PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
22.2.06 11:01

Hani, už jsi na seznámku :wink:
a co ostatní - zatím je tam Ajaja, Zdeník, Kamila, Lioness, Jofinka, Agáta, Katka, Hanka, Macelina…
chybí nám NIKDO, KAROTKA, MIRULE, ABBEY, ALUU, JESSY, MINIK, kdo ještě…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 11:02

Tak jsem si taky objednala Ovu testy. :lol:

Včera jsem byla u toho fyzioterapeuta na masáži. Totálně mi odblokoval celou páteř. Řekl, že jí mám v katastrofálním stavu a že i to může vadit při otěhotnění :cry: :cry: Mám si domů koupit Fitball a mám hopsat i před TV :lol: Jinak budu chodit pravidelěn na masáže k němu. Je fakt dobrej a ví, co dělá. Navíc je to mladej kluk :lol: :oops: :oops: chi chi. Ale fakt se dneska cítím báječně !

HANNKO, ahojkýýýý a vítej. Moc držím palečky, aby Ti to vyšlo !!! :wink: :lol:

Jdu si v rámci zdravé výživy nakrájet ananas ! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
22.2.06 11:03

Anonyme, zaregistruj se a samo že můžeš mezi nás…
napiš vizitku, něco o sobě ať se zorientujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 11:03

MACI, a ten seznámek sem pak budeš pravidelně vkládat ? :D To by bylo fajn. Alespon budeme mít přehled. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
22.2.06 11:04

Kaci, budu se snažit ho sem občas dávat, ať se v tom davu snažilek vyznáme…Agátka měla dobrý nápad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.2.06 11:07

Dobre ranooooo holky :D
Prave jsem se vratila z uklidu naseho stareho bytu. Uff. Jo a zrejme hlasim mrchu :oops: Coz mi tento mesic vubec nevadi Stejne to podle teplot bylo jasne.
Ja nevim, co se tyce te BT, me jedine, co me rusi je, ze uz vlastne dopredu vim, ze nic. Kdybych si nemerila teplotu tak mam treba nadeji. Ale nevim, jestli je ta nadeje na neco, kdyz potom nic. :roll:
Ahoj Hani, a na Cekatelkach jsi uz byla? Tam jsou nestimulovany :wink: Takze se asi hodis vic tam.
Jinak ja kdybych se snazila asi mesic, tak bych si o tom nic nezjistovala. To teda klobouk dolu tem , co to takhle peclive delaji (viz. Hanka 8O :)
Ester rozhodne neplodlehej panice. Ten Clostil se muze projevit i pozdeji. Nemysli si, ze kdyz to hned napoprve neklaplo,ze nefunguje. Nezapominejme, ze je kazdy mesic 20 procentni sance u normalne plodneho par, kteri to delaji :wink: ve spravnou dobu, na otehotneni. Uff to byla veta 8)

Takze moje zkratka:
Nikdo/30let/snazeni od 03/05, 06/05 potrat v 6.tydnu/do 05/06 hormony/cerven 06 (podle potreby) laparka+biopsie vajecniku/Clooney

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 11:07

MACI, souhlasím. Byl to bezva nápad. :D Konečně si v tom udělám jasno 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
22.2.06 11:08

Kacko, ja si chci mic taky poridit. Kamoska ho mela a uspavala na nem mimco. Krome uspanyho robatka mela pak tak supr zadek a stehna, ze jsem jen tise zavidela :D Zatim cvicim jogu, ale ta na zadky moc nepomaha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
22.2.06 11:13

Ahoj Nikdo, ja mam dve segry a ty uz maji deti, takze ja uz jsem poznamenana :) A navic kamoska byla porodni asistentka a taky uz ma dve deticky. Porad jsme spolu neco probiraly. Ale ja jsem si vzdycky a o vsem hned zjistovala co nejvic informaci. No uvidime. Jak to na me nebude mit dobry vliv tak si to zakazu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.2.06 11:24

Hani, tak ty jsi vlastne byla profik jeste pred snazenim, ne? :wink: Ja jsem pred snazenim nevedela rozdil mezi estrogenem a progesteronem :roll: A skoda, ze jsem ho zjistila :cry:
Holky jdu si zmenit metrik a graf. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.2.06 11:27

Hannko, já si taky o všem hned zjišťuju všechno možný - a neplatí to jen na těhotnění - jestli to na mě má dobrý nebo špatný vliv nevim - mj to způsobuje moje hledání dokonalého gyn :oops: zatím se mi nezdaj dost zodpovědní, ale stejně jsem hledala i veterináře pro chlupáče :wink:

Kamčo, tak co v práci?

Nikduš, už se mrcha rozjela?

Kačí, závidim pěkného maséra..já měla vždycky báby-rehabky..ale aspoň jsem se nestyděla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
22.2.06 11:28

Nikdo: :lol: :lol: Profik teda ne - rozdil mezi temi dvema nevim a radsi to ani nebudu hledat :D Tuhle me napadlo, jestli je plodnost dedicna? Mamka ma 4 deti vcetne me a slo to skoro samo od sebe jak rika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.2.06 11:28

To nevim, ale neplodnost rozhodne dedicna neni :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
22.2.06 11:31

Agato, no prave, neni to jen o tehotenstvi. Jak doma neco resime tak zacnu hledat. A internet je na tohle super. Ale krome emimina jinam nekoukam, fakt. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.2.06 11:32

Ja myslim, ze je to jasne. Tenkrat mely zenske deti kolem 20. Nebylo tolik ruznych jedu v potravinach, mely vic pohybu, zadne nevazany sexualni zivot, zadne infekce, proste to bylo mnohem jednodusi. byt tehotna. Ale zase mely jenom to. Zadne studium nebo cestovani po svete. Proste ve 20 matka rodiny a tak to bylo az do smrti. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová