Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MACI, byli jsme tady… http://www.korsika.cz/homepage.asp?… Korsika je strašně drahá
takže pokud nejdeš pod stan, tak to něco holt stojí.
Ale zase tam bylo fakt krásně. A peníze budou a my nebudeme. Takže, co !
![]()
AJAJO, ahojkýý ![]()
AGATO, taky mám občas pocit, že bych se na to všechno nejradši vykašlala a neměřila nic a nic nezkoumala. Jenže já musím dle dr. Pokud se do 3 měsíců nezadaří, tak jí předložím graf, aby viděla, zda zabral Clostil a dle toho začnu chodit na folikulometrii. ![]()
MACI, vše včetně ubytování a trajektu jsme měli zařízeno od té cestovky, na kterém je odkaz na to ubytko. Takže jsme jim to zaplatili a oni mi do Prahy poslali pokyny k cestě, lístky na trajekt ( pro obě cesty ) a poukaz na ubytko. Je to brněnská cestovka. Trošku jsem se bála, ale vše vyšlo na jedničku !!!
A tím autem je to lepší. Člověk si můřže zastavit, kde chce a tak.
![]()
Hele, Katko, k jaké gyn chodíš? Já nejsem se svým spokojená, mám za sebou zkušenost s úplným magorem gyn, a už se mi nechce moc na blind…
Agat, chodím k MUDr. Žantové… http://www.peceozenu.cz/htm/o_nas.htm
Ale znám i Gyncetrum v Hloubětíně a taky můžu vřele doporučit. ![]()
http://www.gyncentrum.cz/
Kačko ahooooj,my se ještě neznáme,já ted byla týden mimo domov,tak Tě vítám a ostatní Nováčky taky.Pokouším se o nový metříček.....
![]()
AJAJO, díkyyyyy
![]()
Mám dotaz k těm metříkům. Mětřík s DC musím vždy sama zaktualizovat ??? Asi jo, co ?
jsem z toho kapku jelen.
Katko, díky za tipy - už teď jsem natěšená ![]()
a METŘÍK se musí každý měsíc aktualizovat, podle situace ![]()
ale jde to rychle ![]()
zatím ahojky nakuknu večer
Ta Žantová vypadá podle stránek zajímavě a je v centru
Jak to vypadá s objednáváním? Čeká se? A co poplatky za nadstandart??? Je příjemná? Jsem zvědavá, já vim, jenže já už nechci obcházet všechny gyn v Praze
Nevim, jestli jsem tak náročná, nebo jsem měla smůlu..
Kačkojá mám metřík teprve 2.-a musela jsem ho změnit,jelikož jsem to měla nějaké celé poruchové-ten můj MS cyklus!Ale určitě musíš metřík obnovit,až to dostaneš.Teda to Ti určitě nepřeju!!!!
Nejlepší by bylo udělat si ten dloooouhýýýý maminkovský na 9.měsíců…
Už aby to bylo
![]()
AHOJ AJAJO,
KRASNY METRIK!!!
A JAKA BYLA DOVCA?? BYLA JSI NA HORACH, NE???
Holky,nemáte prosím některá zaručenou radu,jak na bolest v krku???Jsem zalezlá doma,kulíruju se ,ale ve čt.musím být FIT,budu potřebovat celý den hlasivky a vypadá to bledě???Poradíte???
Díky.
AGAT, není vůbec zač. Zvědavá nejsi. Klidně se ptej. Já jsem se Žantovou neměla nikdy problém. Vždy se mi věnovala. Když mám problém, tak jí klidně nejdřív písnu mail a dle toho, co ona napíše, tak jednám.
S objednáním jsem neměla nikdy problém. Vždy jsem byla během týdne objednaná. Pokud jsem měla akutní problém, tak hned druhý den. Takže bez problému. na každé prohlídce i na cytologii mi dělá UTZ. Má ho v ordinaci, takže pohoda. Ordinaci má krásnou, příjemnou. V telefonu zní trošku jako přímá, ale je profesionálka. Kdyby se měla hodiny s každým vybavovat, tak by toho asi moc neudělala. Sestřička je taky fajn. Vždy tam s ní super pokecám.
Hodně záleží i na Tvém přístupu. ![]()
Věc opačná je ta, že se u ní dost platí. Je to smutný, ale já si v dnešním zdravotnictví za dobrou péči radši připlatím. Takže bud platíš 500,– / za každou návštěvu a nebo si zaplatíš 1.900,–/ roční paušál. Já si zaplatila paušál a vím, že se mi to už dávno vyplatilo, protože jsem tam byla každou chvíli.
V těhotenství je ta částka ještě vyšší. 2.500,– za první půlku těhu ( 0 -20tt ) a 2.500,– za druhou půlku těhu ( 20 -40tt ).
Což je kapku síla. Ale zatím s ní nemám problém. Ona si taky hodně rozmyslí, zda bude na někoho hnusná, když jí platíme takové nekřesťanské prachy. Jak říkám. Neměla jsem s ní problém. ![]()
V Gyncetru Hloubětín jsem platila 600/rok a taky byla péče super užasnáá ! takže i to Ti můžu doporučit. Jenže můj tehdejší dr. odjel do zahraničí a k jinému jsem nechtěla. Navíc mi vadilo pak i to dojíždění přes Prahu - o nervy !
![]()
Tož tolik. Kdyby Tě něco napdalo, tak se klidně ptej. ![]()
Za info o metříku, holky díky !! ![]()
MACI, měj se fajnově.
![]()