Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lio ja stejne nechapu jak se ty ovu testy pouzivaji proc jich musi byt vic,to se jako kazdy den pouzije jedne,nebo jak?jak dlouho se to tim meri,cely mesic?prosim vysvetlete mi to nekdo a jsou vazne spolehlive?abych si nekoupila zas neco co nemusi byt pravda a nebyla zklamana.
Niky, tak metřík už mám, ale nevim, jak ho sem vložit. Ale já na to příjdu.
Kami, je mi 24 (ještě chvilku), podle doktorky jsem v nejlepších letech na miminko, ale jemu se vůbec nechce.
Lio, jen se pěkně obarvi, já jsem taky takový šílenec. Občas to chce změnu. Už jsem měla na hlavě ledacos. Teď mám blonďatý a fialový pramínky a celý podbarvený fialovou. Takhle to zní hrozně, ale vypadá to celkem dobře. Musím se pochválit, nikdo jiný to za mě neudělá ![]()
Jo a na ty stránky jsem koukala a už mám objednané testíky ![]()
Kamčo … OVU testy se dělají několik dní po sobě. Taky se ti může stát, že ti těch 5-6 testů, které v balení jsou, nebude stačit. Doporučují začít 10DC a pak je dělat tak dlouho, až se objeví //, což znamená, že už se blíží OVU.
Ale každá si musí začátek testování uričit podle sebe - podle zkušeností, kdy u tebe probíhá OVU. Přece jen, ty testy jsou dost drahé takže je škoda je zbytečně používat v době, kdy víš, že OVU ještě určitě nebude.
Abbey, dosla, mas taky SZ ![]()
Holky ja jsem si prave objednala 10 tehu testu
nechala jsem to poslat na mamku, ta sse bude divit
Tady stoji jeden tehu test min. 10 euro.
Skoda, musim letet do stareho bytu pro kytky.
Takze kdyz tak zitra.
Jofi, když sis vytvořila metřík, tak po posledním kroku se ti ukáží na stránce adresy, první bbCode je v rámečku adres. Tu celou okopíruj a vlož do tvého podpisu v nastavení prohlížeče na e-mimino. Pak při psaní každé nové zprávy musíš zatrhnout dole pod rámečkem Připojit podpis. A mělo by to fungovat.
Souhlásím s abbey. Já jsem je jeden měsíc používala, ale měla jsem jich málo a tak se mi tam nic nezobrazilo. Teď si jimi chci potvrdit jestli mám ovu. Jestli se mi to kryje s BT (mám v tom stále guláš). Takže do nich zkus zainvestovat, na těch stránkách, co jsou v předchozích příspěvcích jsou opravdu výhodné nabídky. Kup si pro začátek ty proužky. Jsou nejlevnější.
Tak jsem doma
Manžílek zůstal ještě v práci..před chvílí mi volal, jestli jsem vzala ze školy notebook, že potřebuje V NOCI pracovat, tak jestli může jet domů
Ach jo, aspoň mu uvařim dobrou večeři
Takže Abbey, nejsi sama.. Na ordinaci jsem ještě nikdy nekoukala..tak já si to taky pustim, když jsem slaměná vdova ![]()
Lio, experimentuješ s barvama? Já to zkusila jednou v zimě, když jsem měla pocit, že mi vlasy tmavnou…nebyla z toho blond, ale pampelišková žlutá…šampon a vymývala jsem to snad měsíc…takže jsem vyléčená
Romantika to s miláčkem byla, vlastně ještě je, ani by mě nenapadlo, že něco takovýho se děje
Zpět k tématu - závidim ti, že netestuješ a neměříš ![]()
Nikduš, GC se fakt umí podívat
Uděláme si seznámek, jak holky z deníčků: Agata / 25 let/ 10. cyklus snažení - nestimulka /vdaná /George Clooney
![]()
Jofi, šup sem s metříkem. Rvaní se s počítačem, to znám..umí ulehčit práci, když se ví, jak na něj, jinak to dokáže být k zešílení
Jsi šikulka ![]()
Abbey, děkuji za podrobný manuál. Na to bych asi sama nepřišla. Na ordinaci nekoukám a právě přijel můj drahý. Teď mi do toho bude kecat. S kým si to píšeš a co tam píšeš. Dneska vaří tchýně, tak je to v pořádku.
A můj deníček.
Jofinka/24 let/12 cyklus snažení/nestimulka/měřim BT/Brad Pitt
A jdu si udělat ten kontryhelovej čaj. Tak vám potom napíšu jakej je.
A musím končit. Drahý jde pracovat na počítači. Tak se krásně vyhajejte a zítra se ozvu z práce.
holky,tak koukam,ze asi ted nema cenu utracet penize za ty ovu testy,ale az po menzes,to bych urcite zkusila,abych vedela jestli u me ovu probiha,ale jelikoz ted jsem uz tolikaty den cyklu,tak bych se nemusela doplatit.
dnes jsem si opet zapomnela koupit kotryh.caj,ale zitra to napravim,jofi,jaky je?jak chutna?holk,yja se prezrala,ze to tak musim naspat,sotva dycham,ted se jeste koukneme na tv a pujde se tulenickovat
Holčiny - dobrej nápad - každá napíšeme svoji krátkou vizitku, já si to zkopíruju a budu to sem občas dávat, co třeba takhle nějak: Macelina /26let/ snažení od 3/05, stimulka Clostilbegyt 12/05, vdaná
tak pište pište já to dám dohromady
Ahoj večer
Tak kokám,jak jsme oddané RŮŽOVÉ ZAHRADĚ-všichni na ní koukáme.Já už zblbla manžílka,že to hltá a komentuje víc jak já
No,ale dneska stihl jen půlku-jelikož upaloval na noční
,takže jsem taky SLAMĚNÁ VDOVA
A zítra odpoledne -teda spíš po obědě jde zase do práce a pak zase na noční.....a do toho s sebou přiveze jednoho klučinu,aby u nás přespal.Je na internátu a u nich v práci je na zaučení na praxi.Tak ještě půjdu spáchat něco k jídlu-at mají oběd.
A jinak o těch chlapech idolech-jsou krásní oba Brad i George.Já mám strašně ráda ještě jednoho George_
MICHELA. Všichni se hned hehotají,že je gay,ale je mi to fuk.Je uhrančivej i ten jeho hlas.Vždycky mám lepší náladu.Jeto MASO
Hehehe
Tak MACELI- piš si...... ![]()
AJAJA/31 let/snažení 1/05 ,stimulka CLOMHEXAL 11/05 ,vdaná 8 let!!!! ![]()
TAK VÁM VŠEM PŘEJI KRÁSNOU DOBROU NOC-jdu vařit!Zelnačku a čínu.
Papa zítra
![]()