PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
21.2.06 19:19

Čau Abbey, jak se vede? Kde ses toulala? Mimochodem, to už máme společnou druhou věc - kdysi se ta probírala výška - tak já jsem taky „vysoká“ - 175 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 19:21

ano,to jsou presne oni,vetsinou jsou takovy ze stridaj holky a nejde jim o vztah,nebo hlavne poradne nevedi o vztah je,jsem rada,ze mam doma toho co mam,sice si negeluje vlasy,ale jinak o sebe samozrejme pecuje :lol: ,obleceni a vse stejne nakupujeme spolu a nebrani se kdyz z nej delam jeste vetsiho fesaka :lol:

no momentalne mi prede hodkou prisel domu s blond hlavou a cernym pruhem na strane,zitra zacina play off,tohle mam doma kazdy rok.ale dela to cely mancaft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 19:23

On je profi hokejista? Tys vlastně psala, že nevíš, kde skončíte, že se třeba budete muset stěhovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.2.06 19:24

Ahoj Agátko,
tak to je super, fakt jsem si myslela, že jsem tu jediná takhle vysoká.
Já jsem občas nahlídla, o čem tu diskutujete, ale mám za sebou mnoho ukrutných pracovních dnů. Zrušila jsem kvůli tomu i moje hory. Byla jsem ráda, že jsem se vždycky tak 3-4 hodiny vyspala. Krom toho lítám po doktorech se psem protože ten nám o víkendu začal kolabovat. Fakt bída.
Má to jen jednu výhodu … jak ty dny utíkaly tak mám najednou 11DC.
Nestihla jsem ani obrečet MS.
Nakonec to bylo k něčemu dobré. Asi bych měla mít takovýhle zápřah pořád. Nemám pak čas se pozorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 19:27

Ty bláho, 3-4 hodiny spánku, to by mě zabilo… Já můžu vstávat hodně brzo,nebo naopak jít spát hodně pozdě, ale musimn se předtim/pak vyspat.. Měla ta práce aspoň smysl, nebo jsi musela dohánět resty, nebo předělávat chybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 19:32

Zrovna jsme se tak pěkně rozkecaly a mně zavírají studovnu, takže mažu domu. Už toho mám taky plný kecky :x Dokonce jsem se dneska i učila :D :? Kouknu na vás ještě doma, jestli tam tomu někomu zase uloupím ze vzduchu signál netu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
21.2.06 19:32

Ahojky. Tak jsem právě strávila hodinu tím, že jsem povolovala nějaký pitomý soubory v počítačí, aby mi to šlo se připojit i doma. Konečně to mám!!!Hurááááá.
Jinak bych brala radši Bredíka a můj vyvolený se mu vůbec nepodobá. První, co mě zaujalo bylo, jak se směje. Směje se totiž hrozně pěkně. Jeho další přednosti jsem objevila až později. Teď jsme spolu 7 let a o mimčo se snažíme rok. Nejdřív jsem si chtěla v klidu dodělat vejšku. Měla jsem se na to vyprdnout a pustit se do děťátka. To by bylo hned. Teď se spíš trápíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.2.06 19:33

Agátko … moje práce je nárazová. Občas je to pohoda, občas si můžu jezdit po nákupech :D a občas se holt něco po..... a pak to musím vyřešit. Bohužel jsem na to jediná, takže si to vykousnu většinou až do konce. Takže smysl to mělo. Teď je klid protože vše už zase běží jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
21.2.06 19:44

Tak koukám, že ve chvíli, kdy jsem se sem konečně dostala, všichni odešli. No nic, jdu si udělat tem metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
21.2.06 19:52

ahoooooj Abbey, no to je dost, ze se ukazes, prosim te, co ty vlastne delas? Psalas, ze vlastne pracujes i doma. Ne?
Ahoj Jofinko!!! Jsem zvedava na tvuj metrik.
Jo ja hlasuju - George :D pro ty jeho oci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
21.2.06 19:56

Ahoj holky,

tak já zase jednoznačně Brada! Má takové hezké rysy. Dá se říct, že dost mladistvé. :lol:

Teda Agi, vy jste to teda vzali hopem, ale zase je pravda, že to musela být romantika. :P To já jsem moc opatrná. Potřebovala jsem 7 let k tomu, abychom se vzali :lol: . Jinak s tím tuleníčkem. Připadám si tu jako největší exot. U nás probíhá tuleníčko tak max. 3× do týdne. To víte, takové to každodenní „lačné“ tulení už máme asi za sebou :? A byly i horší doby! My totiž nejsme až tak úplně moc na ten sex. Když jsme unavení, tak dáme radši přednost sladkému spánku :lol: . No, ale poslední dobou se to docela zlepšilo a je fakt, že po vysazení HA se mi trochu zlepšilo libido :lol: .

Jinak v lásku na první pohled taky věřím. Mezi náma to bylo stejně tak. Bydleli jsme vedle sebe ve vchodě v jednom baráku a nevěděli jsme o sobě. Až jednoho dne… :lol:

Ahoj Abbey, ty jsi měla teda zápřah. Nezávidím. Mě to čeká příští měsíc. Budou velké uzávěrky :evil: Takže teď se snažím psychicky na to připravit :P .

Jofinko, ahoj, to je dobře, že už ti emimino fachá i z domova! Já se taky můžu připojovat převážně z domova, takže aspoň tu občas večer taky někoho potkám. :wink:

Kamči, já tomu s tím čípkem taky nerozumím, to máš jedno. Naštěstí se vůbec nepozoruju a kašlu na to, protože já mám pocit, že třeba ten čípek je 4 dny měkkej a takovej úplně rozplácnutej a otevřenej a jindy je zase tvrdej a malinkej, tak kdo se v tom má vyznat? Takže s kontrolou čípku jsem přestala. U mě to asi nemá smysl.

Jinak mě pořád dost bolí vaječníky. Dost nepříjemně. Je to divný, když mi Dr. zjistil na folikulometrii jen takové malé mrchy folikuly, sice kulaťoučký tvar, ale ne moc velký… I když vím, že to na otěhu nebylo, tak si říkám, že stejně pak testnu, protože přece folíky můžou růst až 2 mm za den, takže třeba ta OVU může ještě přijít, viď Zdeníku? :wink:

Tak dnes mám konečně čas, zkusit ten novej přeliv. Kouknu na Ordinaci v růžové zahradě a pak to napatlám na hlavu. Manžík jde na pivko, tak aspoň na to budu mít klid. No, je to nějaká zrzavá, tak doufám, že to nebude zas až tak hrozný. Ale já mám občas takový zkraty. Naštěstí se to dá vymýt. :wink:

Tak přeji všem hezký večer nebo snad už i dobrou noc 8)

Budu psát převážně k večeru z domova!
Zatím papa LIO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 19:59

agatko,jo je profi hokejista,a vypada to temer jiste,ze zustaneme dalsi tri roky tady,teda pokud pristoupi na podminky smvouly.

jifinko,kolik ti je?ja vim,ze jsi to urcite psala,ale ja jsem hlava derava.

abb,a co presne delas,ty mas pracovni dobu volnou,nebo proste kdyz si dodelas co mas mas volno?holky ja jedu zitra za vrchni se domluvit co a jak,drzte mi palce,mam z toho hruzu,jak to vsechno dopadne,ale snazim se byt jinak psychicky v poho,abych dala sanci aby se mrcha dostavila,jedine ted pozitivni je,ze mam strasne chute,kdybyste videly co ja uz jsemdneska ztlaskala!!a ted swe jdu koukat na ordinaci a mam tam pripraveny syry a susenky,ha,ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 20:01

zdravim lio!!!!a letim na ordinaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
21.2.06 20:07

Holky, jukněte sem:

http://www.levnetesty.cz/

Možná docela dobrý..... :wink:

A já taky běžím na ordinaci! Stejně jste mě na ní naučili koukat vy! Já předtím jela v RP! :lol: Tak zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.2.06 20:24

Nikduš … snažila jsem se ti poslat SZ, ale nějak se mi nedaří - alespoň podle toho, že se mi zpráva po odeslání zařadí jako neodeslaná. Nevím, co dělám špatně. Mrkni, třeba ti dorazila. Zkoušela jsem to 2×.
Ještě jsem SZ nikdy nepoužila - takže chybí zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová