PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
22.2.06 12:04

Ahoooj Kami, Tak gratuluju k tak skvele vrchni. Alespon jedna starost z krku, ne? A taky k te magistre v lekarne, to bylo parada, ze ti takhle poradila. Vidis to, jaky jsi mela dneska uspesny den. A to mame teprve poledne. :wink:
A holky, co se na tom balonu dela? Ze bych si ho taky poridila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.2.06 12:06

myslim, ze vel. 65 je tak na tech 160-165cm, kacko, ty budes asi potrebovat vetsi… ale v prodejne zdravotnickych potreb ti poradi…
nikdo, sedi se na nem a pohupuje… pak je jeste spousta cviceni, bud jsou pribaleny k balonu, nebo se daji nekde sehnat… mozna i na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
22.2.06 12:06

Ahoj Kamilko, To je pro me zase novina. Oni jsou ty mice ruzne velike? Jaky si mam koupit, kdyz jsem vysoka 172 cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 12:09

ZDENIKU, takže myslíš, že já bych měla volit tak tu 75 ???Uvidím, co mi řeknou. :? 8O

HANNKO, jsme na tom stejně. :lol: :lol:

Holky a na co jsou ty malé míče ?? na různé posilování ? 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.2.06 12:12

Kamčo, to je super, že ti to v práci takhle dopadlo :D To je velký důvod pro oddechnutí si :wink:

Nikduš, viděla jsem i knížku s cvikama na balonu jenom pro „ženský potíže“..prostě na uvolnění pánevního dna, pánve, kyčlí a tak.. mám ho doma v Chebu, moc na něm necvičím, asi taky začnu :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
22.2.06 12:15

Holky já se loučím, jdu pracovat, mám toho na odpolko hodně, nahlídnu jsem večer.
Jo a ty míče mě taky zajímaj :wink: tak klidně diskutujte, akorát nevím, jestli na tom můžu hupsat, když mám skoliozu, ale to by mi určitě poradili…

jo a nezapomeňte kdo ještě nenapsal vizitku, ať to dáme co nejdřív dohromady :D :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 12:17

takze,ve zdravotnickych potreba vam poradi jakou velikost potrebujete na vasi vysku,jak rika zdenik,65cm je na tech 160-165cm vysky,da se na nem klidne jen sedet,uz to pomaha,protoze te nuti sedet rovne,pak na nem treba jen pohupujes,zvedas ruzen ruce,nohy,me to ucili na rehabce a blbe se to popisuje,urcite na to jsou nake knihy nebo manualy i na netu,nebo je i primo jako je erobic,cviceni na overbalech.ty male jsou bud na dechove cviky,nebo na posilovani vnitrnich svalu ,na to to pouzivam ja,cviky jsou zase ruzne,jeden je malop nafoukly,lehnes na bricho,strcis ho pod panev a stahujes panev a zade,nebo jeden pod bederni pater,druhy hodne nafoukly pod patu natahle nohy a drzis rovnovahu,nebo tu nohu rolujes po tom balinku,proste je toho plno ale je lepsi kdyz vam to vysvetli rehabka,jinak to muze tem svalum spis ublizit.

zdeniku,ten velkej prvne nafouknes co to jde,pak se ti stejne behem prvnich dvou dnu v nem vyrovnava tlak,takze se sam trochu ufoukne,muze to vypadat,jako kdyby uchazel,ale jen se tam vyrovnavaji tlaky,a pak ho prifouknes dle potreby,ja ho mam docela tvrdi,protoze kdyz na nem delam mrtveho brouka,neo dromedara,tak je to lepsi-to jsou polohy,ze se na ten balon polozis,obejmes ho roztazenyma nohama,citis jak se ti protahuji cela zada a jen tak se na nem prevalujes.

holky ja mam zada docela v prcicich,na rehabku chodim uz od listopadu a teprve ted obcas citim ulevu,ale chce to cvicit,cvicit,cvicit a cvicit!!

ale pravidelne a hlavne spravne cviky,ja mam ted zakazanou posilovnu-zpevni jen vrchni svaly,ty vnitrni trpi,aquaerobic-je na to dobrej,ja ho nemuzu,aybch nenastydla kvuli gynde,jinak je super!erobic-ne,je to moc tvrdy pohyb an tu pater,spinink(moje zlaticko)-ne,dopady zadku na sedacku zpusobuji stahovani a spazmy svalu kolem kostrce a male pavne,takze bych byla tam co driv=spatna cesta pro spermijky,a oplodneni,kdyz jsou spazmy panevniho dna,no takze muzu akorat pilates,mojzisovku overbally a kalanetiku,ale tu nezvladam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 12:20

ted nevim do se ptal s tou skoliozou ale ja ji mam taky a mam hrozne vybocenou panev,chodim v zaklonu,aniz bych to vedela,kdyz me sestra postavi rovne,tak mam pocit,ze prepadnu jo a kycle mam spatne od narozeni,mela jsem obe vykloubene a jedna mi od te doby vybocuje,teda ted to vypada,jako ze jsem mrzak :lol: ,ale ono to treba na pohled laika neni videt,jen mi to dela potize a boli to,ale cviceni je zaklad,kamoska je po operaci zad,je ji28,ma 4letou dceru a myslim,ze kdyby od zacatku hezky cvicila,tak te operaci mohla predejit,muj nazor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
22.2.06 12:23

Ja mam taky skoliozu, ale myslim, ze to pomaha. A taky na spravne drzeni tela.
Jee, ja mam hlad. Za chvili budeme obedvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.2.06 12:25

Ty jo, Kami 8O , toho je.. Myslím ale, že máš našlápnuto správným směrem :! :D Já pro sebe taky musím začít něco dělat, jedny svaly mi tuhnou, další povolujou… jsem líná :oops:

Na chvíli mizim,jdeme jednat o koupi bytu, držte mi, prosím, palce, už bych ten vlastní tak hrozně moc chtěla. A i potřebovala, teď je to naše bydlení hrozně nejistý a provizorní a na klidu nám to moc nepřidává :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 12:25

presne hani,protoze ten mic te nuti sedet rovne!
ja mam taky hlad,pritel meli obed zase placenej a ja si jdu neco ukuchtit.

je fakt,holky ze mi ke stesti staci malo :lol: ,mam lepsi naladu a verim,ze to dobre dopadnejdu si vyluhovat cajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
22.2.06 12:31

Ja mam vybornou naladu dneska od rana. A to jsme vcera prohrali hokej, manzel je nemocnej a jsem v praci. Jestli to nebude tim, ze tady neni sef :lol: Ale to urcite ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 12:31

agi,drzim moc palcky,pak dej vedet!!

holky,myslite,ze si ten caj muzu nak dochutit,treba med,citron??neni spatnej,ale je takovej.........bylinkovej :cry:

neztraci tim ty bylinky ucinek,kdyz tam neco pridam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 12:33

holky,holky,ja to musim aspon necim zajist,jinak to asi muj zaludek nezvladne,boze ja jsem takova cita,na tyhle veci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 12:34

AGAT, držím palce, aby to dobře dopadlo a byteček byl Váš za rozumnou cenu ! :wink: Věřím, že si pak oddechneš. :)

KAMI, tééééééda to je info. Já musím taky začít hopsat. Takže dnes to z práce beru přes Hybernskou ul. Tam jsou zdravot. potřeby a snad mi poradí. Večer po cvičení nafouknu a budu iniciativně hopsat. :lol: :lol: :lol: Já na aquaaerobic chodím. Určitě je to fajn, ale nestačí mi to :cry: Proto jsem přidala ty masáže u odborníka. A to je fakt znát. Ta páteř je bestie. :cry: :cry: Ideální by bylo, kdybych mohla sedět na balonu v práci. :lol: To mi i ten kluk radil. To by mi ovšem v práci neprošlo. :lol: :lol: Takže pokud musím sedět na židli, tak si mám dávat pozor na to, jak sedím. Mám sedět na kraji židle ( tím mně to nutí sedět opravdu rovně ) a nohy mít v pravém úhlu s tělem pokrčené a lehce od sebe rozkročené. V sukni asi moc nelze. :lol: :lol: Proto jsem skoro furt navlečená v kalhotech. :lol: :lol:

Hurááá, já se na ty balony těším jak malá. Doufám, že mi neřeknou, že je nemají. To bych se fakt naprdla ! :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová