Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO TEN ZELENINOVY SALATEK TAKY NENI K ZAHOZENI ![]()
UZ SE ALE TESIM NA JARO A LETO, PROTOZE TED TA ZELENINA NENI CHUTOVE NIC MOC, HLAVNE TEDA RAJCATA STOJI ZA PRD.
Maci , ne ne. Nikdo známý. Jen jsem na svatebních fotkách už asi závislá. A tyhle mi příjdou fakt dokonalé. Jenže taky je svatba stála 200.000,– !!!
![]()
Kami , ty šaty jsou překrásnýýýýýýýýýýýýýý. Z jakého je máš salonu ? Já jsem se ted zastavila u té kytičky. Je taky moc pěkná.
Jinak prstýnek mám taky z bílého zlata s kamínkem. A snubáky jsou taky lesklé. No dyt je mám v albu. Ale tam jsou v matu.
Od včera mě píchá na pravé straně. tak to nevím, co to je, když vaječník tam nemám
a slepák mám taky pryč. ![]()
holky vy máte krásný starosti
![]()
já už můžu jen prohlížet fotky ![]()
kacko,mam to pres kamose,je to jeho kamaradka,ma salon v Praze,jmenuje se salon Reja,dela kompletni sluzby,ma to v baraku kde bydli a jsem maximalne spokojena,HLAVNE,ma jednotnou cenu za pujcovne za svatebni saty,vcetne doplnku cena 2800!!!to nesezenes ani u nas v usti,je to proto,ze ji sije naka navrhark,ktera jeste neni tak znama a neni to takova znacka jako pronuptia,jinak ty saty ma krasny,korzet budu mit vlastne original,protoze ten strih v sampanu nemela,a sukni predemnou mela akorat veresova na modni prehlidce a byli z toho taky nadsene,mam je jeste na jedne strance kde je ta sukne uplne stejna jako moje,mam pocit,ze ja mam trochu jiny material,nez je tady cos ukazovala ty.a jeste se ty saty po me budou jmenovat ![]()
Kami,
úplně jednoduše.
![]()
V internetovém okně, kam vkládáš vždy nějakou adresu např. www.emimino.cz , klikneš na odkaz neprve 1× levým tlačítkem myši - až se celá adresa zamodří, klikneš 1× pravým tlačítkem myši. vyjede Ti tabulka. Vybereš " kopírovat " a pak dle toho, kam chceš odkaz vložit, tak klikneš do daného prostoru, klikneš pravým tlačítkem a vybereš " vložit " . ![]()
Možná to vysvětluju hodně složitě. na tohle fakt nejsem odborník.
![]()
Jessy, souhlas ! Proto si v zimě do salátů zá:,–(ně nedávám rajčata. Já v něm ted mám ledový salát, čínské zelí, salátová okurka, mrkev na kolečka, červená paprika a kukuřice.
a ochucené to mám Zahradním dresingem s bylinkama ! ![]()
Ahojky holky. Jsem ten anonym ze včerejška. Tak se mi to konečně povedlo-teda se zaregistrovat. Doma v počítači mám totiž zakázaný cookies a proto mi to nešlo. Teď mám pauzu na oběd a tak místo toho surfuju. Jinak musím poznamenat, že jsem se u toho včera báječně odreagovala! Málem jsem vykopla počítač z okna.
Tak a ještě si udělám metřík a budu spokujená.
http://www.mojesvatba.cz/…/index.phtml?…
ha,doufam ze se mi to povedlo ![]()
holciny kouknete na svatebni saty-kolekce 2006-saty s nazvem GALAICA a GALAXIA,ty me od zacatku nadchly moc jsem je chtela,ale pani ze salonu me nepotesila,delaji se pry na vysku 180cm a jsou na nich mozne jen drobne upravy tak jsem odkracela
ale jsem spokojena stim jak jsem nakonec poridila
holky ja nejsem zase tak ztraceny pripad,povedlo se a rovnou tam jsou ty saty,tak juknete,jsou teda krasny vsechny.
jofi,ja se vzdycky tady s holkama taky moc odreaguju,moc mi to pomaha a jsem moc rada,ze jsem si s nima zacala psat!
já se přidám, taky jsem ráda, že jsem na tyhle stránky narazila a že jsme se tu sešly taková dobrá parta
![]()
no ještě by to chtělo nějaké povzbuzení, těhulky
![]()
holky, tak jsem se objednala do pronatalu, ale maji termin az na 3.4. ![]()
ale aspon je to odpoledne, takze nemusim odchazet z prace nebo si brat dovolenou ![]()
KAMI, TAK ME SE LIBI TY GALAICA, GALA A GARISA.
ALE JA BYCH CHTELA URCITE BILE.
Teda holky vy jste se rozjely
Kami, to jako, ze delaji jenom na 180 cm vysoke holky
. To je DISKRIMINACE
![]()
Ty saty, co tu ukazujete jsou samozrjme vsechny uplne nadherne
Ovsem ja bych do nich musela zhubnout tak 10 kg nebo alespon 5kg ![]()
Marceli vis co jsem jeste chtela napsat. Ja byt tebou tak si tu laparku stejne necham udelat. Hormony nehormony, To jeste neznamene, ze kdybys mela v neporadu hormony, ze mas v poradku treba vejcovody. Tak teda uvazuju ja, a i kdyz se budu bat. Jdu do toho. Alespon budu mit pokoj pro dalsi leta ![]()
A ZDENI, TY SES TAM OBJEDNALA JEN TAK SAMA OD SEBE NEBO UZ TI NAVRHL I DR???
Zdeni az 3.4.?
Ach jo. No na druhou stranu, tady takove terminy mela ta moje byvala gynekolozka. To byl fakt des. Koukam, ze Pronatal je pekne vytizenej.