Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jééé,holčiny,dneska tady nikdo není??!!! ![]()
Agátko:jen se vrátím k tomu nedorozumění mezi tebou a manžou,já si myslím,že to z manžílka brzy vyprchá,nech ho vycukat a když uvidí,že se pořád nedaří (třeba se zadaří
) tak mu to určitě nedá a půjde do toho znova.Můj manža byl nejdřív taky hroznej odpůrce,že ,,to" nikam neponese nebo dokonce,že by se musel snažit v nějaké kabince ? za nic na světě
,no a nakonec dal 2× a dokonce je ochoten to na imunologii zvládnout i tam v kabince,kdyby to bylo nutné.Takže oni jsou spíš jen takoví startovací,ale pak se srovnají a když mu za to třeba něco slíbíš…
Tak držím palce,ať se to srovná brzy,bude to OK.
Já dnes začala KONEČNĚ trochu špinit,tak doufám,že se mrcha už zítra rozjede,už má na čase!! 39.DC!! Včera jsem ochutnala svůj nový bylinkový čaj,vypadá jak namletý piliny a chutná jak čaj s čili paprikou,fakt síla!!!Pálí mě v krku,ale pěkně hřeje v žaludku,tak doufám,že mi to tam dole pěkně prokrví ![]()
Tak užívejte krásný víkend,páááá ![]()
Ahoooj holky
,
teda co vy delate? Miminka?
Tady je dneska totalne hnusne. Chcije a chcije
. Me dneska uz zacina poradne bolet bricho. TAkze cekam mrchu co nevidet, ani asi nedoberu ten utrogestan.
Ja chci zitra naplanovat nasi letni dovolenou, asi ji stravime v Cesku. Uz se strasne tesim ![]()
Tak a co je u vas noveho?
Lius, Mirulko, Marceli, Kami, Abbey, Agatko, Ajajo, Miniku,Karotko,Mischi, Jessy, Zdeniku, jeste nekdo? Pokud jsem na nekoho zapomela tak se omlouvam.
Tak to jsem se spletla,když jsem naposledy napsala,že tady nikdo není,Nikdo tady jééé.Zdravím Nikdušku
tady v Čechách dnes taky pršelo,my si vyšli s manžou a pejskem na procházku a pěkně jsme zmokli ![]()
ahoj Mirulko, Jo to je pekna veta nikdo tady je. ![]()
my jsme si vyjeli na vylet v tom deste a pohlizime autobazary, nase auto je totiz na odstrel
Tak budeme kupovat nove. Ja bych hrozne chtela s automatikou, jinak se jezdit v zivote nenaucim, ja misto abych cucela z okna, tak koukam, co tam mam zarazene, Co mate za pejska? Ja chci takyyyyy
Decka tak tohohle pejska chci ![]()
http://www.celysvet.cz/image.php?…
Ja vim, ze je to fakt vec v kusu, ale me prijde proste fakt k sezraaaaaaaniiiiiiiiiii.
![]()
Nidko: tak tyhle se mi taky moc líbí, praví sympaťáci a všichni okolo si klepou na čelo. Ale pejska si dovolit nemůžu.
Ahoj všechny snažilky ![]()
Dobré ranko
![]()
mě už skončila potvora potvoratá, hurá hurá ![]()
včera u nás taky neskutečně pršelo, ale dneska je krááááááásně (viď Dando
)
Mirulko, takže jestli jdeš na laparku 1.3. - tak ti to mělo vyjít před ovulací, dobře načasovaný
kéž by mi to taky takhle vyšlo. Až půjdu tenhle cyklus na ultrazvuk na folíky, nejspíš mi už napíše Dr. doporučení do nemocnice
Uf, mám z toho trochu strach, ale co, jestli tam něco je, tak je načase, aby se to ukázalo a já kvůli jsem třeba kvůli tomu každý měsíc naštvaná…poslední dobou jsem toho o laparce dost četla, různý chaty holek co na tom byly i jsem mluvila se známou, která na tom před pár měsíci byla - a není to tak hrozný, tak uvidíme ![]()
Holky, nám už se blíží horyyy- za 14 dní touhle dobou budu už nejspíš na sjezdovce, už aby to bylo
![]()
tak pa holčiny ozvěte se co nového ![]()
Ahoj všichni!
Jak se všichni máte?
Já se nemám nic moc . Řešim velký problém s bydlením , do toho jsem dostala hnusnou chřipku
a teď čekám jestli mrcha přijde nebo ne.
Takže mám nervy na dranc kvůli všemu. ![]()
Tak aspoň mě uklidňuje televize , že se koukám na Olympiádu ![]()
Tak Ahoj Míša (Misch)
ahoj holky,
dneska mam den blbec. tak mi to prijde vsechno lito
No asi PMS. Holky vas aby clovek honil na jinych diskusich.
Dandy, ja si myslim, ze pro spoustu lidi je ten pes naprosta hruza a pro dalsi pulku proste k sezrani. Myslis, ze si nemuzes dovolit psa, nebo tohohle psa? Je v Cesku tak drahy? Tady stoji nejlevnejsi 300 euro. No je to docela dost, to je fakt, porad to jeste odkladam, ale asi uz dlouho ne, protoze jsem videla i fotky stenat, ty vam musim poslat.
http://pool.haz.de/index.php?…
Mirulko, tobe se to teda fakt blizi, vite co, ja jsem mela ze zacatku taky docela strach, ale ted bych do toho sla i zitra. Teda nevim, jestli ze me nemluvi ten alkohol dneska. Dala jsem si vino po obede a nejak nejsem zvykla. ![]()
Ja jdu definitivne zitra za doktorem, aby neco udelal s tim spinenim. to je fakt des. Vite co? Kdybych nepotratila, tak v techto dnech rodim
![]()
ach jo.
Ohlaste tu nejakou tehuli, prosiiiiiiiim ![]()
Misch, krasna krivka, fakt
ten prudky vzestup byl zpusoben teplotou ne? Tim nachlazenim?
Preji brzke uzdraveni a at mrcha mrchovata nedorazi ![]()
AHOOJ!!!!!
Tak jsem doma z lyžovačky .Byla to nádhera na Králickém Sněžníku.Už jsme tam trávili dovču po 2.Ostatní už asi po 5.Celkem nás bylo 16.detí!!! a 18 dospěláků.My jako jediní bez dětí.Pár jich bylo roztomilejch neuvěřitelně.A ani jsem si letos na lyžích nenatloukla
,v loni to dopadlo hůř.Po první prohýřené noci a dvou hodkách spánku jsem se srazila s jinou lyžařkou a měla jsem obrovské modřiny a bolavé koleno ještě dva týdny.
Jen jsem si letos dovezla pěknej kašel-od dětí .
Jinak mám opět nějaký problém s cyklem.Dostala jsem mrchu 22.den cyklu-tedy tam,na dovče,ale jen na 1.den!!!!Ale i s bolestma břicha,takže to nebylo nic jiného.A zítra mám brát CLOMHEX.,ale mám v tom zmatek,jelikož jsem to měla jen 1.den?????Nevím co mám vůbec dělat-nejspíš zítra zavolám sestřičce a poradím se jestli ho mám začít brát nebo ne.Já mám fakt jen samé potíže ,první měsíc bez nějakých léků a dělá mi to jen starosti.Jinak zítra jdu taky na kožní!!
Udělala se mi boulička na krku ze zadu a malinko roste.Všichni mi říkají,že je to tuková boulička a nic to není,ale člověk nikdy neví,tak mi držte palce.V půldruhé tam jdu.
Jinak autíčko mi ještě nedrandí,takže půjdu po nožičkách.!!!Asi si obuju holíííínky
a půjdu do té čvachtanice .Papapa
AHOJKY!!!!
Už jsem tu dlouho nebyla. Doma se na net jen tak nedostanu, když mi ho vždy ob:,–(í manža. Tady se tedy událo věcí, až v tom mám trochu zmatek. ![]()
Nikduš, děkuji za SZ, vezmu si to k srdci a budu o tom přemýšlet
! Jo a pejsek je hezkej. Můj šéf má podobného a je teda roztomilej ![]()
Agi, s tím manžou ti to vůbec nezávidím, ale nech ho chvilku být, oni to ti chlapi ješitové musí trochu strávit. Já měla doma to samý, bylo to pod jeho úroveň, dělat to někam do kelímku
Přitom normálně jim to nevadí! Nám naštěstí SPG vyšel dobře, takže teď se akorát manža chvástá. Ale ještě máte naději, že právě ten 2. SPG bude o mnoho lepší. Stačí jen blbej stres a může to zhoršit výsledek. Já taky když nesla vzorek na SPG, tak toho bylo tak maloučko, až jsem měla strach a jindy to jsou Niagáry
Ale vysvětluju si to právě tím stresem. Ale co si musíme vytrpět my, to je nezajímá!
Maceli, neboj se té laparky, já bych do toho taky klidně šla. Přijde mi, že to není až tak tragický. Stejně tě uspí. Aspoň najdou toho zakopaného psa!
Ajaji, vítám tě doma z hor. Ty se teda máš. My letos asi nikam už nepojedeme. Škoda.
Jinak včera jsme byli s manžou a mojí ségrou na plese. Jsem dnes nějaká „placatá“. Je mi nějak podivně a to jsem nějak nepila. Ale aspoň jsme si trsli ![]()
Děvčata, stále mě bolí vaječníky, hlavně při dosedu a docela i při tuleníčku, ale už je to malinko lepší.
Zítra hned ráno jdu na folikulometrii, tak mám takové smíšené pocity, těším se, ale zároveň mám strach, co se zase dozvím. Pořád si tak říkám, když mě tak bolí břicho, že by tam konečně mohly nějaké pěkné folíky být! Kéž bych už aspoň začala na ten clostil reagovat. Už mám nejvyšší čas!
Tak přeji hezký zbytek neděle. Já jdu vytřít terasu a pak si asi sjedu do krámu, mám takovou nějakou chuť změnit barvu vlasů, takže pro nějakej přelivek
Zase mám roupy, no..... ![]()
Tak papa LIO
Ahojky
My dnes byli s manžou na nedělním výletě v Mořském světě,moc hezkýýýýý ![]()
Nikduš: ty štěňátka jsou úžasný!!! My máme trochu většího pejska,aljašskýho haskouna,to jsou takový míň chlupatý než sibiřský hasky a je to takovej náš ,,blbeček" malej hodnej
Nikduš,normální převodovky se neboj,automat je sice jednodušší ale nuda,chce to jen cvik…
Macelino: jasně,laparaka bude před OVU,dnes jsem 1.DC,takže to vyšlo suprově,už se těším. Bude lepší mít jistotu,jak to tam vypadá a asi to fakt nic není.
Lio: změna barvy vlasů? Dobrý nápad,ale já mám strach s nějakými radikálnímu pokusy,ty ne? Taky někdy uvažuju o ostříhání na krátko,ale ještě jsem nenašla odvahu. Tak ať se to povede!!! Ty vaječníky určitě bolí proto,že ti tam rostou pořádný folíci!Zítra dej vědět,jak vypadaly!
Snažilky,přeji krásný nedělní večer ![]()
Tak ty psí miminka nemají chybu
Dnes bylo fakt pěkně, byla jsem s manželem se podívat na taneční závody v Jesenici u Prahy. Teď jsem dorazila, tka aspoň tenhle víkend žádná nuda. ![]()
Ahojky holčiny ![]()
právě jsem se vrátila ze cvíčka
bylo to fajn, vybila jsem si trochu energie, tak jsem si tak říkala, škoda, že se u nás ta Mojžíška necvičí, raději bych chodila tam. No a během cvičení jsem si vzpomněla na AJAJU (naši cvičitelku)
a koukám, ona se tu zrovna během dneška objevila
![]()
Lioness-jsem zvědavá na tvoje folíky, ale tu bolest co popisuješ, to je jasný-folíky jak hrom!! Jůva třeba budou dvoj,troj…čata ![]()
Mirulko-ty půjdeš na laparku 1.3. a já jdu ten den na ultrazvuk a objednat se na ní-tak si na tebe určitě vzpomenu
pak hlavně musíš napsat co a jak
![]()
jo a ještě mě napadlo (speciální pro Lioness)- jak jsme tu psaly ty vedlejší účinky Clostilu - návaly horka mám pořád, ale co je zajímavý-zmizely mi beďárky, poslední tři týdny mám SKORO úplně pokoj, obličej úplně v pohodě no a záda, který byly fakt šílený, už jsou skoro dobrý.
Co ty, Lio? Mě to fakt překvapilo, ono to snad ustupuje… ![]()