PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3126
21.2.06 14:46

MACI, byli jsme tady… http://www.korsika.cz/homepage.asp?… Korsika je strašně drahá :? :? takže pokud nejdeš pod stan, tak to něco holt stojí. :cry: Ale zase tam bylo fakt krásně. A peníze budou a my nebudeme. Takže, co ! :lol: :lol: :lol:

AJAJO, ahojkýý :wink:

AGATO, taky mám občas pocit, že bych se na to všechno nejradši vykašlala a neměřila nic a nic nezkoumala. Jenže já musím dle dr. Pokud se do 3 měsíců nezadaří, tak jí předložím graf, aby viděla, zda zabral Clostil a dle toho začnu chodit na folikulometrii. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 14:51

MACI, vše včetně ubytování a trajektu jsme měli zařízeno od té cestovky, na kterém je odkaz na to ubytko. Takže jsme jim to zaplatili a oni mi do Prahy poslali pokyny k cestě, lístky na trajekt ( pro obě cesty ) a poukaz na ubytko. Je to brněnská cestovka. Trošku jsem se bála, ale vše vyšlo na jedničku !!! :wink: A tím autem je to lepší. Člověk si můřže zastavit, kde chce a tak. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 14:56

Hele, Katko, k jaké gyn chodíš? Já nejsem se svým spokojená, mám za sebou zkušenost s úplným magorem gyn, a už se mi nechce moc na blind…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 15:00

Agat, chodím k MUDr. Žantové… http://www.peceozenu.cz/htm/o_nas.htm
Ale znám i Gyncetrum v Hloubětíně a taky můžu vřele doporučit. :wink:
 http://www.gyncentrum.cz/

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 15:01

Kačko ahooooj,my se ještě neznáme,já ted byla týden mimo domov,tak Tě vítám a ostatní Nováčky taky.Pokouším se o nový metříček..... :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 15:07

Já chci novej…prosíííím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 15:07

AJAJO, díkyyyyy :lol: :lol: :lol:

Mám dotaz k těm metříkům. Mětřík s DC musím vždy sama zaktualizovat ??? Asi jo, co ? :roll: :roll: jsem z toho kapku jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 15:13

Huráááááááááááá,ta fialová jsem JÁÁÁÁ :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.2.06 15:16

Katko, díky za tipy - už teď jsem natěšená :wink:
a METŘÍK se musí každý měsíc aktualizovat, podle situace :wink:
ale jde to rychle :D
zatím ahojky nakuknu večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 15:17

Ta Žantová vypadá podle stránek zajímavě a je v centru :P Jak to vypadá s objednáváním? Čeká se? A co poplatky za nadstandart??? Je příjemná? Jsem zvědavá, já vim, jenže já už nechci obcházet všechny gyn v Praze :cry: Nevim, jestli jsem tak náročná, nebo jsem měla smůlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 15:18

Kačkojá mám metřík teprve 2.-a musela jsem ho změnit,jelikož jsem to měla nějaké celé poruchové-ten můj MS cyklus!Ale určitě musíš metřík obnovit,až to dostaneš.Teda to Ti určitě nepřeju!!!! :oops: :lol: Nejlepší by bylo udělat si ten dloooouhýýýý maminkovský na 9.měsíců… :lol: Už aby to bylo :! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.2.06 15:19

AHOJ AJAJO,
KRASNY METRIK!!!
A JAKA BYLA DOVCA?? BYLA JSI NA HORACH, NE???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 15:22

Holky,nemáte prosím některá zaručenou radu,jak na bolest v krku???Jsem zalezlá doma,kulíruju se ,ale ve čt.musím být FIT,budu potřebovat celý den hlasivky a vypadá to bledě???Poradíte??? :lol: 8O Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 15:29

AGAT, není vůbec zač. Zvědavá nejsi. Klidně se ptej. Já jsem se Žantovou neměla nikdy problém. Vždy se mi věnovala. Když mám problém, tak jí klidně nejdřív písnu mail a dle toho, co ona napíše, tak jednám. :lol: S objednáním jsem neměla nikdy problém. Vždy jsem byla během týdne objednaná. Pokud jsem měla akutní problém, tak hned druhý den. Takže bez problému. na každé prohlídce i na cytologii mi dělá UTZ. Má ho v ordinaci, takže pohoda. Ordinaci má krásnou, příjemnou. V telefonu zní trošku jako přímá, ale je profesionálka. Kdyby se měla hodiny s každým vybavovat, tak by toho asi moc neudělala. Sestřička je taky fajn. Vždy tam s ní super pokecám. :lol: :lol: :lol: Hodně záleží i na Tvém přístupu. :wink:
Věc opačná je ta, že se u ní dost platí. Je to smutný, ale já si v dnešním zdravotnictví za dobrou péči radši připlatím. Takže bud platíš 500,– / za každou návštěvu a nebo si zaplatíš 1.900,–/ roční paušál. Já si zaplatila paušál a vím, že se mi to už dávno vyplatilo, protože jsem tam byla každou chvíli. :? :? V těhotenství je ta částka ještě vyšší. 2.500,– za první půlku těhu ( 0 -20tt ) a 2.500,– za druhou půlku těhu ( 20 -40tt ). :? :? Což je kapku síla. Ale zatím s ní nemám problém. Ona si taky hodně rozmyslí, zda bude na někoho hnusná, když jí platíme takové nekřesťanské prachy. Jak říkám. Neměla jsem s ní problém. :wink:
V Gyncetru Hloubětín jsem platila 600/rok a taky byla péče super užasnáá ! takže i to Ti můžu doporučit. Jenže můj tehdejší dr. odjel do zahraničí a k jinému jsem nechtěla. Navíc mi vadilo pak i to dojíždění přes Prahu - o nervy ! :lol: :lol:

Tož tolik. Kdyby Tě něco napdalo, tak se klidně ptej. :wink:

Za info o metříku, holky díky !! :wink:

MACI, měj se fajnově. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.2.06 15:38

Holky, pro dnešek se loučím !

Zase zítra páááčko !

K. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová