PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
17.2.06 17:55

Jojo, čím míň, tím líp, máš úplnou pravdu. Budu pěkně čekat (a čekat a čekat),až bude chtít něco dělat sám. Budeme léčit ego :roll: Co budete dělat o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.2.06 17:57

Jéé, vy budete taky kupovat, rekonstruovat a zařizovat? My taky, už aby to bylo. Sice to budou další starosti, ale těšim se na to neskutečně. Svatbu jsem taky chtěla mít dokonalou a pěkně se u příprav vystresla a i pobrečela, rodina nám dala zabrat…ale nakonec to bylo nádherný a vzpomínáme hrozně rádi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
17.2.06 17:58

me roman pro zeny nak extra nenadchnul,libi se mi,to sice jo,ale jak o tom vsichni basnili,uz jsem ho videla asi 5×)mame ho doma na dvd).

ja nevim,s tim nemluvit s nim o tom,asi zalezi jakej ten chlap je,jak jsi psala agi,ze tomu tvemu je 30ze to neni zadny cucak,tak ten muj je,teda co se veku tyka,je mu 24let,ale uz vi co od zivota chce a proste je uplne bezvadnej a je to i muj nejlepsi kamos zaroven,muzu mu rict vsechno o tehle vecech se taky bavime uplne normalne,jen mi vadi,ze on je taky takovej cita jak ja a moc ho trapi kdyz vidi ze ja se trapim nebo ze mi neni dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
17.2.06 17:59

teda agi,ty s nim o tom nemluv ted nez si to ego vyleci,ja na to zapomnela,s tim souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.2.06 18:00

ahoj holky :)
Agatko ja ti zavidim tu tvoji krivku :?
Kami a kolik budete mit vlastne lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605

Kami, svatba, stěhování - soustřeď tam své myšlenky a bude líp :wink:
Agátko-na víkend nic extra neplánujeme, jen zítra večer přijde návštěva, tak budem koukat na hokej.
Jo a jak ses ptala na tu mojí „hnědou menstruaci“- já už se doktorky ptala a připadalo mi, že o tom moc neví, jen že by to mělo být normální. Já nevím, jestli je to normálně, mám to takhle už od 15 let, jasně červenou krev jsem nikdy neměla. A nikdy jsem se o tom s nikým nebavila, myslela jsem,že je to normální. Nevím, vypadá to, že za měsíc půjdu na laparku, tak se zeptám doktorů v nemocnici při vyšetření a uvidíme, jestli budu chytřejší :roll: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109

jo,az najdeme ten pravy byt,treba to bude ten zitrejsi,tak ho koupime,zrekonstruujeme podlenasich predstav,tesim se na to,ale na druhou stranu,to bude dalsi stres,na svatbu se moc tesim,ale taky ty pripravy asi probrecim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
17.2.06 18:03

ahoj nikdus,budeme mit kolem 50lidi,na obed tusim ze jsme spocitali 35 a pak odpoledne dorazi zbytek kamaradu,nejvic se ale tesim na svatebni cestu :P ,pojedeme prvnich 14dni v cervenci,ale jeste nevime presne kam,asi sezeneme naky last minute,libila by se mi malta,nebo malorca,nebo holky poradte mi,hlavne ne tunis,egypt..tam je v cervenci silene,mam srdecni vadu,takze by to tam se mnou slehlo neuzila bych si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.2.06 18:04

Nikdo, díky, aspoň něco mě potěšilo :wink: Jenže mě bolí celý měsíc břicho a od ovu mnohem víc a furt se to stupňuje. No, a stejně je mi křivka na nic, po 9 měsících furt nejsem těhu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.2.06 18:14

Ach jo, holky to je den, co? :twisted:
Kami, poradi ti kam na svatebni cestu? Tak me by se treba Malta libila, musi tam byt prijemne, mas pravdu, ze jizdeji uz je peknej hic.
50 lidi, to docela jde. Asi takova vrchni hranice, alespon pro me. a Kamco, kdy presne vlastne tu svatbu mate?
Agi a ty bolesti, to jsou jak na mrchu nebo jak te to boli, ta cysta to byt nemuzè?
Marceli na tebe jsem taky zvedava s tou tvoji mrchou.
Decka my jsme se tady teda sesly :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.2.06 18:20

Od srpna, kdy mi to začalo, jsem byla už 4× na UZ u 3 různých dr… To by si snad někdo všiml. Na podzim mě to začalo bolet i při milování, dělal mi testy na infekce - kvasinky. Přeléčeny a při milování už to bolí úplně výjimečně. I když je fakt, že dřív to nebolelo nikdy. Donutím ho po týhle MS k dalším testům.
Kami, my jsme měli 25 na oběd, pak skoro 10 starších příbuzných postupně odešlo a na večer bylo celkem asi 40 lidí. Je to tak akorát, mohli jsme si se všema postupně pokecat a tak. A jídlo a pití pro všechny ty lidi na celý den vyšlo na 30 tisíc, za což jsem byla hrozně ráda, čekala jsem, že se propije mnohem víc :roll: :wink: Už máš vybrané šaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.2.06 18:22

Tak to je fakt, to cysta nebude. Dej si udelat vsechny testy, to neni normalni :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.2.06 18:27

Já si celá připadám dost nenormální v poslední době :roll: :wink: Musím se na toho dr pořádně připravit a vyžádat si konkrétní testy na všechno, co mě napadne, protože je to dost divný :roll:

Chjo, musím vyrazit prodírat se páteční zácpou do centra pro miláčka.

Přeju vám všem krásný víkend bez chmur, výtoků, špinění a hádek :wink: , zato se spoustou sluníčka, pohody, klidu, ale i zábavy a tulení :D

Doufám, že budu mít čas na vás mrknout.

Papaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
17.2.06 18:29

svatbu mame 17.6.teda to vas to vyslo fakt levne,kolik jste objednavali alkoholu?a mohli jste si tam donest svoje piti a tak nebo vse kupovat od nich?my premyslime ze asi normalne budou piva,vino a jen par flasek tvrdeho alkoholu a kdyz pak nekdo bude chtit vic tvrdeho tak at si to zplati.taky si myslim ze kolem te 50lidi je akorat na obed jsme to promysleli jelikoz budeme mit obrad i hostinu na jednoom miste,tak je blbe aby lidi co prijdou na obrad se sli pak na dve hodky nez se naobedvame projit,takze jsme krome takovych tech sice dobrych pratel,ale co neni cas se moc stykat si rekli ze pozveme az na vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
17.2.06 18:29

me prej prosim abych to uz dostala konecne,taky si uzj vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová