka měla přesně co ty…po vysazení HA vůbec nedostávala menstruaci, tak chodila vždy na injekce..........
Jenže byla z toho vystresovaná, že nebude moc otěhotnět, takže zaútočila na Dr., ten jí udělal krevní testy, ty jí vyšly špatně, nedochází u ní k ovulaci, tak jí doktor předepsal Clomhexal a teď ho začíná brát.
Raději nečekej moc dlouho, nějaký důvod to mít musí a tlač na krevní testy!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.2.06 14:09

to jsem já nepřihlášená Macelína :wink:

• Citovat
  • Upravit
1477
20.2.06 14:26

DIKY MACELINKO,
NA DOKTORA SE UZ CHYSTAM :twisted: U ME K OVULACI PODLE ME NEDOCHAZI A INJEKCE NIC NEVYRESI, TAKZE URCITE UZ CHCI UDELAT KREVNI TESTY A VEDET, KDE JE PROBLEM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová